
Mišrainė "Grybukas"
Porcijų skaičius:
4
Paruošimo laikas:
Apie 20 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
1 stiklinė | grybai (virti arba marinuoti) |
1 galva | svogūnai (nedidelis, raudonas) |
0.5 stiklinės | žirneliai ((konservuoti)) |
2 valgomieji šaukštai | majonezas |
1 saujelė | svogūnų laiškai |
3 vienetai | ridikėliai |
šiek tiek | druska |
šiek tiek | pipirai |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 20 min
1.
Grybus nuplauti,susmulkinti,o palikti keletą grybukų nepjaustytų papuošimui. Pagardinti pagal skonį druska ir pipirais
2.
Svogūną susmulkinti, suberti konservuotus žirnelius ir viską sumaišyti su majonezu.
3.
Papuošti smulkintais svogūnų laiškais, sveikomis grybų galvutėmis, ridikėliais.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Sluoksniuota mišrainė "Baltasis pianinas"
-
Salotos su šparagais
-
Salotos su silke
-
Salotos su tunu
-
Sočioji mišrainė
-
Salotos su rūkyta žuvimi
-
Jūros kopūstai su džiovintais grybais
-
Tuno mišrainė
-
Senovinės kaimiškos agurkų salotos
-
Salotos su feta sūriu
-
Salierų salotos su riešutais
-
Krabų lazdelių ir rūgštynių salotos
-
Salotos prie alaus
-
Keptos duonos su pupelėmis salotos
-
Bulvių salotos su lašiša
-
Tuno salotos „vienas du trys“
-
Sočios špinatų salotos su mėsa
-
Vištienos salotos su vynuogėmis
-
Mišrainė valgomam krepšelyje
-
Škvalas
Mišrainė "Grybukas"
Komentarai:
1
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 4
-
Grybai, virti arba marinuoti,
1 stiklinė -
Svogūnai, nedidelis, raudonas,
1 galva -
Žirneliai, (konservuoti),
0.5 stiklinės -
Majonezas,
2 valgomieji šaukštai -
Svogūnų laiškai,
1 saujelė -
Ridikėliai,
3 vienetai - Druska
- Pipirai
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Grybus nuplauti,susmulkinti,o palikti keletą grybukų nepjaustytų papuošimui. Pagardinti pagal skonį druska ir pipirais
Svogūną susmulkinti, suberti konservuotus žirnelius ir viską sumaišyti su majonezu.
Papuošti smulkintais svogūnų laiškais, sveikomis grybų galvutėmis, ridikėliais.
Reklama:
Komentarai (1)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...