Ant bandelių dėti po mėsos maltinį, tada dėti saulėje džiovintų pomidorų, o ant jų - po sūrio griežinėlį, krauti smulkintų kopūstų, sumaišytų su mėlynaisiais smulkintais svogūnais. Uždėti antrą bandelės pusę ir pašauti burgerius į orkaitę į 5-7 min.
Skanaus

Tomo sveikuoliškas burgeris
Porcijų skaičius:
4
Paruošimo laikas:
Apie 5 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
4 vienetai | maltiniai |
4 vienetai | bandelės |
150 gramų | kopūstai (arba salotos) |
0.5 valgomojo šaukšto | svogūnai (mėlynas) |
100 gramų | sūris (baltasis ) |
80 gramų | pomidorai (saulėje džiovinti (aliejuje)) |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 5 min
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Benedikto kiaušiniai su ZIGMO lašiša
-
Simo Jasaičio mėsainis
-
Sumuštiniai su rūkytu šamu, keptais pomidoriukais, razinomis ir kedro riešutais
-
Sumuštinis "Ara"
-
Keptas batonas su kiaušiniais
-
Sumuštiniai su sūriu
-
Pakepintos baltos duonos riekelės
-
Karšti sumuštiniai
-
Sumuštiniai su pievagrybiais
-
Sluoksniuotos tešlos sumuštiniai
-
Kepti sumuštiniai su varške ir bazilikais
-
Pusryčių skrebučiai
-
Mėsainis su pelėsiniu sūriu
-
Keptos batono riekelės su medumi
-
Tobulas burgeris
-
Akytieji sumuštiniai
-
VILIUKO sumuštiniai
-
Skrudintos duonos sumuštiniai
-
Karšti sumuštiniai
-
Festivalio sumuštinis
Tomo sveikuoliškas burgeris
Komentarai:
4
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 4
-
Maltiniai,
4 vienetai -
Bandelės,
4 vienetai -
Kopūstai, arba salotos,
150 gramų -
Svogūnai, mėlynas,
0.5 valgomojo šaukšto -
Sūris, baltasis ,
100 gramų -
Pomidorai, saulėje džiovinti (aliejuje),
80 gramų - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Ant bandelių dėti po mėsos maltinį, tada dėti saulėje džiovintų pomidorų, o ant jų - po sūrio griežinėlį, krauti smulkintų kopūstų, sumaišytų su mėlynaisiais smulkintais svogūnais. Uždėti antrą bandelės pusę ir pašauti burgerius į orkaitę į 5-7 min.
Skanaus
Reklama:
Komentarai (4)
-
Nestora
2017-09-23 16:44
Tik kažin per kurią vietą tas burgeris sveikuoliškas...
-
Aldona
2015-11-09 13:02
Labai skanu!!!
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...