Paruošiama tešla - miltai su kiaušiniu ir mielėmis, šiek tiek vandens išmaišomi. Tešla turi būti tiršta.
Patisonai nulupami, supjaustomi griežinėliais, pasūdomi, iš abiejų pusių apveliami tešla ir iškepami taukuose. Iškepti patisonai sudedami į pašildytą pusdubenį ir apšlakstomi citrinos sultimis.

Patisonai tešloje
INGREDIENTAI:
0.5 stiklinės | taukai (kiaulių) (tirpinti) |
600 gramų | patisonai |
200 gramų | kvietiniai miltai |
šiek tiek | mielės |
šiek tiek | citrinų sultys |
šiek tiek | druska |
1 vienetas | kiaušiniai |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Kalmarų žiedai alaus tešloje
-
Helovyno voriukai
-
Trapios tešlos užkandėlės su svogūnais ir šonine
-
Bulvių kamuoliukai
-
Greita užkandėlė šventiniam stalui
-
Dešrelės sluoksniuotoje tešloje
-
Cukinijų užkanda
-
Karališkas užkandis prie degtinės
-
Greitos pomidorų ir skrudinto batono salotos
-
Vasaros ežiukas
-
Sočioji užkandėlė su silke
-
Olgos šventinė silkutė
-
Lašiša įdaryti kiaušiniai
-
Silkė burokėlių patale
-
Silkė pataluose
-
Autentiška meksikietiška "Guacamole"
-
Užkanda "Lelijos"
-
Užkandis su avokadų kremu ir ZIGMO Italian Style silke
-
Marinuota silkė su paprika
-
Užtepėlė su krabais
Patisonai tešloje
Komentarai:
9
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
-
Taukai (kiaulių), tirpinti,
0.5 stiklinės -
Patisonai,
600 gramų -
Kvietiniai miltai,
200 gramų - Mielės
- Citrinų sultys
- Druska
-
Kiaušiniai,
1 vienetas - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Paruošiama tešla - miltai su kiaušiniu ir mielėmis, šiek tiek vandens išmaišomi. Tešla turi būti tiršta.
Patisonai nulupami, supjaustomi griežinėliais, pasūdomi, iš abiejų pusių apveliami tešla ir iškepami taukuose. Iškepti patisonai sudedami į pašildytą pusdubenį ir apšlakstomi citrinos sultimis.
Reklama:
Komentarai (9)
-
Kur einam mes su knysliuku, neklausinėkit mūs. (Music)
2010-08-18 14:05
:parselis:
-
(anonimas)
2009-08-07 21:05
:bloga: :bloga: :bloga: %-) %-)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...