
Sočioji mišrainė
Porcijų skaičius:
10
Paruošimo laikas:
Apie 30 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 10
200 gramų | grybai |
300 gramų | kumpis |
300 gramų | vištiena |
4 vienetai | kiaušiniai |
70 gramų | pistacijos (skrudintos) |
4 vienetai | agurkų |
šiek tiek | krapai |
3 žiupsneliai | druska |
0.5 arbatinio šaukštelio | juodieji pipirai |
150 gramų | majonezas |
6 vienetai | salotos (lapai) |
200 gramų | kietasis sūris |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min
1.
Išvirti ir susmulkinti vištieną. Kiaušinius išvirti ir supjaustyti.
2.
Grybus supjaustyti griežinėliais ir kepti aliejuje 5 - 10 minučių. Pagardinti druska ir sumaišyti su tarkuotu kietuoju sūriu (pusė turimo sūrio pasilikti).
3.
Supjaustyti kubeliais kumpį ir agurkus.
4.
Tortinėje sluoksniuoti salotas: išdėlioti salotos lapus, sudėti kumpį ir tolygiai aptepti majonezu, tada sudėti grybų sluoksnį, majonezo ir sūrio masę, pistacijas, dėti sluoksnį vištienos ir majonezo masės, gražiai paskleisti agurkus, kiaušinius ir tolygiai tepti majonezą. Tortą papuošti žalumynais.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Sluoksniuota mišrainė "Baltasis pianinas"
-
Keptos duonos su pupelėmis salotos
-
Pupelių salotos su skrebučiais
-
Vištienos salotos su vynuogėmis
-
Kopūstų ir daržovių salotos
-
Paprastos, bet skanios salotos
-
Pagerintos graikiškos salotos
-
Jolantos sočioji mišrainė
-
Suomiškos salotos
-
Škvalas
-
Kumpio su sūriu salotos
-
Mišrainė su antiena ir pupelėm
-
Krabų mišrainė su šparagais
-
Tuno salotos
-
Krevečių ir makaronų salotos
-
Silkė su burokėliais ir žirneliais
-
Karštos vištienos salotos
-
Kalmarų salotos su kiaušiniais
-
Mišrainė "Naujametinis burbulas" su jautiena
-
Tuno salotos
Sočioji mišrainė
Komentarai:
3
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 10
-
Grybai,
200 gramų -
Kumpis,
300 gramų -
Vištiena,
300 gramų -
Kiaušiniai,
4 vienetai -
Pistacijos, skrudintos,
70 gramų -
Agurkai,
4 vienetai - Krapai
-
Druska,
3 žiupsneliai -
Juodieji pipirai,
0.5 arbatinio šaukštelio -
Majonezas,
150 gramų -
Salotos, lapai,
6 vienetai -
Kietasis sūris,
200 gramų - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Išvirti ir susmulkinti vištieną. Kiaušinius išvirti ir supjaustyti.
Grybus supjaustyti griežinėliais ir kepti aliejuje 5 - 10 minučių. Pagardinti druska ir sumaišyti su tarkuotu kietuoju sūriu (pusė turimo sūrio pasilikti).
Supjaustyti kubeliais kumpį ir agurkus.
Tortinėje sluoksniuoti salotas: išdėlioti salotos lapus, sudėti kumpį ir tolygiai aptepti majonezu, tada sudėti grybų sluoksnį, majonezo ir sūrio masę, pistacijas, dėti sluoksnį vištienos ir majonezo masės, gražiai paskleisti agurkus, kiaušinius ir tolygiai tepti majonezą. Tortą papuošti žalumynais.
Reklama:
Komentarai (3)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...