Mišrainė "Grybukas"
AUTORIUS:
Audronė
Porcijų skaičius: 4
Paruošimo laikas: Apie 20 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
1 stiklinė grybai (virti arba marinuoti)
1 galva svogūnai (nedidelis, raudonas)
0.5 stiklinės žirneliai ((konservuoti))
2 valgomieji šaukštai majonezas
1 saujelė svogūnų laiškai
3 vienetai ridikėliai
šiek tiek druska
šiek tiek pipirai
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 20 min
1.
Grybus nuplauti,susmulkinti,o palikti keletą grybukų nepjaustytų papuošimui. Pagardinti pagal skonį druska ir pipirais
2.
Svogūną susmulkinti, suberti konservuotus žirnelius ir viską sumaišyti su majonezu.
3.
Papuošti smulkintais svogūnų laiškais, sveikomis grybų galvutėmis, ridikėliais.

Populiariausi receptai šią savaitę

Mišrainė "Grybukas"

Komentarai: 1
Akcijos:
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
TAIP
NE
  • Paruošimo laikas:
  • Porcijų skaičius: 4
Ingredientai:
Gaminimo eiga:
  1. Grybus nuplauti,susmulkinti,o palikti keletą grybukų nepjaustytų papuošimui. Pagardinti pagal skonį druska ir pipirais

  2. Svogūną susmulkinti, suberti konservuotus žirnelius ir viską sumaišyti su majonezu.

  3. Papuošti smulkintais svogūnų laiškais, sveikomis grybų galvutėmis, ridikėliais.

Receptą atsiuntė Audronė
Reklama:

Komentarai (1)


Daugiau receptų