Nuvalyti baravykai nuplaunami, stambesni — supjaustomi ir 5 min. pavirinami pasūdytame vandenyje. Vėliau išgriebiami, pavoliojami miltuose ir kepinami svieste ar taukuose, kol gražiai parusvėja. Į grybus sukrečiami susmulkinti, pakepinti svogūnai. Viskas užpilama grietine ir kaitinama, kad užvirtų.
Apvirtus baravykus galima suvilgyti išplaktame kiaušinyje, pavolioti džiūvėsėliuose ir apkepti svieste. Vėliau dėti į orkaitę ir dar šiek tiek pakaitinti. Tiekiami užpilti sviestu su virtomis bulvėmis arba bulvių koše.

Kepti baravykai
INGREDIENTAI:
500 gramų | baravykai |
0.5 stiklinės | kvietiniai miltai |
1.5 valgomojo šaukšto | sviestas |
0.5 stiklinės | grietinė |
šiek tiek | druska |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Šaltiena greitpuodyje
-
Keptas varškės sūris
-
Krevetės PIL PIL ispaniškai
-
Viliaus sūrio sumuštinukai
-
Naminė pica
-
Silkė patale
-
Marinuota saldžiarūgšti silkė
-
Užkandis "Žiemos puokštė"
-
Silkė su daržovėmis
-
Varškės užtepėlė su prieskoniais
-
Duonos riekutės tešloje
-
Vasaros ežiukas
-
Daržovių puokštė "Vasaros gerybės"
-
Keptas kiaušinis sūrių patale
-
Įdaryti svogūnai itališkai
-
Šokoladinės braškės
-
Įdaryti pomidorai
-
Boružėlės
-
Naminė pica su faršu
-
Krabų lazdelės tešloje.
Kepti baravykai
Komentarai:
6
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
-
Baravykai,
500 gramų -
Kvietiniai miltai,
0.5 stiklinės -
Sviestas,
1.5 valgomojo šaukšto -
Grietinė,
0.5 stiklinės - Druska
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Nuvalyti baravykai nuplaunami, stambesni — supjaustomi ir 5 min. pavirinami pasūdytame vandenyje. Vėliau išgriebiami, pavoliojami miltuose ir kepinami svieste ar taukuose, kol gražiai parusvėja. Į grybus sukrečiami susmulkinti, pakepinti svogūnai. Viskas užpilama grietine ir kaitinama, kad užvirtų.
Apvirtus baravykus galima suvilgyti išplaktame kiaušinyje, pavolioti džiūvėsėliuose ir apkepti svieste. Vėliau dėti į orkaitę ir dar šiek tiek pakaitinti. Tiekiami užpilti sviestu su virtomis bulvėmis arba bulvių koše.
Reklama:
Komentarai (6)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...