185 gramai | konservuoto tuno (aliejuje ar savo sultyse, maža skardinė) | |
1 vienetas | pomidorai (nedidelis) | |
1 vienetas | kiaušinis (kietai virtas) | |
1 sauja | romaninių salotų (arba mėgstamos) | |
1 sauja | konservuoti kukurūzai | |
1 sauja | juodųjų alyvuogių (be kauliukų) | |
5 vienetai | palmių šerdys (griežinėliai, konservuotos) | |
2 vienetai | šparagai (konservuoti) | |
0.25 vieneto | rausvieji svogūnai (mažas) | |
šiek tiek | druska | |
Užpilui: | ||
4 valgomieji šaukštai | alyvuogių aliejaus | |
1 valgomasis šaukštas | balto vyno actas |
Populiariausi receptai šią savaitę
- Bulvių salotos su svogūnais
- Salotos su avokadu
- Konservuotų grybų salotos
- Skanios salotos paprikų puodeliuose
- Kalmarų ir graikinių riešutų salotos
- Skaniosios raugintų kopūstų salotos
- Bulvių salotos
- Grybų salotos
- Salotos "Ananasas"
- Pievagrybių mišrainė
- Cezario salotos
- Makaronų salotos su tunu
- Makaronų salotos su kumpiu
- Porų ir kiaušinių salotos
- Bulvių salotos
- Grybai salotų padaže
- Švediškos salotos
- Pupelių salotos
- Ryžių salotos su žuvimi
- Burokėlių salotos su džiovintomis slyvomis
Ispaniškos salotos
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 1
-
Konservuotas tunas, aliejuje ar savo sultyse, maža skardinė,
185 gramai -
Pomidorai, nedidelis,
1 vienetas -
Kiaušinis , kietai virtas,
1 vienetas -
Romaninės salotos, arba mėgstamos,
1 sauja -
Konservuoti kukurūzai,
1 sauja -
Juodosios alyvuogės, be kauliukų,
1 sauja -
Palmių šerdys, griežinėliai, konservuotos,
5 vienetai -
Šparagai, konservuoti,
2 vienetai -
Rausvieji svogūnai, mažas,
1/4 vieneto - Druska
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
-
Alyvuogių aliejus,
4 valgomieji šaukštai -
Balto vyno actas,
1 valgomasis šaukštas - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Salotas supjaustome, išdėliojame lėkštėje. Svogūną supjaustome plonais šiaudeliais, užbarstome ant salotų. Pomidorą supjaustome storomis riekėmis, išdėliojame ant salotų. Kukurūzus ir alyvuoges užberiame ant salotų.
Kiaušinį supjaustome į 4 dalis, išdėliojame ant salotų.
Šparagus ir palmių šerdies griežinėlius išdėliojame ant salotų. Viduryje salotų padarome šiek tiek vietos ir uždedame tuno.
Viename dubenėlyje sumaišome alyvuogių aliejų ir vyno actą, kol gausime vientisą balsvą padažą. Užpilame ant salotų. Visas salotas apibarstome druska. Štai salotos ir paruoštos, skanaus!
Komentarai