Ant bandelių uždėti šiek tiek kepsnių padažo, salotos lapą, mėsos maltinį, vėl padažo, plonai dėti supjaustytos šoninės, tada dėti labai plonai supjaustytus pomidoro griežinėlius, griežinėlį konservuoto ananaso, saloto, kelias plonais supjaustytas kopūsto juosteles ir vėl bandelę. Kepti grilyje apie 2-3 min.
Skanaus.

Tobulas mėsainis su maltiniu ir ananasais
Porcijų skaičius:
2
Paruošimo laikas:
Apie 20 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 2
2 vienetai | jautienos maltiniai (100 proc.) |
2 vienetai | bandelės |
2 vienetai | ananasų |
2 valgomieji šaukštai | padažas |
150 gramų | kiaulienos šoninė |
1 vienetas | pomidorai |
2 vienetai | salotos |
20 gramų | kopūstai |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 20 min
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Sumuštinis "Ara"
-
Burgeris
-
Naminis burgeris su maltiniu
-
Saldūs sumuštinukai prie arbatos
-
Sumuštiniai su kiaušiniu
-
Originalūs sumuštiniai
-
Skrebučiai
-
Šefo Luko mėsainis
-
Dešrainis
-
Karšti sumuštiniai su šprotais
-
Pusryčių skrebučiai
-
Jautienos "Fajitas" / Fajitas de res
-
Sumuštiniai "Spalvingas rytas"
-
Lauko sumuštinis su krevetėmis
-
Karšti sumuštiniai
-
Sumuštiniai "Liežuvį prarysi"
-
Keptos sūrio lazdelės
-
Kiaulienos mėsainis
-
Kepti sūrio sumuštiniai
-
Tobulas burgeris
Tobulas mėsainis su maltiniu ir ananasais
Komentarai:
6
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 2
-
Jautienos maltiniai (100 proc.),
2 vienetai -
Bandelės,
2 vienetai -
Ananasai,
2 vienetai -
Padažas,
2 valgomieji šaukštai -
Kiaulienos šoninė,
150 gramų -
Pomidorai,
1 vienetas -
Salotos,
2 vienetai -
Kopūstai,
20 gramų - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Ant bandelių uždėti šiek tiek kepsnių padažo, salotos lapą, mėsos maltinį, vėl padažo, plonai dėti supjaustytos šoninės, tada dėti labai plonai supjaustytus pomidoro griežinėlius, griežinėlį konservuoto ananaso, saloto, kelias plonais supjaustytas kopūsto juosteles ir vėl bandelę. Kepti grilyje apie 2-3 min.
Skanaus.
Reklama:
Komentarai (6)
-
Neeem
2016-07-31 14:48
O tai kartais maltinio pačio grilyje nereikia pakepti, tik paskui dėti į bandelę ?
-
<Mmm
2015-11-09 13:03
Su ananasu kepu visada, o cia dar grilyje... Neapsakomas gerumas :)
-
Monika
2015-11-09 13:03
Super, super, super
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...