Ispaniškos salotos
Porcijų skaičius:
1
Paruošimo laikas:
Apie 30 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 1
| 185 gramai | konservuoto tuno (aliejuje ar savo sultyse, maža skardinė) | |
| 1 vienetas | pomidorai (nedidelis) | |
| 1 vienetas | kiaušinis (kietai virtas) | |
| 1 sauja | romaninių salotų (arba mėgstamos) | |
| 1 sauja | konservuoti kukurūzai | |
| 1 sauja | juodųjų alyvuogių (be kauliukų) | |
| 5 vienetai | palmių šerdys (griežinėliai, konservuotos) | |
| 2 vienetai | šparagai (konservuoti) | |
| 0.25 vieneto | rausvieji svogūnai (mažas) | |
| šiek tiek | druska | |
| Užpilui: | ||
| 4 valgomieji šaukštai | alyvuogių aliejaus | |
| 1 valgomasis šaukštas | balto vyno actas | |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min
1.
Salotas supjaustome, išdėliojame lėkštėje. Svogūną supjaustome plonais šiaudeliais, užbarstome ant salotų. Pomidorą supjaustome storomis riekėmis, išdėliojame ant salotų. Kukurūzus ir alyvuoges užberiame ant salotų.
2.
Kiaušinį supjaustome į 4 dalis, išdėliojame ant salotų.
3.
Šparagus ir palmių šerdies griežinėlius išdėliojame ant salotų. Viduryje salotų padarome šiek tiek vietos ir uždedame tuno.
4.
Viename dubenėlyje sumaišome alyvuogių aliejų ir vyno actą, kol gausime vientisą balsvą padažą. Užpilame ant salotų. Visas salotas apibarstome druska. Štai salotos ir paruoštos, skanaus!
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Salotos su silke
-
Daržovių ir tuno salotos
-
Lengva silkė
-
Vištienos salotos su vynuogėmis
-
Silkės, bulvių ir kiaušinių salotos
-
Tuno salotos
-
Lašišos salotos
-
Baravykų salotos su padažu
-
Silkė su džiovintom slyvom ir graikiškais riešutais
-
Ryžių salotos
-
Grybų mišrainė su žirneliais
-
Ryžių salotų gaminimas
-
Konservuotų grybų salotos
-
Žalioji kiaušinienė
-
Bavarijos salotos
-
Skanios salotos su sūriu ir kumpiu
-
Daržovių salotos su graikiniais riešutais ir sūriu
-
Šviežių burokėlių salotos
-
Keptos salotos su vištiena
-
Jautienos salotos
Ispaniškos salotos
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 1
-
Konservuotas tunas, aliejuje ar savo sultyse, maža skardinė,
185 gramai -
Pomidorai, nedidelis,
1 vienetas -
Kiaušinis , kietai virtas,
1 vienetas -
Romaninės salotos, arba mėgstamos,
1 sauja -
Konservuoti kukurūzai,
1 sauja -
Juodosios alyvuogės, be kauliukų,
1 sauja -
Palmių šerdys, griežinėliai, konservuotos,
5 vienetai -
Šparagai, konservuoti,
2 vienetai -
Rausvieji svogūnai, mažas,
1/4 vieneto - Druska
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
-
Alyvuogių aliejus,
4 valgomieji šaukštai -
Balto vyno actas,
1 valgomasis šaukštas - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
(
)
Liucija
Gaminimo eiga:
Salotas supjaustome, išdėliojame lėkštėje. Svogūną supjaustome plonais šiaudeliais, užbarstome ant salotų. Pomidorą supjaustome storomis riekėmis, išdėliojame ant salotų. Kukurūzus ir alyvuoges užberiame ant salotų.
Kiaušinį supjaustome į 4 dalis, išdėliojame ant salotų.
Šparagus ir palmių šerdies griežinėlius išdėliojame ant salotų. Viduryje salotų padarome šiek tiek vietos ir uždedame tuno.
Viename dubenėlyje sumaišome alyvuogių aliejų ir vyno actą, kol gausime vientisą balsvą padažą. Užpilame ant salotų. Visas salotas apibarstome druska. Štai salotos ir paruoštos, skanaus!
Reklama:
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...

Komentarai