Ant bandelių dėti po mėsos maltinį, tada dėti saulėje džiovintų pomidorų, o ant jų - po sūrio griežinėlį, krauti smulkintų kopūstų, sumaišytų su mėlynaisiais smulkintais svogūnais. Uždėti antrą bandelės pusę ir pašauti burgerius į orkaitę į 5-7 min.
Skanaus
Tomo sveikuoliškas burgeris
Porcijų skaičius:
4
Paruošimo laikas:
Apie 5 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
| 4 vienetai | maltiniai |
| 4 vienetai | bandelės |
| 150 gramų | kopūstai (arba salotos) |
| 0.5 valgomojo šaukšto | svogūnai (mėlynas) |
| 100 gramų | sūris (baltasis ) |
| 80 gramų | pomidorai (saulėje džiovinti (aliejuje)) |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 5 min
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Vegetariški sumuštiniai pusryčiams
-
Karšti sumuštiniai
-
Mėsainis su pelėsiniu sūriu
-
Kepti sumuštiniai su obuoliais
-
Sumuštiniai
-
Sūrio ir krabų lazdelių sumuštiniai
-
Tobulas mėsainis su maltiniu ir ananasais
-
Burgeris
-
Apkepėlės "Majukai"
-
Tobulas mėsainis
-
Naminis burgeris su maltiniu
-
Akytieji sumuštiniai
-
Krevečių sumuštiniai
-
Šefo Luko mėsainis
-
Mėsainis su vištiena
-
Jautienos "Fajitas" / Fajitas de res
-
Skrudintos duonos sumuštiniai
-
Sūrio užkandis su totorišku padažu
-
Sumuštinis "Ara"
-
Skrebučiai
Tomo sveikuoliškas burgeris
Komentarai:
4
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 4
-
Maltiniai,
4 vienetai -
Bandelės,
4 vienetai -
Kopūstai, arba salotos,
150 gramų -
Svogūnai, mėlynas,
0.5 valgomojo šaukšto -
Sūris, baltasis ,
100 gramų -
Pomidorai, saulėje džiovinti (aliejuje),
80 gramų - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Ant bandelių dėti po mėsos maltinį, tada dėti saulėje džiovintų pomidorų, o ant jų - po sūrio griežinėlį, krauti smulkintų kopūstų, sumaišytų su mėlynaisiais smulkintais svogūnais. Uždėti antrą bandelės pusę ir pašauti burgerius į orkaitę į 5-7 min.
Skanaus
Reklama:
Komentarai (4)
-
Nestora
2017-09-23 16:44
Tik kažin per kurią vietą tas burgeris sveikuoliškas...
-
Aldona
2015-11-09 13:02
Labai skanu!!!
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...
