
Mėsainis su pelėsiniu sūriu
Porcijų skaičius:
2
Paruošimo laikas:
Apie 20 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 2
400 gramų | jautienos faršas |
2 vienetai | bandelės |
0.5 vieneto | rausvieji svogūnai |
2 lapai | salotos |
2 riekės | pelėsinis sūris |
0.5 vieneto | pomidorai |
0.5 arbatinio šaukštelio | kotanyi bazilikas |
0.5 arbatinio šaukštelio | kotanyi raudonėlis |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 20 min
1.
Faršą kruopščiai išmaišyti su baziliku ir raudonėliu.
2.
Iš faršo formuoti paplotėlius, kepti grilyje.
3.
Bandeles perpjauti per pusę. Pašildyti ant grilio.
4.
Ant pusės bandelės dėti mėsos paplotėlį, pelėsinį sūrį, svogūną, pomidorą, salotą, antrą bandelės pusę.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Keptas sumuštinis
-
Labai lengvai pagaminami pikantiški sumuštinukai
-
Jautienos "Fajitas" / Fajitas de res
-
Sūrio užkandis su totorišku padažu
-
Burgeris
-
Krevečių sumuštiniai
-
Sumuštinukai per 5 minutes
-
Pikantiški sumuštiniai
-
Kepti sumuštiniai su obuoliais
-
Kepti saldūs sumuštiniai
-
Kepti sumuštiniai su avokadu
-
VILIUKO sumuštiniai
-
Sumuštiniai "Liežuvį prarysi"
-
Festivalio sumuštinis
-
Sluoksniuotos tešlos užkandis su dešra ir sūriu
-
Apkepėlės "Majukai"
-
Naminis burgeris su maltiniu
-
Roterdamo riekelės
-
Sumuštinukai su obuoliais
-
Pusryčių skrebučiai
Mėsainis su pelėsiniu sūriu
Komentarai:
1
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 2
-
Jautienos faršas,
400 gramų -
Bandelės,
2 vienetai -
Rausvieji svogūnai,
0.5 vieneto -
Salotos,
2 lapai -
Pelėsinis sūris,
2 riekės -
Pomidorai,
0.5 vieneto -
KOTANYI Bazilikas,
0.5 arbatinio šaukštelio -
KOTANYI Raudonėlis,
0.5 arbatinio šaukštelio - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Faršą kruopščiai išmaišyti su baziliku ir raudonėliu.
Iš faršo formuoti paplotėlius, kepti grilyje.
Bandeles perpjauti per pusę. Pašildyti ant grilio.
Ant pusės bandelės dėti mėsos paplotėlį, pelėsinį sūrį, svogūną, pomidorą, salotą, antrą bandelės pusę.
Reklama:
Komentarai (1)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...