Keptos batono riekelės su medumi
AUTORIUS:
Aliona
Porcijų skaičius: 6
Paruošimo laikas: Apie 20 min
Autorius apie receptą: Aliona
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 6
6 riekės batonas
2 vienetai kiaušiniai
2 valgomieji šaukštai cukrus
2 arbatiniai šaukšteliai medus
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 20 min
1.
Kiau­ši­nius su cuk­rumi išpla­kti.
2.
Pamer­kti batono rie­kes iš abiejų pusių ir dėti į kep­tuvę su aliejumi. Pake­pti, kol gra­žiai paskrus.
3.
Patepti medumi ir skanauti.

Populiariausi receptai šią savaitę

Keptos batono riekelės su medumi

Komentarai: 4
Akcijos:
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
TAIP
NE
  • Paruošimo laikas:
  • Porcijų skaičius: 6
Ingredientai:
Autoriaus žodis: Aliona
Gaminimo eiga:
  1. Kiau­ši­nius su cuk­rumi išpla­kti.

  2. Pamer­kti batono rie­kes iš abiejų pusių ir dėti į kep­tuvę su aliejumi. Pake­pti, kol gra­žiai paskrus.

  3. Patepti medumi ir skanauti.

Receptą atsiuntė Aliona
Reklama:

Komentarai (4)


  • Diana 2018-08-06 16:35

    Labai skanu


  • patricija 2017-02-16 15:59

    agata man 9 o as jau pyragus kepu


  • agata 2016-10-09 16:33

    Man 11 ir pati sau padariau buvo labai skanu


Daugiau receptų