
Naminis kiaulienos paštetas
INGREDIENTAI:
šiek tiek | mairūnas |
šiek tiek | lauro lapų (malti) |
1 kilogramas | kiaulės kepenys |
200 gramų | kiaulienos lašiniai |
1 vienetas | svogūnai |
šiek tiek | juodieji pipirai |
2 vienetai | kiaulės inkstai |
šiek tiek | druska |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Visus produktus gerai išmirkome, išverdame vandenyje su druska, pipirais ir lauro lapeliais. Lašinius supjaustome gabaliukais, o likusią mėsą sumalame kartu su svogūnu. Mėsą pagardiname mairūno, pipirų, lauro lapelių, pagal skonį druskos, viską gerai išmaišome. Gautą masę sukemšame į išvalytą storąją, ar plonąją žarną, subadome adata ir verdame10 min. silpnai sūdytame vandenyje.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Trapios tešlos užkandėlės su svogūnais ir šonine
-
Ežiukai
-
Vytintos dešros
-
Kepenėlių tortas
-
Aitri kepta šoninė
-
Skaniausia lešių užtepėlė
-
Sumuštiniai su kiaušiniu
-
Kepta duona
-
Įdarytos pievagrybių kepurėlės
-
Žvynabudės muštiniai
-
Šokoladiniai vaisiai
-
Boružėlės
-
Bulvių košės kroketai
-
Kokteilinės krabų salotos krepšeliuose
-
Vaisių užkandis "Povas"
-
Paprastas burgeris
-
Paprikos užkandėlė su varške
-
Švilpikai
-
Alinos čeburekai
-
Kiaušininė piciukė keptuvėje
Naminis kiaulienos paštetas
Komentarai:
1
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Mairūnas
- Lauro lapai, malti
-
Kiaulės kepenys,
1 kilogramas -
Kiaulienos lašiniai,
200 gramų -
Svogūnai,
1 vienetas - Juodieji pipirai
-
Kiaulės inkstai,
2 vienetai - Druska
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Visus produktus gerai išmirkome, išverdame vandenyje su druska, pipirais ir lauro lapeliais. Lašinius supjaustome gabaliukais, o likusią mėsą sumalame kartu su svogūnu. Mėsą pagardiname mairūno, pipirų, lauro lapelių, pagal skonį druskos, viską gerai išmaišome. Gautą masę sukemšame į išvalytą storąją, ar plonąją žarną, subadome adata ir verdame10 min. silpnai sūdytame vandenyje.
Reklama:
Komentarai (1)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...