Grybus išgriebkite iš marinato ir gerai nuvarvinkite.
Svogūnus susmulkinkite, morkas, burokėlį ir bulves supjaustykite kubeliais, agurką - juostelėmis. Paruoštas daržoves atsargiai sumaišykite.
Alyvuogių aliejų išsukite su citrinų sultimis ir smulkintomis petražolėmis. Salotinę išklokite salotų lapais, ant viršaus sudėkite sumaišytas daržoves, suberkite grybus.
Tiekdami apliekite aliejaus ir citrinų padažu.
Konservuotų grybų salotos
Paruošimo laikas:
Apie 30 min
INGREDIENTAI:
1 vienetas | agurkų (šviežias) |
4 valgomieji šaukštai | alyvuogių aliejaus |
2 vienetai | svogūnai |
2 vienetai | morkos (virtos) |
1 vienetas | burokėliai (virtas) |
200 gramų | kelmučiai (konservuoti) |
2 valgomieji šaukštai | citrinų sultys |
2 vienetai | bulvių (virtos) |
1 valgomasis šaukštas | petražolės (smulkintos) |
šiek tiek | salotos |
šiek tiek | druska |
šiek tiek | cukrus |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min
Populiariausi receptai šią savaitę
- Daniškos salotos
- Dešros salotos
- Lengvos pavasario salotos
- Ryžių makaronų ir krabų lazdelių salotos
- Mišrainė su krabais
- Ryžių makaronų ir daržovių salotos
- Giedrės salotos
- Vištienos salotos su kriaušėmis
- Salotos „Vištiena su kompanija“
- Šventiškos salotos su argulomis
- Skanumynas
- Vištienos ir ananasų mišrainė
- Bulvių mišrainė
- Pomidorų ir dešrelių salotos
- Salotos su ZIGMO lašiša, avokadais ir putpelių kiaušiniais
- Silkės salotos su kiaušiniais
- Tuno salotos su sūriu, morkomis ir majonezu
- Tuno ir daržovių salotos
- Ikrų mišraine valgomam krepšelyje
- Neringos salotos
Konservuotų grybų salotos
Komentarai:
9
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Agurkai, šviežias,
1 vienetas -
Alyvuogių aliejus,
4 valgomieji šaukštai -
Svogūnai,
2 vienetai -
Morkos, virtos,
2 vienetai -
Burokėliai, virtas,
1 vienetas -
Kelmučiai, konservuoti,
200 gramų -
Citrinų sultys,
2 valgomieji šaukštai -
Bulvės, virtos,
2 vienetai -
Petražolės, smulkintos,
1 valgomasis šaukštas - Salotos
- Druska
- Cukrus
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Grybus išgriebkite iš marinato ir gerai nuvarvinkite.
Svogūnus susmulkinkite, morkas, burokėlį ir bulves supjaustykite kubeliais, agurką - juostelėmis. Paruoštas daržoves atsargiai sumaišykite.
Alyvuogių aliejų išsukite su citrinų sultimis ir smulkintomis petražolėmis. Salotinę išklokite salotų lapais, ant viršaus sudėkite sumaišytas daržoves, suberkite grybus.
Tiekdami apliekite aliejaus ir citrinų padažu.
Reklama:
Komentarai (9)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...