Įdaryti ankštiniai pipirai
INGREDIENTAI:
8 vienetai | paprika |
100 gramų | sardinės (aliejuje, konservas) |
2 stiklinės | ryžiai (virti) |
1 vienetas | kiaušiniai (virtas) |
1 valgomasis šaukštas | petražolės (smulkintos) |
šiek tiek | druska |
šiek tiek | juodieji pipirai |
šiek tiek | aliejaus |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Pipirų ankštys nuplaunamos, išimami jų sėklalizdžiai. Sardinės (kiekviena atskirai) šakutėmis padalijamos pusiau ir sumaišomos su biria ryžių koše, iš dėžutės išpiltu aliejumi, kapotais kiaušiniais, druska, pipirais bei petražolėmis. Šios masės prikemšamos pipirų ankštys. Jos 15 min. patroškinamos įkaitintame aliejuje (galima įpilti keletą šaukštų vandens) ir karštos, su balta duona paduodamos valgyti.
Populiariausi receptai šią savaitę
- Meilės pica su Spelta
- Klasikinis kiaulienos šašlykas
- Užtepėlė su krabais
- Vištienos sandvičiai
- Piršteliai su aguonomis
- Antienos filė su traškučiais ir ožkos pieno sūriu
- Sūrio rutuliukai
- Suši su lašiša ir paprikomis
- Aštrus krevečių užkandis
- Šaltiena greitpuodyje
- Graikiško stiliaus vištienos gabaliukai su pomidorais
- Tortilijų sumuštiniai su sūriu ir kumpiu
- Šventinė kiaušinių užkandėlė
- Užkandėlė su rūkyta žuvimi
- Pikantiški krepšeliai su ikrais
- Silkė pataluose
- Kepti svogūno žiedai
- Žaliųjų citrinų ir guaca mole užkandis su fetos sūriu
- Užtepėlė su pelėsiniu sūriu
- Krepšeliai su grybais
Įdaryti ankštiniai pipirai
Komentarai:
4
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
-
Paprika,
8 vienetai -
Sardinės, aliejuje, konservas,
100 gramų -
Ryžiai, virti,
2 stiklinės -
Kiaušiniai, virtas,
1 vienetas -
Petražolės, smulkintos,
1 valgomasis šaukštas - Druska
- Juodieji pipirai
- Aliejus
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Pipirų ankštys nuplaunamos, išimami jų sėklalizdžiai. Sardinės (kiekviena atskirai) šakutėmis padalijamos pusiau ir sumaišomos su biria ryžių koše, iš dėžutės išpiltu aliejumi, kapotais kiaušiniais, druska, pipirais bei petražolėmis. Šios masės prikemšamos pipirų ankštys. Jos 15 min. patroškinamos įkaitintame aliejuje (galima įpilti keletą šaukštų vandens) ir karštos, su balta duona paduodamos valgyti.
Reklama:
Komentarai (4)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...