Marinuotų grybų užkandis
INGREDIENTAI:
| 100 gramų | grybai |
| 1 valgomasis šaukštas | aliejaus |
| 1 vienetas | lauro lapų (lapelis) |
| šiek tiek | juodieji pipirai |
| šiek tiek | druska |
| šiek tiek | citrinos rūgštis |
| šiek tiek | petražolės |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Nuvalyti ir nuplauti grybai supjaustomi, užpilami aliejumi ir troškinami, kol suminkštėja. Tuomet sudedami prieskoniai, pasūdoma, užpilama verdančiu vandeniu (vandens pilama tiek, kad grybai būtų apsemti) ir verdama dar 20 min. Grybams išvirus, įpilama pagal skonį citrinos rūgšties, pabarstoma smulkiai supjaustytais petražolių arba krapų lapeliais. Atšaldyti grybai sudedami į salotinę ir papuošiami petražolių lapeliais.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Kepti kukurūzai
-
Įdaryti pomidorai
-
Patroškintos didžiosios tigrinės krevetės
-
Pikantiškos salotos su svogūnų laiškais ir majonezu
-
Maltinukai drebučiuose
-
Keptos krevetės
-
Krabų lazdelėmis įdaryti kiaušiniai
-
Įdaryti burokėliai
-
Marinuota saldžiarūgšti silkė
-
Bulvių pyragėliai
-
Silkių vyniotiniai
-
Kiaušinienė su batonu
-
Suši su lašiša ir paprikomis
-
Sluoksniuotos tešlos pyragėliai su kalakutiena
-
Kepti kiaušiniai
-
Omleto keksiukai
-
Pakepintos baltos duonos riekelės
-
Pikantiškos rožytės
-
Tuno pica
-
Sūrio ritinukai
Marinuotų grybų užkandis
Komentarai:
4
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
akcijas
TAIP
NE
-
Grybai,
100 gramų -
Aliejus,
1 valgomasis šaukštas -
Lauro lapai, lapelis,
1 vienetas - Juodieji pipirai
- Druska
- Citrinos rūgštis
- Petražolės
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Nuvalyti ir nuplauti grybai supjaustomi, užpilami aliejumi ir troškinami, kol suminkštėja. Tuomet sudedami prieskoniai, pasūdoma, užpilama verdančiu vandeniu (vandens pilama tiek, kad grybai būtų apsemti) ir verdama dar 20 min. Grybams išvirus, įpilama pagal skonį citrinos rūgšties, pabarstoma smulkiai supjaustytais petražolių arba krapų lapeliais. Atšaldyti grybai sudedami į salotinę ir papuošiami petražolių lapeliais.
Reklama:
Komentarai (4)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...
