Paruošiama tešla - miltai su kiaušiniu ir mielėmis, šiek tiek vandens išmaišomi. Tešla turi būti tiršta.
Patisonai nulupami, supjaustomi griežinėliais, pasūdomi, iš abiejų pusių apveliami tešla ir iškepami taukuose. Iškepti patisonai sudedami į pašildytą pusdubenį ir apšlakstomi citrinos sultimis.
Patisonai tešloje
INGREDIENTAI:
| 0.5 stiklinės | taukai (kiaulių) (tirpinti) |
| 600 gramų | patisonai |
| 200 gramų | kvietiniai miltai |
| šiek tiek | mielės |
| šiek tiek | citrinų sultys |
| šiek tiek | druska |
| 1 vienetas | kiaušiniai |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Lavašo suktinukai su kumpiu ir majonezu
-
Užtepėlė su krabais
-
Mandarinai su šokoladu ir baziliku
-
Įdaryti avokadai
-
Krevečių ir šoninės iešmeliai
-
Kibinai
-
Rūkyta lašiša su grūdėta varške
-
SPELTOS pica
-
Bulvių traškučiai
-
Keptos krevetės
-
Karšti sumuštiniai su šprotais
-
Bulviniai lizdeliai su silke
-
Bulviniai traškučiai
-
Vištienos šaltiena su daržovėmis „Velykų sala“
-
Sumuštiniai su lašiša
-
Užkandžių krepšeliai su lašiša
-
Mini sumuštinukai
-
Suši su lašiša ir paprikomis
-
Vieno kąsnio užkandėlė su antiena
-
Pavasariu alsuojanti pica
Patisonai tešloje
Komentarai:
9
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
akcijas
TAIP
NE
-
Taukai (kiaulių), tirpinti,
0.5 stiklinės -
Patisonai,
600 gramų -
Kvietiniai miltai,
200 gramų - Mielės
- Citrinų sultys
- Druska
-
Kiaušiniai,
1 vienetas - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Paruošiama tešla - miltai su kiaušiniu ir mielėmis, šiek tiek vandens išmaišomi. Tešla turi būti tiršta.
Patisonai nulupami, supjaustomi griežinėliais, pasūdomi, iš abiejų pusių apveliami tešla ir iškepami taukuose. Iškepti patisonai sudedami į pašildytą pusdubenį ir apšlakstomi citrinos sultimis.
Reklama:
Komentarai (9)
-
Kur einam mes su knysliuku, neklausinėkit mūs. (Music)
2010-08-18 14:05
:parselis:
-
(anonimas)
2009-08-07 21:05
:bloga: :bloga: :bloga: %-) %-)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...
