
Ispaniškos salotos
Porcijų skaičius:
1
Paruošimo laikas:
Apie 30 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 1
185 gramai | konservuoto tuno (aliejuje ar savo sultyse, maža skardinė) | |
1 vienetas | pomidorai (nedidelis) | |
1 vienetas | kiaušinis (kietai virtas) | |
1 sauja | romaninių salotų (arba mėgstamos) | |
1 sauja | konservuoti kukurūzai | |
1 sauja | juodųjų alyvuogių (be kauliukų) | |
5 vienetai | palmių šerdys (griežinėliai, konservuotos) | |
2 vienetai | šparagai (konservuoti) | |
0.25 vieneto | rausvieji svogūnai (mažas) | |
šiek tiek | druska | |
Užpilui: | ||
4 valgomieji šaukštai | alyvuogių aliejaus | |
1 valgomasis šaukštas | balto vyno actas |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min
1.
Salotas supjaustome, išdėliojame lėkštėje. Svogūną supjaustome plonais šiaudeliais, užbarstome ant salotų. Pomidorą supjaustome storomis riekėmis, išdėliojame ant salotų. Kukurūzus ir alyvuoges užberiame ant salotų.
2.
Kiaušinį supjaustome į 4 dalis, išdėliojame ant salotų.
3.
Šparagus ir palmių šerdies griežinėlius išdėliojame ant salotų. Viduryje salotų padarome šiek tiek vietos ir uždedame tuno.
4.
Viename dubenėlyje sumaišome alyvuogių aliejų ir vyno actą, kol gausime vientisą balsvą padažą. Užpilame ant salotų. Visas salotas apibarstome druska. Štai salotos ir paruoštos, skanaus!
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Salotos su džiovintais grybais
-
Vištienos salotos su ananasais
-
Silkė vyno padaže
-
Mišrainė su rūkyta vištiena
-
Burokėliai su spanguolėmis
-
Vytintos jautienos salotos su melionu
-
Mišrainė "Kalėdinis vainikas''
-
Silkė su burokėliais ir žirneliais
-
Salotos
-
Konservuotų grybų salotos
-
Mišrainė "Naktis"
-
Vištienos salotos
-
Porų ir kiaušinių salotos
-
Salotos drebučiuose
-
Salotos su persikais ir kumpiu
-
Daniškos salotos
-
Baltos salotos su dešra
-
Sluoksniuota mišrainė "Pelių namelis"
-
Mišrainė su žiediniu kopūstu
-
Skaniausia mišrainė
Ispaniškos salotos
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 1
-
Konservuotas tunas, aliejuje ar savo sultyse, maža skardinė,
185 gramai -
Pomidorai, nedidelis,
1 vienetas -
Kiaušinis , kietai virtas,
1 vienetas -
Romaninės salotos, arba mėgstamos,
1 sauja -
Konservuoti kukurūzai,
1 sauja -
Juodosios alyvuogės, be kauliukų,
1 sauja -
Palmių šerdys, griežinėliai, konservuotos,
5 vienetai -
Šparagai, konservuoti,
2 vienetai -
Rausvieji svogūnai, mažas,
1/4 vieneto - Druska
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
-
Alyvuogių aliejus,
4 valgomieji šaukštai -
Balto vyno actas,
1 valgomasis šaukštas - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
(
)
Gaminimo eiga:
Salotas supjaustome, išdėliojame lėkštėje. Svogūną supjaustome plonais šiaudeliais, užbarstome ant salotų. Pomidorą supjaustome storomis riekėmis, išdėliojame ant salotų. Kukurūzus ir alyvuoges užberiame ant salotų.
Kiaušinį supjaustome į 4 dalis, išdėliojame ant salotų.
Šparagus ir palmių šerdies griežinėlius išdėliojame ant salotų. Viduryje salotų padarome šiek tiek vietos ir uždedame tuno.
Viename dubenėlyje sumaišome alyvuogių aliejų ir vyno actą, kol gausime vientisą balsvą padažą. Užpilame ant salotų. Visas salotas apibarstome druska. Štai salotos ir paruoštos, skanaus!
Reklama:
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...
Komentarai