
Mėsainis su pelėsiniu sūriu
Porcijų skaičius:
2
Paruošimo laikas:
Apie 20 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 2
400 gramų | jautienos faršas |
2 vienetai | bandelės |
0.5 vieneto | rausvieji svogūnai |
2 lapai | salotos |
2 riekės | pelėsinis sūris |
0.5 vieneto | pomidorai |
0.5 arbatinio šaukštelio | kotanyi bazilikas |
0.5 arbatinio šaukštelio | kotanyi raudonėlis |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 20 min
1.
Faršą kruopščiai išmaišyti su baziliku ir raudonėliu.
2.
Iš faršo formuoti paplotėlius, kepti grilyje.
3.
Bandeles perpjauti per pusę. Pašildyti ant grilio.
4.
Ant pusės bandelės dėti mėsos paplotėlį, pelėsinį sūrį, svogūną, pomidorą, salotą, antrą bandelės pusę.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Sumuštiniai su sūriu
-
Sumuštiniai "Liežuvį prarysi"
-
Vegetariški sumuštiniai pusryčiams
-
Labai lengvai pagaminami pikantiški sumuštinukai
-
Sluoksniuotos tešlos sumuštiniai
-
Pusryčių skrebučiai
-
Kepti sūrio sumuštiniai
-
Kepti sumuštiniai su avokadu
-
Šeštadienio sumuštiniai
-
Burgeris and laužo
-
Simo Jasaičio mėsainis
-
Tobulas mėsainis su jautienos maltiniu
-
Sūrio ir krabų lazdelių sumuštiniai
-
Kiaulienos mėsainis
-
Traškūs pusryčių skrebučiai
-
Skrebučiai su sūriu
-
Sumuštinukai su obuoliais
-
Akytieji sumuštiniai
-
Sumuštiniai su pievagrybiais
-
Sotusis mėsainis
Mėsainis su pelėsiniu sūriu
Komentarai:
1
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 2
-
Jautienos faršas,
400 gramų -
Bandelės,
2 vienetai -
Rausvieji svogūnai,
0.5 vieneto -
Salotos,
2 lapai -
Pelėsinis sūris,
2 riekės -
Pomidorai,
0.5 vieneto -
KOTANYI Bazilikas,
0.5 arbatinio šaukštelio -
KOTANYI Raudonėlis,
0.5 arbatinio šaukštelio - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Faršą kruopščiai išmaišyti su baziliku ir raudonėliu.
Iš faršo formuoti paplotėlius, kepti grilyje.
Bandeles perpjauti per pusę. Pašildyti ant grilio.
Ant pusės bandelės dėti mėsos paplotėlį, pelėsinį sūrį, svogūną, pomidorą, salotą, antrą bandelės pusę.
Reklama:
Komentarai (1)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...