
Baltosios salotos
Paruošimo laikas:
Apie 1 val
INGREDIENTAI:
3 vienetai | kiaušiniai (kietai virti) |
1 stiklinė | majonezas |
50 gramų | sviestas |
šiek tiek | druska |
4 vienetai | obuoliai |
2 vienetai | agurkų (marinuoti) |
5 vienetai | bulvių (virtos) |
1 vienetas | morkos |
0.5 litro | žirniai (konservuoti) |
0.5 vieneto | salierai (apvirtas) |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val
Kubeliais supjaustyta morka ir smulkiai sukapotas salieras patroškinami svieste. Baigiant troškinti, suberiami žirneliai. Į atšalusias daržoves sudedamos supjaustytos bulvės, agurkai, obuoliai, kiaušiniai. Viskas išmaišoma, sukrečiama į salotinę ir užpilama majonezu.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Krabų lazdelių ir rūgštynių salotos
-
Veršienos su granatais salotos
-
Sočios špinatų salotos su mėsa
-
Silkė su obuoliais ar pomidorais
-
Krabų mišrainė su šparagais
-
Makaronų mišrainė su vištiena
-
Sočioji mišrainė
-
Arvydo grybu salotos iš "Karališkų Trimitų"
-
Salotos su persikais ir kumpiu
-
Mišrainė "Grybukas"
-
Kukurūzų mišrainė
-
Žirnelių salotos su dešra
-
Kiaušinių salotos
-
Silkių salotos
-
Raugintų kopūstų mišrainė su obuoliais ir morkomis
-
Makaronų salotos su rūkytu kumpiu
-
Sloksniuota mišrainė "Širdutė"
-
Žiedinių kopūstų salotos
-
Pupelių mišrainė
-
Mišrainė "Gulbių ežeras"
Baltosios salotos
Komentarai:
4
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Kiaušiniai, kietai virti,
3 vienetai -
Majonezas,
1 stiklinė -
Sviestas,
50 gramų - Druska
-
Obuoliai,
4 vienetai -
Agurkai, marinuoti,
2 vienetai -
Bulvės, virtos,
5 vienetai -
Morkos,
1 vienetas -
Žirniai, konservuoti,
0.5 litro -
Salierai, apvirtas,
0.5 vieneto - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Kubeliais supjaustyta morka ir smulkiai sukapotas salieras patroškinami svieste. Baigiant troškinti, suberiami žirneliai. Į atšalusias daržoves sudedamos supjaustytos bulvės, agurkai, obuoliai, kiaušiniai. Viskas išmaišoma, sukrečiama į salotinę ir užpilama majonezu.
Reklama:
Komentarai (4)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...