
Sumuštiniai "Liežuvį prarysi"
Paruošimo laikas:
Apie 20 min
INGREDIENTAI:
4 vienetai | pomidorai |
8 vienetai | lydytas sūris (lapeliais) |
0.5 vieneto | duona (kepalas) |
šiek tiek | aliejaus |
1 vienetas | kiaulės liežuvis (rūkytas) |
šiek tiek | druska |
šiek tiek | juodieji pipirai |
1 skiltelė | česnakas |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 20 min
Duoną pakepame keptuvėje, aliejuje iš abiejų pusių, apibarstome druska ir įtriname česnaku. Rūkytą liežuvį taip pat pakepiname iš abiejų pusių. Ant vienos keptos duonos riekutės dedame po pusę lapelio sūrio, pakepto rūkyto liežuvio ir po riekutę pomidoro. Pabarstome juodaisiais pipirais.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Saldūs sumuštinukai prie arbatos
-
Sumuštiniai su sūriu
-
Karališki pusryčiai
-
Kepti sūrio sumuštiniai
-
Sluoksniuotos tešlos sumuštiniai
-
Apkepėlės "Majukai"
-
Pusryčiai puodelyje
-
Sūrio ir krabų lazdelių sumuštiniai
-
Picos - ricos
-
Keptas sumuštinis
-
Sumuštiniai
-
Burgeris
-
Sumuštiniai su kiaušiniu
-
Karšti sumuštiniai su krevetėmis
-
Skrebučiai
-
Dešrainis
-
Kepti sumuštiniai su varške ir bazilikais
-
Šilti sumuštiniai
-
Originalūs sumuštiniai
-
Tobulas burgeris
Sumuštiniai "Liežuvį prarysi"
Komentarai:
4
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Pomidorai,
4 vienetai -
Lydytas sūris, lapeliais,
8 vienetai -
Duona, kepalas,
0.5 vieneto - Aliejus
-
Kiaulės liežuvis, rūkytas,
1 vienetas - Druska
- Juodieji pipirai
-
Česnakas,
1 skiltelė - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Duoną pakepame keptuvėje, aliejuje iš abiejų pusių, apibarstome druska ir įtriname česnaku. Rūkytą liežuvį taip pat pakepiname iš abiejų pusių. Ant vienos keptos duonos riekutės dedame po pusę lapelio sūrio, pakepto rūkyto liežuvio ir po riekutę pomidoro. Pabarstome juodaisiais pipirais.
Reklama:
Komentarai (4)
-
neringa
2017-01-21 12:42
Pabandysim paragausim
-
as
2014-07-11 11:47
pabandziau ir galiu pasakyti kad skaniau be pamirkymo i kiausiniu ruosini yra skaniau ir paprasciau tiesiog formini batona i kepykla sumusteku
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...