Įdaryti ankštiniai pipirai
INGREDIENTAI:
| 8 vienetai | paprika |
| 100 gramų | sardinės (aliejuje, konservas) |
| 2 stiklinės | ryžiai (virti) |
| 1 vienetas | kiaušiniai (virtas) |
| 1 valgomasis šaukštas | petražolės (smulkintos) |
| šiek tiek | druska |
| šiek tiek | juodieji pipirai |
| šiek tiek | aliejaus |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Pipirų ankštys nuplaunamos, išimami jų sėklalizdžiai. Sardinės (kiekviena atskirai) šakutėmis padalijamos pusiau ir sumaišomos su biria ryžių koše, iš dėžutės išpiltu aliejumi, kapotais kiaušiniais, druska, pipirais bei petražolėmis. Šios masės prikemšamos pipirų ankštys. Jos 15 min. patroškinamos įkaitintame aliejuje (galima įpilti keletą šaukštų vandens) ir karštos, su balta duona paduodamos valgyti.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Gaivūs lavašo suktinukai
-
Pikantiški sumuštiniai
-
Kaimiškas sumuštinis
-
Krabų lazdelių ruletai
-
Baklažanų suktinukai
-
Skrebučiai
-
Sūrio ir krabų lazdelių sumuštiniai
-
Varškės užtepėlė su pomidorais ir žalumynais
-
Kiaušinukai Kūčioms
-
Blynelių ir lašišos užkandėlė
-
Sūrio kremu įdaryta paprika
-
Kepti svogūnai tešloje
-
Baklažano suktinukai užkepti su kumpiu ir sūriu
-
Fondiu iš moliūgo
-
Kiaušiniai įdaryti džiovintais grybais
-
Omletas su krevetėmis
-
Avokadai su krevetėmis
-
Vištienos file užkandis
-
Kiaušiniai, įdaryti šprotais
-
Silkės su citrina
Įdaryti ankštiniai pipirai
Komentarai:
4
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
akcijas
TAIP
NE
-
Paprika,
8 vienetai -
Sardinės, aliejuje, konservas,
100 gramų -
Ryžiai, virti,
2 stiklinės -
Kiaušiniai, virtas,
1 vienetas -
Petražolės, smulkintos,
1 valgomasis šaukštas - Druska
- Juodieji pipirai
- Aliejus
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Pipirų ankštys nuplaunamos, išimami jų sėklalizdžiai. Sardinės (kiekviena atskirai) šakutėmis padalijamos pusiau ir sumaišomos su biria ryžių koše, iš dėžutės išpiltu aliejumi, kapotais kiaušiniais, druska, pipirais bei petražolėmis. Šios masės prikemšamos pipirų ankštys. Jos 15 min. patroškinamos įkaitintame aliejuje (galima įpilti keletą šaukštų vandens) ir karštos, su balta duona paduodamos valgyti.
Reklama:
Komentarai (4)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...
