Naminis kiaulienos paštetas
INGREDIENTAI:
šiek tiek | mairūnas |
šiek tiek | lauro lapų (malti) |
1 kilogramas | kiaulės kepenys |
200 gramų | kiaulienos lašiniai |
1 vienetas | svogūnai |
šiek tiek | juodieji pipirai |
2 vienetai | kiaulės inkstai |
šiek tiek | druska |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Visus produktus gerai išmirkome, išverdame vandenyje su druska, pipirais ir lauro lapeliais. Lašinius supjaustome gabaliukais, o likusią mėsą sumalame kartu su svogūnu. Mėsą pagardiname mairūno, pipirų, lauro lapelių, pagal skonį druskos, viską gerai išmaišome. Gautą masę sukemšame į išvalytą storąją, ar plonąją žarną, subadome adata ir verdame10 min. silpnai sūdytame vandenyje.
Populiariausi receptai šią savaitę
- Kepti svogūnai tešloje
- Gurmanų suktinukai
- ZIGMO lašišos suktinukai su rikotos įdaru
- Užkandis su unguriu
- Keksiukiniai pusryčiai
- Lietuviški "sushiai"
- Vištiena medaus - garstyčių padaže
- Amerikietiški vafliai
- Ikrų užkandėlė
- Krevetės šoninės patale
- Zarangollo Murciano – ispaniškas cukinijos užkandis
- Vyšninių pomidorų užkandėlė
- Keptos bulvės ispaniškai (Patatas Bravas)
- Rūkyti naminiai vijūnai
- Zombių akytės
- Kumpio ir sūrio bandelės
- Kiaušinių krepšeliai
- Obuoliai tešloje
- Silkė patale
- Alinos čeburekai
Naminis kiaulienos paštetas
Komentarai:
1
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
- Mairūnas
- Lauro lapai, malti
-
Kiaulės kepenys,
1 kilogramas -
Kiaulienos lašiniai,
200 gramų -
Svogūnai,
1 vienetas - Juodieji pipirai
-
Kiaulės inkstai,
2 vienetai - Druska
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Visus produktus gerai išmirkome, išverdame vandenyje su druska, pipirais ir lauro lapeliais. Lašinius supjaustome gabaliukais, o likusią mėsą sumalame kartu su svogūnu. Mėsą pagardiname mairūno, pipirų, lauro lapelių, pagal skonį druskos, viską gerai išmaišome. Gautą masę sukemšame į išvalytą storąją, ar plonąją žarną, subadome adata ir verdame10 min. silpnai sūdytame vandenyje.
Reklama:
Komentarai (1)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...