
Mėsainis su pelėsiniu sūriu
Porcijų skaičius:
2
Paruošimo laikas:
Apie 20 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 2
400 gramų | jautienos faršas |
2 vienetai | bandelės |
0.5 vieneto | rausvieji svogūnai |
2 lapai | salotos |
2 riekės | pelėsinis sūris |
0.5 vieneto | pomidorai |
0.5 arbatinio šaukštelio | kotanyi bazilikas |
0.5 arbatinio šaukštelio | kotanyi raudonėlis |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 20 min
1.
Faršą kruopščiai išmaišyti su baziliku ir raudonėliu.
2.
Iš faršo formuoti paplotėlius, kepti grilyje.
3.
Bandeles perpjauti per pusę. Pašildyti ant grilio.
4.
Ant pusės bandelės dėti mėsos paplotėlį, pelėsinį sūrį, svogūną, pomidorą, salotą, antrą bandelės pusę.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Jautienos "Fajitas" / Fajitas de res
-
Kepti sumuštiniai su avokadu
-
Nerealus mėsainis su maltiniu
-
Apkepėlės "Majukai"
-
Pusryčių skrebučiai
-
Festivalio sumuštinis
-
Tobulas mėsainis su jautienos maltiniu
-
Pikantiški sumuštiniai
-
Greitas mėsainis su maltinuku
-
Ispaniški sandvičiai
-
Sumuštiniai "Liežuvį prarysi"
-
Gardūs dešrainiai
-
Keptos batono riekelės su medumi
-
Sumuštiniai su sūriu
-
Sūrio užkandis su totorišku padažu
-
Sumuštiniai
-
Karšti sumuštiniai
-
Karšti sumuštiniai su krevetėmis
-
Mėsainis su vištiena
-
Kepti pievagrybiai ant skrudintos duonos
Mėsainis su pelėsiniu sūriu
Komentarai:
1
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 2
-
Jautienos faršas,
400 gramų -
Bandelės,
2 vienetai -
Rausvieji svogūnai,
0.5 vieneto -
Salotos,
2 lapai -
Pelėsinis sūris,
2 riekės -
Pomidorai,
0.5 vieneto -
KOTANYI Bazilikas,
0.5 arbatinio šaukštelio -
KOTANYI Raudonėlis,
0.5 arbatinio šaukštelio - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Faršą kruopščiai išmaišyti su baziliku ir raudonėliu.
Iš faršo formuoti paplotėlius, kepti grilyje.
Bandeles perpjauti per pusę. Pašildyti ant grilio.
Ant pusės bandelės dėti mėsos paplotėlį, pelėsinį sūrį, svogūną, pomidorą, salotą, antrą bandelės pusę.
Reklama:
Komentarai (1)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...