Ant bandelių uždėti šiek tiek kepsnių padažo, salotos lapą, mėsos maltinį, vėl padažo, plonai dėti supjaustytos šoninės, tada dėti labai plonai supjaustytus pomidoro griežinėlius, griežinėlį konservuoto ananaso, saloto, kelias plonais supjaustytas kopūsto juosteles ir vėl bandelę. Kepti grilyje apie 2-3 min.
Skanaus.

Tobulas mėsainis su maltiniu ir ananasais
Porcijų skaičius:
2
Paruošimo laikas:
Apie 20 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 2
2 vienetai | jautienos maltiniai (100 proc.) |
2 vienetai | bandelės |
2 vienetai | ananasų |
2 valgomieji šaukštai | padažas |
150 gramų | kiaulienos šoninė |
1 vienetas | pomidorai |
2 vienetai | salotos |
20 gramų | kopūstai |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 20 min
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Picos - ricos
-
Vegetariški sumuštiniai
-
Skrebučiai su sūriu
-
Kepti sūrio sumuštiniai
-
Tobulas mėsainis
-
Nerealus mėsainis su maltiniu
-
Sumuštiniai su sūriu
-
Sūrainiai "Sūrskiai"
-
Sumuštiniai
-
Sumuštinis "Ara"
-
Kepti sumuštiniai su sūriu
-
Festivalio sumuštinis
-
Apkepėlės "Majukai"
-
Kepti sumuštiniai su avokadu
-
Akytieji sumuštiniai
-
Sumuštinukai su mozarelos sūriu
-
Kepti sumuštiniai su varške ir bazilikais
-
Karšti sumuštiniai
-
Sumuštinukai per 5 minutes
-
Roterdamo riekelės
Tobulas mėsainis su maltiniu ir ananasais
Komentarai:
6
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 2
-
Jautienos maltiniai (100 proc.),
2 vienetai -
Bandelės,
2 vienetai -
Ananasai,
2 vienetai -
Padažas,
2 valgomieji šaukštai -
Kiaulienos šoninė,
150 gramų -
Pomidorai,
1 vienetas -
Salotos,
2 vienetai -
Kopūstai,
20 gramų - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Ant bandelių uždėti šiek tiek kepsnių padažo, salotos lapą, mėsos maltinį, vėl padažo, plonai dėti supjaustytos šoninės, tada dėti labai plonai supjaustytus pomidoro griežinėlius, griežinėlį konservuoto ananaso, saloto, kelias plonais supjaustytas kopūsto juosteles ir vėl bandelę. Kepti grilyje apie 2-3 min.
Skanaus.
Reklama:
Komentarai (6)
-
Neeem
2016-07-31 14:48
O tai kartais maltinio pačio grilyje nereikia pakepti, tik paskui dėti į bandelę ?
-
<Mmm
2015-11-09 13:03
Su ananasu kepu visada, o cia dar grilyje... Neapsakomas gerumas :)
-
Monika
2015-11-09 13:03
Super, super, super
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...