
Marinuotų grybų užkandis
INGREDIENTAI:
100 gramų | grybai |
1 valgomasis šaukštas | aliejaus |
1 vienetas | lauro lapų (lapelis) |
šiek tiek | juodieji pipirai |
šiek tiek | druska |
šiek tiek | citrinos rūgštis |
šiek tiek | petražolės |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Nuvalyti ir nuplauti grybai supjaustomi, užpilami aliejumi ir troškinami, kol suminkštėja. Tuomet sudedami prieskoniai, pasūdoma, užpilama verdančiu vandeniu (vandens pilama tiek, kad grybai būtų apsemti) ir verdama dar 20 min. Grybams išvirus, įpilama pagal skonį citrinos rūgšties, pabarstoma smulkiai supjaustytais petražolių arba krapų lapeliais. Atšaldyti grybai sudedami į salotinę ir papuošiami petražolių lapeliais.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Daržovių miksas "Vasara"
-
Įdaryti pomidorai
-
Skrebučiai su užtepėle
-
Švelnioji silkė
-
Krepšelis su kriaušių ir feta įdaru
-
Vegetariškos picutės
-
Blynelių suktinukai su lašiša ir žirnelių kremu
-
Kokteilinės krabų salotos krepšeliuose
-
Krepšeliai su grūdėta varške ir persikais
-
Omletas su riešutais
-
Silkė su obuoliais ar pomidorais
-
Raugti agurkėliai su vyšnių lapais
-
Greitai įdaryti kiaušiniai
-
Užkandiniai spirgučiai prie alaus
-
Kepeninis paštetas su putpelių kiaušinukais
-
Užkandėlė „Fantazija“
-
Duonos "suši"
-
Silkė su ryžiais
-
Roksės užkandėlė
-
Arvydo kepintos cukinijos
Marinuotų grybų užkandis
Komentarai:
4
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
-
Grybai,
100 gramų -
Aliejus,
1 valgomasis šaukštas -
Lauro lapai, lapelis,
1 vienetas - Juodieji pipirai
- Druska
- Citrinos rūgštis
- Petražolės
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Nuvalyti ir nuplauti grybai supjaustomi, užpilami aliejumi ir troškinami, kol suminkštėja. Tuomet sudedami prieskoniai, pasūdoma, užpilama verdančiu vandeniu (vandens pilama tiek, kad grybai būtų apsemti) ir verdama dar 20 min. Grybams išvirus, įpilama pagal skonį citrinos rūgšties, pabarstoma smulkiai supjaustytais petražolių arba krapų lapeliais. Atšaldyti grybai sudedami į salotinę ir papuošiami petražolių lapeliais.
Reklama:
Komentarai (4)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...