Mišrainė "Grybukas"
Porcijų skaičius:
4
Paruošimo laikas:
Apie 20 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
| 1 stiklinė | grybai (virti arba marinuoti) |
| 1 galva | svogūnai (nedidelis, raudonas) |
| 0.5 stiklinės | žirneliai ((konservuoti)) |
| 2 valgomieji šaukštai | majonezas |
| 1 saujelė | svogūnų laiškai |
| 3 vienetai | ridikėliai |
| šiek tiek | druska |
| šiek tiek | pipirai |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 20 min
1.
Grybus nuplauti,susmulkinti,o palikti keletą grybukų nepjaustytų papuošimui. Pagardinti pagal skonį druska ir pipirais
2.
Svogūną susmulkinti, suberti konservuotus žirnelius ir viską sumaišyti su majonezu.
3.
Papuošti smulkintais svogūnų laiškais, sveikomis grybų galvutėmis, ridikėliais.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Mišrainė su vištiena, avokadais ir salierais
-
Rusiška mišrainė
-
Salotos su vištiena
-
Kopūstų ir daržovių salotos
-
Salotos „Sniegena“
-
Silkė su majonezu ir porais
-
Silkių salotos su grybais ir daržovėmis
-
Salotos su menkėmis
-
Salotos „Drakoniukas 2012“
-
Paturbinta baltai marga mišrainė
-
Paprikų laiveliai
-
Keptos salotos su vištiena
-
Salotos prie alaus
-
Baltos salotos su dešra
-
Mišrainė krepšelyje
-
Žalios salotos su silke
-
Salotos su vištiena ir pupelėmis
-
Raudongūžių kopūstų salotos su ankštiniais pipirais
-
Itališkos salotos
-
Raugintų kopūstų mišrainė su obuoliais ir morkomis
Mišrainė "Grybukas"
Komentarai:
1
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 4
-
Grybai, virti arba marinuoti,
1 stiklinė -
Svogūnai, nedidelis, raudonas,
1 galva -
Žirneliai, (konservuoti),
0.5 stiklinės -
Majonezas,
2 valgomieji šaukštai -
Svogūnų laiškai,
1 saujelė -
Ridikėliai,
3 vienetai - Druska
- Pipirai
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Grybus nuplauti,susmulkinti,o palikti keletą grybukų nepjaustytų papuošimui. Pagardinti pagal skonį druska ir pipirais
Svogūną susmulkinti, suberti konservuotus žirnelius ir viską sumaišyti su majonezu.
Papuošti smulkintais svogūnų laiškais, sveikomis grybų galvutėmis, ridikėliais.
Reklama:
Komentarai (1)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...
