Nuvalyti baravykai nuplaunami, stambesni — supjaustomi ir 5 min. pavirinami pasūdytame vandenyje. Vėliau išgriebiami, pavoliojami miltuose ir kepinami svieste ar taukuose, kol gražiai parusvėja. Į grybus sukrečiami susmulkinti, pakepinti svogūnai. Viskas užpilama grietine ir kaitinama, kad užvirtų.
Apvirtus baravykus galima suvilgyti išplaktame kiaušinyje, pavolioti džiūvėsėliuose ir apkepti svieste. Vėliau dėti į orkaitę ir dar šiek tiek pakaitinti. Tiekiami užpilti sviestu su virtomis bulvėmis arba bulvių koše.
Kepti baravykai
INGREDIENTAI:
| 500 gramų | baravykai |
| 0.5 stiklinės | kvietiniai miltai |
| 1.5 valgomojo šaukšto | sviestas |
| 0.5 stiklinės | grietinė |
| šiek tiek | druska |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Aštrus pomidorų kokteilis
-
Mumijos
-
Vieno kąsnio sumuštinukai su silke
-
Pica su jūros gėrybėmis
-
Obuoliai tešloje
-
Vėrinukai su lašiša
-
Sluoksniuotos tešlos pyragėliai su kalakutiena
-
Greiti vištienos kąsneliai
-
Autentiška meksikietiška "Guacamole"
-
Faršo vyniotinis
-
Pomidorų ir juodųjų alyvuogių brusketa
-
Vytintos stintos
-
Įdaryti kiaušiniai ,,Paukščiukai''
-
Sumuštinukai su obuoliais
-
Omleto keksiukai
-
Vėrinukai
-
Bulvės daniškai
-
Sūrių užkandelė
-
Trapios tešlos užkandėlės su svogūnais ir šonine
-
Švilpikai
Kepti baravykai
Komentarai:
6
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
akcijas
TAIP
NE
-
Baravykai,
500 gramų -
Kvietiniai miltai,
0.5 stiklinės -
Sviestas,
1.5 valgomojo šaukšto -
Grietinė,
0.5 stiklinės - Druska
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Nuvalyti baravykai nuplaunami, stambesni — supjaustomi ir 5 min. pavirinami pasūdytame vandenyje. Vėliau išgriebiami, pavoliojami miltuose ir kepinami svieste ar taukuose, kol gražiai parusvėja. Į grybus sukrečiami susmulkinti, pakepinti svogūnai. Viskas užpilama grietine ir kaitinama, kad užvirtų.
Apvirtus baravykus galima suvilgyti išplaktame kiaušinyje, pavolioti džiūvėsėliuose ir apkepti svieste. Vėliau dėti į orkaitę ir dar šiek tiek pakaitinti. Tiekiami užpilti sviestu su virtomis bulvėmis arba bulvių koše.
Reklama:
Komentarai (6)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...
