Paruošiama tešla - miltai su kiaušiniu ir mielėmis, šiek tiek vandens išmaišomi. Tešla turi būti tiršta.
Patisonai nulupami, supjaustomi griežinėliais, pasūdomi, iš abiejų pusių apveliami tešla ir iškepami taukuose. Iškepti patisonai sudedami į pašildytą pusdubenį ir apšlakstomi citrinos sultimis.
Patisonai tešloje
INGREDIENTAI:
0.5 stiklinės | taukai (kiaulių) (tirpinti) |
600 gramų | patisonai |
200 gramų | kvietiniai miltai |
šiek tiek | mielės |
šiek tiek | citrinų sultys |
šiek tiek | druska |
1 vienetas | kiaušiniai |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Populiariausi receptai šią savaitę
- Sūrio kamuoliukai
- Vytinta išpjova
- Ant žarijų keptos vištų širdelės
- Pica
- Suši su lašiša
- Stirnienos vyniotiniai
- Apelsinai su ridikėliais
- Karaimų kibinai
- Dr. Oetker vištienos, ančiuvių ir šoninės vyniotinis
- Vegetariškos picutės
- Galva
- Silkė su obuolių ir garstyčių pagardu
- Brusketa
- Užtepėlė su pelėsiniu sūriu
- Klasikinis kiaulienos šašlykas
- Silkė burokėlių patale
- Vištienos vyniotinis
- Įdarytų paprikų užkandis
- Trapios tešlos užkandėlės su svogūnais ir šonine
- Užtepėlės su duonelėmis
Patisonai tešloje
Komentarai:
9
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
-
Taukai (kiaulių), tirpinti,
0.5 stiklinės -
Patisonai,
600 gramų -
Kvietiniai miltai,
200 gramų - Mielės
- Citrinų sultys
- Druska
-
Kiaušiniai,
1 vienetas - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Paruošiama tešla - miltai su kiaušiniu ir mielėmis, šiek tiek vandens išmaišomi. Tešla turi būti tiršta.
Patisonai nulupami, supjaustomi griežinėliais, pasūdomi, iš abiejų pusių apveliami tešla ir iškepami taukuose. Iškepti patisonai sudedami į pašildytą pusdubenį ir apšlakstomi citrinos sultimis.
Reklama:
Komentarai (9)
-
Kur einam mes su knysliuku, neklausinėkit mūs. (Music)
2010-08-18 14:05
:parselis:
-
(anonimas)
2009-08-07 21:05
:bloga: :bloga: :bloga: %-) %-)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...