Sočioji mišrainė
AUTORIUS:
Miglė
Porcijų skaičius: 10
Paruošimo laikas: Apie 30 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 10
200 gramų grybai
300 gramų kumpis
300 gramų vištiena
4 vienetai kiaušiniai
70 gramų pistacijos (skrudintos)
4 vienetai agurkų
šiek tiek krapai
3 žiupsneliai druska
0.5 arbatinio šaukštelio juodieji pipirai
150 gramų majonezas
6 vienetai salotos (lapai)
200 gramų kietasis sūris
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min
1.
Išvirti ir susmulkinti vištieną. Kiaušinius išvirti ir supjaustyti.
2.
Grybus supjaustyti griežinėliais ir kepti aliejuje 5 - 10 minučių. Pagardinti druska ir sumaišyti su tarkuotu kietuoju sūriu (pusė turimo sūrio pasilikti).
3.
Supjaustyti kubeliais kumpį ir agurkus.
4.
Tortinėje sluoksniuoti salotas: išdėlioti salotos lapus, sudėti kumpį ir tolygiai aptepti majonezu, tada sudėti grybų sluoksnį, majonezo ir sūrio masę, pistacijas, dėti sluoksnį vištienos ir majonezo masės, gražiai paskleisti agurkus, kiaušinius ir tolygiai tepti majonezą. Tortą papuošti žalumynais.

Populiariausi receptai šią savaitę

Sočioji mišrainė

Akcijos:
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
TAIP
NE
  • Paruošimo laikas:
  • Porcijų skaičius: 10
Ingredientai:
Gaminimo eiga:
  1. Išvirti ir susmulkinti vištieną. Kiaušinius išvirti ir supjaustyti.

  2. Grybus supjaustyti griežinėliais ir kepti aliejuje 5 - 10 minučių. Pagardinti druska ir sumaišyti su tarkuotu kietuoju sūriu (pusė turimo sūrio pasilikti).

  3. Supjaustyti kubeliais kumpį ir agurkus.

  4. Tortinėje sluoksniuoti salotas: išdėlioti salotos lapus, sudėti kumpį ir tolygiai aptepti majonezu, tada sudėti grybų sluoksnį, majonezo ir sūrio masę, pistacijas, dėti sluoksnį vištienos ir majonezo masės, gražiai paskleisti agurkus, kiaušinius ir tolygiai tepti majonezą. Tortą papuošti žalumynais.

Receptą atsiuntė Miglė
Reklama:

Komentarai


Daugiau receptų