Baltos duonos riekeles supjausčiau kubeliais ir subėriau ant kepimo skardos.
Jei mėgstate, duoną galima įtrinti česnaku.
Paskrudinau orkaitėje apie 5-7 minutes (200° C). Duonos kubelius pavarčiau, kad kiekviena pusė šiek tiek apskrustų.
Susmulkinau kumpį, nuluptus agurkus ir krapus.
Viską sumaišiau su majonezu.
Skanaus :)

Pupelių salotos su skrebučiais
Paruošimo laikas:
Apie 45 min
INGREDIENTAI:
200 gramų | pupelės (konservuotos) |
250 gramų | kiauliena (kumpis, rūkytas) |
250 gramų | agurkų |
80 gramų | duona (balta) |
šiek tiek | krapai |
2 valgomieji šaukštai | majonezas |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Burokėlių salotos su porais
-
Salotos su ančiuviais
-
Keptos krevečių salotos
-
Grybų salotos
-
Daržovių ir vaisių salotos
-
Baravykų salotos
-
Mišrainė su vištiena ir grybais
-
Salotos su jautiena
-
Pupelių salotos su skrebučiais
-
Pievagrybių mišrainė
-
Močiutės burokėlių salotos
-
Silkė su džiovintom slyvom ir graikiškais riešutais
-
Bulgariškos pupelių salotos
-
Fetos sūrio ir daržovių salotos
-
Skanios salotos paprikų puodeliuose
-
Mangas su rūkyta vištiena
-
Mišrainė "Naujametinis burbulas" su jautiena
-
Švediškos salotos
-
Bulvių salotos su lašiša
-
Silkės, bulvių ir kiaušinių salotos
Pupelių salotos su skrebučiais
Komentarai:
2
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Pupelės, konservuotos,
200 gramų -
Kiauliena, kumpis, rūkytas,
250 gramų -
Agurkai,
250 gramų -
Duona, balta,
80 gramų - Krapai
-
Majonezas,
2 valgomieji šaukštai - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Baltos duonos riekeles supjausčiau kubeliais ir subėriau ant kepimo skardos.
Jei mėgstate, duoną galima įtrinti česnaku.
Paskrudinau orkaitėje apie 5-7 minutes (200° C). Duonos kubelius pavarčiau, kad kiekviena pusė šiek tiek apskrustų.
Susmulkinau kumpį, nuluptus agurkus ir krapus.
Viską sumaišiau su majonezu.
Skanaus :)
Reklama:
Komentarai (2)
-
Grazina
2013-12-07 22:10
Super lengvas ir skanus salotas. visiems sveciams labai patiko:)
Tikrai rekomenduoju kitiems.
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...