500 gramų | baravykai |
0.5 stiklinės | kvietiniai miltai |
1.5 valgomojo šaukšto | sviestas |
0.5 stiklinės | grietinė |
šiek tiek | druska |
Apvirtus baravykus galima suvilgyti išplaktame kiaušinyje, pavolioti džiūvėsėliuose ir apkepti svieste. Vėliau dėti į orkaitę ir dar šiek tiek pakaitinti. Tiekiami užpilti sviestu su virtomis bulvėmis arba bulvių koše.
Populiariausi receptai šią savaitę
- Užkandis su aitriosiomis paprikomis CHIPOTLE
- Šventiniai sūrio vėrinukai
- Pikantiški krepšeliai
- Pica
- Švelnūs suktinukai
- Kibinai
- Sultingas Kebabas
- Suši su lašiša
- Sluoksniuotos tešlos užkandėlė su pikantiškomis salotomis
- Krevečių sumuštiniai
- Tuno - lašišos užkandinis tortas
- Pikantiški sumuštiniai
- Kepta duona
- Seniai besmegeniai
- Spurgos iš varškės
- Kumpio suktinukai
- Sūri širdelė
- Silkė su daržovėmis ir padažu
- Kiaušinienė su spelta paplotėliu ir skumbre
- Boquerones en vinagre (kilkė acte)
Kepti baravykai
-
Baravykai,
500 gramų -
Kvietiniai miltai,
0.5 stiklinės -
Sviestas,
1.5 valgomojo šaukšto -
Grietinė,
0.5 stiklinės - Druska
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Nuvalyti baravykai nuplaunami, stambesni — supjaustomi ir 5 min. pavirinami pasūdytame vandenyje. Vėliau išgriebiami, pavoliojami miltuose ir kepinami svieste ar taukuose, kol gražiai parusvėja. Į grybus sukrečiami susmulkinti, pakepinti svogūnai. Viskas užpilama grietine ir kaitinama, kad užvirtų.
Apvirtus baravykus galima suvilgyti išplaktame kiaušinyje, pavolioti džiūvėsėliuose ir apkepti svieste. Vėliau dėti į orkaitę ir dar šiek tiek pakaitinti. Tiekiami užpilti sviestu su virtomis bulvėmis arba bulvių koše.