Škvalas
AUTORIUS:
Paruošimo laikas: Apie 20 min
INGREDIENTAI:
4 vienetai pievagrybiai
100 gramų sūris (fermentinis)
2 vienetai pomidorai
100 gramų kiauliena (kumpis, virtas)
šiek tiek batonas (skrudintas, 4 riekutės)
0.5 vieneto pekino kopūstai
šiek tiek majonezas
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 20 min
Pievagrybius nuplauti, išpjauti apačias ir supjaustyti griežinėliais. Sūrį, kumpį ir batoną pjaustome kubeliais.Pomidorus plonomis riekelėmis. Kopūstą juostelėmis. Viską sudedame į lėkštę ir užpilame majonezu.
Valgome su picos paplotėliais.

Populiariausi receptai šią savaitę

Škvalas

Komentarai: 5
Akcijos:
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
TAIP
NE
  • Paruošimo laikas:
Ingredientai:
Gaminimo eiga:

Pievagrybius nuplauti, išpjauti apačias ir supjaustyti griežinėliais. Sūrį, kumpį ir batoną pjaustome kubeliais.Pomidorus plonomis riekelėmis. Kopūstą juostelėmis. Viską sudedame į lėkštę ir užpilame majonezu.
Valgome su picos paplotėliais.

Reklama:

Komentarai (5)


  • Agne 2013-12-24 11:59

    vietoj zaliu deciau marinuotus pievagrybius...


  • sima 2011-09-11 18:42

    Nueik kaune i pica jazz ir suvalgyk kumpio ir darzoviu salotas,ten sampinjonai irgi zali,bet labai labai skanu...Ir siaip esu valgiusi ne syki zaliu sampinjonu,puikumelis. :-)


  • Virginija 2011-09-09 16:21

    Pirmąkart girdžiu, kad pievagrybiai valgomi žali! Eik tu sau! Tikras škvalas! ;-) 8-|


  • (anonimas) 2011-07-20 16:11

    :bloga: :bloga: :bloga: :bloga: :bloga: :bloga:


Daugiau receptų