Grybus išgriebkite iš marinato ir gerai nuvarvinkite.
Svogūnus susmulkinkite, morkas, burokėlį ir bulves supjaustykite kubeliais, agurką - juostelėmis. Paruoštas daržoves atsargiai sumaišykite.
Alyvuogių aliejų išsukite su citrinų sultimis ir smulkintomis petražolėmis. Salotinę išklokite salotų lapais, ant viršaus sudėkite sumaišytas daržoves, suberkite grybus.
Tiekdami apliekite aliejaus ir citrinų padažu.
Konservuotų grybų salotos
Paruošimo laikas:
Apie 30 min
INGREDIENTAI:
| 1 vienetas | agurkų (šviežias) |
| 4 valgomieji šaukštai | alyvuogių aliejaus |
| 2 vienetai | svogūnai |
| 2 vienetai | morkos (virtos) |
| 1 vienetas | burokėliai (virtas) |
| 200 gramų | kelmučiai (konservuoti) |
| 2 valgomieji šaukštai | citrinų sultys |
| 2 vienetai | bulvių (virtos) |
| 1 valgomasis šaukštas | petražolės (smulkintos) |
| šiek tiek | salotos |
| šiek tiek | druska |
| šiek tiek | cukrus |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Ryžių salotos
-
Velykinės salotos "Saulė"
-
Silkės salotos su kiaušiniais
-
Salotos su rūkyta žuvimi
-
Mišrainė su krabais
-
Liežuvio salotos
-
Mišarine "Paberžis"
-
Balta (lietuviška) mišrainė kitaip
-
Arvydo kalafiorų ir paprikos salotos
-
Makaronų salotos su graikiškais riešutais
-
Vištienos ir daržovių mišrainė
-
Lašišos salotos
-
Kumpio su sūriu salotos
-
Salotos su šparagais
-
Skani sūrio mišrainė
-
Konservuotų menkių kepenėlių mišrainė
-
Rūkytos žuvies salotos
-
Japoniškos salotos
-
Bulvių salotos su kopūstais
-
Salotos su perlinėmis kruopomis
Konservuotų grybų salotos
Komentarai:
9
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Agurkai, šviežias,
1 vienetas -
Alyvuogių aliejus,
4 valgomieji šaukštai -
Svogūnai,
2 vienetai -
Morkos, virtos,
2 vienetai -
Burokėliai, virtas,
1 vienetas -
Kelmučiai, konservuoti,
200 gramų -
Citrinų sultys,
2 valgomieji šaukštai -
Bulvės, virtos,
2 vienetai -
Petražolės, smulkintos,
1 valgomasis šaukštas - Salotos
- Druska
- Cukrus
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Grybus išgriebkite iš marinato ir gerai nuvarvinkite.
Svogūnus susmulkinkite, morkas, burokėlį ir bulves supjaustykite kubeliais, agurką - juostelėmis. Paruoštas daržoves atsargiai sumaišykite.
Alyvuogių aliejų išsukite su citrinų sultimis ir smulkintomis petražolėmis. Salotinę išklokite salotų lapais, ant viršaus sudėkite sumaišytas daržoves, suberkite grybus.
Tiekdami apliekite aliejaus ir citrinų padažu.
Reklama:
Komentarai (9)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...
