Baltosios salotos
Paruošimo laikas:
Apie 1 val
INGREDIENTAI:
3 vienetai | kiaušiniai (kietai virti) |
1 stiklinė | majonezas |
50 gramų | sviestas |
šiek tiek | druska |
4 vienetai | obuoliai |
2 vienetai | agurkų (marinuoti) |
5 vienetai | bulvių (virtos) |
1 vienetas | morkos |
0.5 litro | žirniai (konservuoti) |
0.5 vieneto | salierai (apvirtas) |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val
Kubeliais supjaustyta morka ir smulkiai sukapotas salieras patroškinami svieste. Baigiant troškinti, suberiami žirneliai. Į atšalusias daržoves sudedamos supjaustytos bulvės, agurkai, obuoliai, kiaušiniai. Viskas išmaišoma, sukrečiama į salotinę ir užpilama majonezu.
Populiariausi receptai šią savaitę
- Marinuotų burokėlių salotos
- Prancūziškos salotos
- Olgos salotų receptas
- Salotos „Drakoniukas 2012“
- Salotos su lašiša ir majonezo bei jogurto padažu
- Salotos su avokadu
- Grybų mišrainė
- Silkė su burokėliais ir žirneliais
- Jūros kopūstai su džiovintais grybais
- Karštos bulvių salotos
- Virtų pupų mišrainė
- Salotos su pievagrybiais
- Cezario salotos su marinuotais vištienos kepsneliais ir jogurtiniu padažu
- Sočios špinatų salotos su mėsa
- Salotos „Sniegena“
- Ryžių salotos
- Salotos su krekeriais
- Vištienos salotos su kriaušėmis
- Gardžioji makaronų mišrainė
- Skanioji Jolantos mišrainė
Baltosios salotos
Komentarai:
4
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Kiaušiniai, kietai virti,
3 vienetai -
Majonezas,
1 stiklinė -
Sviestas,
50 gramų - Druska
-
Obuoliai,
4 vienetai -
Agurkai, marinuoti,
2 vienetai -
Bulvės, virtos,
5 vienetai -
Morkos,
1 vienetas -
Žirniai, konservuoti,
0.5 litro -
Salierai, apvirtas,
0.5 vieneto - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Kubeliais supjaustyta morka ir smulkiai sukapotas salieras patroškinami svieste. Baigiant troškinti, suberiami žirneliai. Į atšalusias daržoves sudedamos supjaustytos bulvės, agurkai, obuoliai, kiaušiniai. Viskas išmaišoma, sukrečiama į salotinę ir užpilama majonezu.
Reklama:
Komentarai (4)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...