
Mėsainis su pelėsiniu sūriu
Porcijų skaičius:
2
Paruošimo laikas:
Apie 20 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 2
400 gramų | jautienos faršas |
2 vienetai | bandelės |
0.5 vieneto | rausvieji svogūnai |
2 lapai | salotos |
2 riekės | pelėsinis sūris |
0.5 vieneto | pomidorai |
0.5 arbatinio šaukštelio | kotanyi bazilikas |
0.5 arbatinio šaukštelio | kotanyi raudonėlis |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 20 min
1.
Faršą kruopščiai išmaišyti su baziliku ir raudonėliu.
2.
Iš faršo formuoti paplotėlius, kepti grilyje.
3.
Bandeles perpjauti per pusę. Pašildyti ant grilio.
4.
Ant pusės bandelės dėti mėsos paplotėlį, pelėsinį sūrį, svogūną, pomidorą, salotą, antrą bandelės pusę.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Sumuštiniai su pievagrybiais
-
Sūrio užkandis su totorišku padažu
-
Saldūs sumuštinukai prie arbatos
-
Keptos sūrio lazdelės
-
Roterdamo riekelės
-
Sumuštinukai su mozarelos sūriu
-
Mėsainis su vištiena
-
Vegetariški sumuštiniai
-
Skrudintos duonos sumuštiniai
-
Picos - ricos
-
Keptas batonas su kiaušiniais
-
Lauko sumuštinis su krevetėmis
-
Sūrainiai "Sūrskiai"
-
Sluoksniuotos tešlos sumuštiniai
-
Sumuštinukai su obuoliais
-
Karšti sumuštiniai
-
Burgeris and laužo
-
Pusryčiai puodelyje
-
Tobulas mėsainis su jautienos maltiniu
-
Benedikto kiaušiniai su ZIGMO lašiša
Mėsainis su pelėsiniu sūriu
Komentarai:
1
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 2
-
Jautienos faršas,
400 gramų -
Bandelės,
2 vienetai -
Rausvieji svogūnai,
0.5 vieneto -
Salotos,
2 lapai -
Pelėsinis sūris,
2 riekės -
Pomidorai,
0.5 vieneto -
KOTANYI Bazilikas,
0.5 arbatinio šaukštelio -
KOTANYI Raudonėlis,
0.5 arbatinio šaukštelio - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Faršą kruopščiai išmaišyti su baziliku ir raudonėliu.
Iš faršo formuoti paplotėlius, kepti grilyje.
Bandeles perpjauti per pusę. Pašildyti ant grilio.
Ant pusės bandelės dėti mėsos paplotėlį, pelėsinį sūrį, svogūną, pomidorą, salotą, antrą bandelės pusę.
Reklama:
Komentarai (1)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...