
Marinuotų grybų užkandis
INGREDIENTAI:
100 gramų | grybai |
1 valgomasis šaukštas | aliejaus |
1 vienetas | lauro lapų (lapelis) |
šiek tiek | juodieji pipirai |
šiek tiek | druska |
šiek tiek | citrinos rūgštis |
šiek tiek | petražolės |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Nuvalyti ir nuplauti grybai supjaustomi, užpilami aliejumi ir troškinami, kol suminkštėja. Tuomet sudedami prieskoniai, pasūdoma, užpilama verdančiu vandeniu (vandens pilama tiek, kad grybai būtų apsemti) ir verdama dar 20 min. Grybams išvirus, įpilama pagal skonį citrinos rūgšties, pabarstoma smulkiai supjaustytais petražolių arba krapų lapeliais. Atšaldyti grybai sudedami į salotinę ir papuošiami petražolių lapeliais.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Sluoksniuotos tešlos pyragėliai su kalakutiena
-
Pusryčių užkandėlė
-
Piršteliai su aguonomis
-
Sulekta Speltos pica
-
Vyniotinis iš ausų ir liežuvių
-
Kepta duona su padažu
-
Kiaušiniai – vėžliukai
-
Bulvės daniškai
-
Omletas mažiesiems
-
Apkepėlė "Spalvotas ruduo"
-
Kiaušinienė su batonu
-
Paprikos užkandėlė su varške
-
Kepta duona
-
Pupelės pomidorų padaže
-
Lavašo suktinukai su rūkyta vištiena ir majonezu
-
Aluje virti vėžiai
-
Kiaušinienė
-
Skanusis daržovių šašlykas
-
Užtepėlė su tunu
-
Vaisių ir uogų krepšelis su bananiniais paukščiais
Marinuotų grybų užkandis
Komentarai:
4
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
-
Grybai,
100 gramų -
Aliejus,
1 valgomasis šaukštas -
Lauro lapai, lapelis,
1 vienetas - Juodieji pipirai
- Druska
- Citrinos rūgštis
- Petražolės
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Nuvalyti ir nuplauti grybai supjaustomi, užpilami aliejumi ir troškinami, kol suminkštėja. Tuomet sudedami prieskoniai, pasūdoma, užpilama verdančiu vandeniu (vandens pilama tiek, kad grybai būtų apsemti) ir verdama dar 20 min. Grybams išvirus, įpilama pagal skonį citrinos rūgšties, pabarstoma smulkiai supjaustytais petražolių arba krapų lapeliais. Atšaldyti grybai sudedami į salotinę ir papuošiami petražolių lapeliais.
Reklama:
Komentarai (4)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...