
Mišrainė "Grybukas"
Porcijų skaičius:
4
Paruošimo laikas:
Apie 20 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
1 stiklinė | grybai (virti arba marinuoti) |
1 galva | svogūnai (nedidelis, raudonas) |
0.5 stiklinės | žirneliai ((konservuoti)) |
2 valgomieji šaukštai | majonezas |
1 saujelė | svogūnų laiškai |
3 vienetai | ridikėliai |
šiek tiek | druska |
šiek tiek | pipirai |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 20 min
1.
Grybus nuplauti,susmulkinti,o palikti keletą grybukų nepjaustytų papuošimui. Pagardinti pagal skonį druska ir pipirais
2.
Svogūną susmulkinti, suberti konservuotus žirnelius ir viską sumaišyti su majonezu.
3.
Papuošti smulkintais svogūnų laiškais, sveikomis grybų galvutėmis, ridikėliais.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Makaronų salotos su virta dešra ir daržovėmis
-
Fetos sūrio ir daržovių salotos
-
Vištienos ir triušienos salotos
-
Bulvių mišrainė
-
Baltosios salotos
-
Paprikų laiveliai
-
Sočios salotos su vištiena, ryžiais ir daržovėmis
-
Sojų salotos
-
Liežuvio salotos
-
Makaronų mišraine su majonezu
-
Sluoksniuota mišrainė "Pelių namelis"
-
Mišrainė "Dovana"
-
Giedrės salotos
-
Mišrainė "Gulbių ežeras"
-
Burokėlių salotos
-
Baravykų salotos
-
Salotos su šparagais
-
Galva
-
Krabų lazdelių ir sūrio salotos "Morkytė"
-
Mišarine "Paberžis"
Mišrainė "Grybukas"
Komentarai:
1
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 4
-
Grybai, virti arba marinuoti,
1 stiklinė -
Svogūnai, nedidelis, raudonas,
1 galva -
Žirneliai, (konservuoti),
0.5 stiklinės -
Majonezas,
2 valgomieji šaukštai -
Svogūnų laiškai,
1 saujelė -
Ridikėliai,
3 vienetai - Druska
- Pipirai
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Grybus nuplauti,susmulkinti,o palikti keletą grybukų nepjaustytų papuošimui. Pagardinti pagal skonį druska ir pipirais
Svogūną susmulkinti, suberti konservuotus žirnelius ir viską sumaišyti su majonezu.
Papuošti smulkintais svogūnų laiškais, sveikomis grybų galvutėmis, ridikėliais.
Reklama:
Komentarai (1)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...