Konservuotų grybų salotos
AUTORIUS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min
INGREDIENTAI:
1 vienetas agurkų (šviežias)
4 valgomieji šaukštai alyvuogių aliejaus
2 vienetai svogūnai
2 vienetai morkos (virtos)
1 vienetas burokėliai (virtas)
200 gramų kelmučiai (konservuoti)
2 valgomieji šaukštai citrinų sultys
2 vienetai bulvių (virtos)
1 valgomasis šaukštas petražolės (smulkintos)
šiek tiek salotos
šiek tiek druska
šiek tiek cukrus
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min
Grybus išgriebkite iš marinato ir gerai nuvarvinkite.
Svogūnus susmulkinkite, morkas, burokėlį ir bulves supjaustykite kubeliais, agurką - juostelėmis. Paruoštas daržoves atsargiai sumaišykite.
Alyvuogių aliejų išsukite su citrinų sultimis ir smulkintomis petražolėmis. Salotinę išklokite salotų lapais, ant viršaus sudėkite sumaišytas daržoves, suberkite grybus.
Tiekdami apliekite aliejaus ir citrinų padažu.

Populiariausi receptai šią savaitę

Konservuotų grybų salotos

Akcijos:
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
TAIP
NE
  • Paruošimo laikas:
Ingredientai:
Gaminimo eiga:

Grybus išgriebkite iš marinato ir gerai nuvarvinkite.
Svogūnus susmulkinkite, morkas, burokėlį ir bulves supjaustykite kubeliais, agurką - juostelėmis. Paruoštas daržoves atsargiai sumaišykite.
Alyvuogių aliejų išsukite su citrinų sultimis ir smulkintomis petražolėmis. Salotinę išklokite salotų lapais, ant viršaus sudėkite sumaišytas daržoves, suberkite grybus.
Tiekdami apliekite aliejaus ir citrinų padažu.

Reklama:

Komentarai


Daugiau receptų