![](/app/assets/img/receptai/receptai-menu-logo.png)
Mišrainė "Grybukas"
Porcijų skaičius:
4
Paruošimo laikas:
Apie 20 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
1 stiklinė | grybai (virti arba marinuoti) |
1 galva | svogūnai (nedidelis, raudonas) |
0.5 stiklinės | žirneliai ((konservuoti)) |
2 valgomieji šaukštai | majonezas |
1 saujelė | svogūnų laiškai |
3 vienetai | ridikėliai |
šiek tiek | druska |
šiek tiek | pipirai |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 20 min
1.
Grybus nuplauti,susmulkinti,o palikti keletą grybukų nepjaustytų papuošimui. Pagardinti pagal skonį druska ir pipirais
2.
Svogūną susmulkinti, suberti konservuotus žirnelius ir viską sumaišyti su majonezu.
3.
Papuošti smulkintais svogūnų laiškais, sveikomis grybų galvutėmis, ridikėliais.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Mišrainė "Žiemos vakarui"
-
Salotos su rūkyta žuvimi
-
Neringos salotos
-
Kopūstų ir pomidorų mišrainė
-
Salotos su lašiša ir majonezo bei jogurto padažu
-
Fetos sūrio ir daržovių salotos
-
Salotos su vištiena ir pupelėmis
-
Skani sūrio mišrainė
-
Tuno salotos
-
Įdaryti kiaušiniai ,,Paukščiukai''
-
Pikantiškos baravykų salotos
-
Rusiška mišrainė
-
Škvalas
-
Pomidorų ir žiedinių kopūstų salotos
-
Silkė pataluose su granato sėklomis
-
Bulvių mišrainė
-
Perlinių kruopų mišrainė
-
Cukinija su ančiuviais
-
Salotos „Drakoniukas 2012“
-
Kumpio salotos su ananasais
Mišrainė "Grybukas"
Komentarai:
1
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
![](/app/assets/img/iki-logo-2.png)
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 4
-
Grybai, virti arba marinuoti,
1 stiklinė -
Svogūnai, nedidelis, raudonas,
1 galva -
Žirneliai, (konservuoti),
0.5 stiklinės -
Majonezas,
2 valgomieji šaukštai -
Svogūnų laiškai,
1 saujelė -
Ridikėliai,
3 vienetai - Druska
- Pipirai
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Grybus nuplauti,susmulkinti,o palikti keletą grybukų nepjaustytų papuošimui. Pagardinti pagal skonį druska ir pipirais
Svogūną susmulkinti, suberti konservuotus žirnelius ir viską sumaišyti su majonezu.
Papuošti smulkintais svogūnų laiškais, sveikomis grybų galvutėmis, ridikėliais.
Reklama:
Komentarai (1)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...