
Mišrainė "Grybukas"
Porcijų skaičius:
4
Paruošimo laikas:
Apie 20 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
1 stiklinė | grybai (virti arba marinuoti) |
1 galva | svogūnai (nedidelis, raudonas) |
0.5 stiklinės | žirneliai ((konservuoti)) |
2 valgomieji šaukštai | majonezas |
1 saujelė | svogūnų laiškai |
3 vienetai | ridikėliai |
šiek tiek | druska |
šiek tiek | pipirai |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 20 min
1.
Grybus nuplauti,susmulkinti,o palikti keletą grybukų nepjaustytų papuošimui. Pagardinti pagal skonį druska ir pipirais
2.
Svogūną susmulkinti, suberti konservuotus žirnelius ir viską sumaišyti su majonezu.
3.
Papuošti smulkintais svogūnų laiškais, sveikomis grybų galvutėmis, ridikėliais.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Burokėlių salotos
-
Balta mišrainė (baltoji mišrainė)
-
Salotos "Kačiukai"
-
Liežuvio salotos
-
Bulvių salotos
-
ZIGMO silkės salotos su burokėliais, pupelėmis ir putpelių kiaušiniais
-
Raudonikių salotos su daržovėmis
-
Kalmarų salotos su grybais
-
Sočios salotos su vištiena, ryžiais ir daržovėmis
-
Makaronai su papaja
-
Salotos su varške ir pomidorais
-
Krevečių ir makaronų salotos
-
Burokėlių ir raugintų kopūstų salotos
-
Morkų - agurkų salotos
-
Salotos su jautiena
-
Silkių salotos su grybais ir daržovėmis
-
Daržovių salotos su graikiniais riešutais ir sūriu
-
Žirnelių salotos su kumpiu
-
Baravykų salotos su padažu
-
Fantastiškos salotos
Mišrainė "Grybukas"
Komentarai:
1
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 4
-
Grybai, virti arba marinuoti,
1 stiklinė -
Svogūnai, nedidelis, raudonas,
1 galva -
Žirneliai, (konservuoti),
0.5 stiklinės -
Majonezas,
2 valgomieji šaukštai -
Svogūnų laiškai,
1 saujelė -
Ridikėliai,
3 vienetai - Druska
- Pipirai
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Grybus nuplauti,susmulkinti,o palikti keletą grybukų nepjaustytų papuošimui. Pagardinti pagal skonį druska ir pipirais
Svogūną susmulkinti, suberti konservuotus žirnelius ir viską sumaišyti su majonezu.
Papuošti smulkintais svogūnų laiškais, sveikomis grybų galvutėmis, ridikėliais.
Reklama:
Komentarai (1)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...