Paruošiama tešla - miltai su kiaušiniu ir mielėmis, šiek tiek vandens išmaišomi. Tešla turi būti tiršta.
Patisonai nulupami, supjaustomi griežinėliais, pasūdomi, iš abiejų pusių apveliami tešla ir iškepami taukuose. Iškepti patisonai sudedami į pašildytą pusdubenį ir apšlakstomi citrinos sultimis.
Patisonai tešloje
INGREDIENTAI:
| 0.5 stiklinės | taukai (kiaulių) (tirpinti) |
| 600 gramų | patisonai |
| 200 gramų | kvietiniai miltai |
| šiek tiek | mielės |
| šiek tiek | citrinų sultys |
| šiek tiek | druska |
| 1 vienetas | kiaušiniai |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Užkandis su vytinta jautiena
-
Silkė su svogūniukais
-
Kepenėlių tortas
-
Sūrio lazdelės
-
Maltinukai drebučiuose
-
Vištienos vyniotinis
-
Keptų paprikų užkandis
-
Įdaryti krepšeliai
-
Virtinukai iš SPELTOS miltų su varškės ir špinatų įdaru
-
Raugti agurkėliai su vyšnių lapais
-
Tortilijų suktinukai
-
Kiaušiniai įdaryti silke
-
Bulvytės fri
-
Kiaušinių ir svogūnų „košė“
-
Agurkų užkandis su varškės mase
-
Dainiaus Keptos aštrios krevetės
-
Kiaušinių krepšeliai
-
Kumpio salotos krepšeliuose
-
Lašiša įdaryti kiaušiniai
-
Rudeniška silkė su daržovėmis
Patisonai tešloje
Komentarai:
9
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
akcijas
TAIP
NE
-
Taukai (kiaulių), tirpinti,
0.5 stiklinės -
Patisonai,
600 gramų -
Kvietiniai miltai,
200 gramų - Mielės
- Citrinų sultys
- Druska
-
Kiaušiniai,
1 vienetas - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Paruošiama tešla - miltai su kiaušiniu ir mielėmis, šiek tiek vandens išmaišomi. Tešla turi būti tiršta.
Patisonai nulupami, supjaustomi griežinėliais, pasūdomi, iš abiejų pusių apveliami tešla ir iškepami taukuose. Iškepti patisonai sudedami į pašildytą pusdubenį ir apšlakstomi citrinos sultimis.
Reklama:
Komentarai (9)
-
Kur einam mes su knysliuku, neklausinėkit mūs. (Music)
2010-08-18 14:05
:parselis:
-
(anonimas)
2009-08-07 21:05
:bloga: :bloga: :bloga: %-) %-)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...
