Grybus išgriebkite iš marinato ir gerai nuvarvinkite.
Svogūnus susmulkinkite, morkas, burokėlį ir bulves supjaustykite kubeliais, agurką - juostelėmis. Paruoštas daržoves atsargiai sumaišykite.
Alyvuogių aliejų išsukite su citrinų sultimis ir smulkintomis petražolėmis. Salotinę išklokite salotų lapais, ant viršaus sudėkite sumaišytas daržoves, suberkite grybus.
Tiekdami apliekite aliejaus ir citrinų padažu.

Konservuotų grybų salotos
Paruošimo laikas:
Apie 30 min
INGREDIENTAI:
1 vienetas | agurkų (šviežias) |
4 valgomieji šaukštai | alyvuogių aliejaus |
2 vienetai | svogūnai |
2 vienetai | morkos (virtos) |
1 vienetas | burokėliai (virtas) |
200 gramų | kelmučiai (konservuoti) |
2 valgomieji šaukštai | citrinų sultys |
2 vienetai | bulvių (virtos) |
1 valgomasis šaukštas | petražolės (smulkintos) |
šiek tiek | salotos |
šiek tiek | druska |
šiek tiek | cukrus |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Rūkytos žuvies salotos
-
Makaronų salotos su tunu
-
Cezario salotos su marinuotais vištienos kepsneliais ir jogurtiniu padažu
-
Tuno mišrainė
-
Salotos su krevetėmis ir grybais
-
Makaronų mišraine su majonezu
-
Silkė su obuolių ir garstyčių pagardu
-
Lašišos salotos
-
Salotos „Vištiena su kompanija“
-
Burokėlių ir raugintų kopūstų salotos
-
Salotos su tunu
-
Karštos salotos su kumpiu
-
Gennaro salotos (daržovių salotos su moliūgu)
-
Žiemos mišrainė
-
Daržovių ir vaisių salotos
-
Brokolių salotos su vištiena
-
Bajoriškos salotos
-
Šviežių burokėlių salotos
-
Grybų salotos
-
Gardžioji makaronų mišrainė
Konservuotų grybų salotos
Komentarai:
9
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Agurkai, šviežias,
1 vienetas -
Alyvuogių aliejus,
4 valgomieji šaukštai -
Svogūnai,
2 vienetai -
Morkos, virtos,
2 vienetai -
Burokėliai, virtas,
1 vienetas -
Kelmučiai, konservuoti,
200 gramų -
Citrinų sultys,
2 valgomieji šaukštai -
Bulvės, virtos,
2 vienetai -
Petražolės, smulkintos,
1 valgomasis šaukštas - Salotos
- Druska
- Cukrus
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Grybus išgriebkite iš marinato ir gerai nuvarvinkite.
Svogūnus susmulkinkite, morkas, burokėlį ir bulves supjaustykite kubeliais, agurką - juostelėmis. Paruoštas daržoves atsargiai sumaišykite.
Alyvuogių aliejų išsukite su citrinų sultimis ir smulkintomis petražolėmis. Salotinę išklokite salotų lapais, ant viršaus sudėkite sumaišytas daržoves, suberkite grybus.
Tiekdami apliekite aliejaus ir citrinų padažu.
Reklama:
Komentarai (9)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...