Baravykai nuvalomi, nuplaunami ir 10 min. verdami truputį pasūdytame vandenyje. Tada perpilami šaltu vandeniu, nuvarvinami ir supjaustomi juostelėmis. Atskirai išvirti salierai bei porai supjaustomi šiaudeliais. Į citrinos sultis įpilama aliejaus, įberiama pipirų, pagardinama druska, actu, suberiami supjaustyti krapai ir viskas užpilama ant baravykų bei prieskoninių daržovių.
Salotos pastatomos pusvalandžiui į šaldytuvą. Tiekiamos papuoštos žalumynais.

Pikantiškos baravykų salotos
Paruošimo laikas:
Apie 30 min
INGREDIENTAI:
200 gramų | baravykai |
2 vienetai | salierai |
2 vienetai | poras |
1 valgomasis šaukštas | citrinų sultys |
1 valgomasis šaukštas | krapai (supjaustyti) |
0.5 valgomojo šaukšto | aliejaus |
2 valgomieji šaukštai | acto (obuolių) |
1 vienetas | paprika |
šiek tiek | druska |
šiek tiek | žalumynų |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Ryžių su slyvomis mišrainė
-
Jautienos salotos
-
Mišrainė "Dovana"
-
Kalmarų salotos su grybais
-
Pomidorų ir žiedinių kopūstų salotos
-
Skaniausia mišrainė
-
Cukinija su ančiuviais
-
Pomidorų ir grybų salotos
-
Ryžių salotos
-
Kopūstų ir daržovių salotos
-
Salotos „Jūros troškinys“
-
Šviežių daržovių salotos su tunu ir fetos sūriu
-
Vinigretas
-
Tuno salotos
-
Pagerintos graikiškos salotos
-
Grūdėtos varškės su daržovėmis salotos
-
Vištienos salotos
-
Skaniosios salotos
-
Rusiškos salotos
-
Balta mišrainė
Pikantiškos baravykų salotos
Komentarai:
9
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Baravykai,
200 gramų -
Salierai,
2 vienetai -
Poras,
2 vienetai -
Citrinų sultys,
1 valgomasis šaukštas -
Krapai, supjaustyti,
1 valgomasis šaukštas -
Aliejus,
0.5 valgomojo šaukšto -
Actas, obuolių,
2 valgomieji šaukštai -
Paprika,
1 vienetas - Druska
- Žalumynai
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Baravykai nuvalomi, nuplaunami ir 10 min. verdami truputį pasūdytame vandenyje. Tada perpilami šaltu vandeniu, nuvarvinami ir supjaustomi juostelėmis. Atskirai išvirti salierai bei porai supjaustomi šiaudeliais. Į citrinos sultis įpilama aliejaus, įberiama pipirų, pagardinama druska, actu, suberiami supjaustyti krapai ir viskas užpilama ant baravykų bei prieskoninių daržovių.
Salotos pastatomos pusvalandžiui į šaldytuvą. Tiekiamos papuoštos žalumynais.
Reklama:
Komentarai (9)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...