
Įdaryti ankštiniai pipirai
INGREDIENTAI:
8 vienetai | paprika |
100 gramų | sardinės (aliejuje, konservas) |
2 stiklinės | ryžiai (virti) |
1 vienetas | kiaušiniai (virtas) |
1 valgomasis šaukštas | petražolės (smulkintos) |
šiek tiek | druska |
šiek tiek | juodieji pipirai |
šiek tiek | aliejaus |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Pipirų ankštys nuplaunamos, išimami jų sėklalizdžiai. Sardinės (kiekviena atskirai) šakutėmis padalijamos pusiau ir sumaišomos su biria ryžių koše, iš dėžutės išpiltu aliejumi, kapotais kiaušiniais, druska, pipirais bei petražolėmis. Šios masės prikemšamos pipirų ankštys. Jos 15 min. patroškinamos įkaitintame aliejuje (galima įpilti keletą šaukštų vandens) ir karštos, su balta duona paduodamos valgyti.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Sūdytos silkės aliejuje
-
Silkė pataluose su granato sėklomis
-
Farširuota lydeka
-
Įdaryti kiaušiniai
-
Agurkų užkandis su varškės mase
-
Kiaušiniai su arbata
-
Dideli Guliverio pirštai
-
Fondiu iš moliūgo
-
Žemaičių blynai su grybais
-
Užkandžių krepšeliai su lašiša
-
Velykinis užkandis
-
Brusketa
-
Obuoliai tešloje
-
Pievagrybiai ant žarijų
-
Įdarytas agurotis
-
Sūrios lazdelės
-
Apkepėlė "Spalvotas ruduo"
-
Žaliosiomis paprikomis įdarytas vyniotinis
-
Aštrus krevečių užkandis
-
Traškus užkandis prie alaus
Įdaryti ankštiniai pipirai
Komentarai:
4
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
-
Paprika,
8 vienetai -
Sardinės, aliejuje, konservas,
100 gramų -
Ryžiai, virti,
2 stiklinės -
Kiaušiniai, virtas,
1 vienetas -
Petražolės, smulkintos,
1 valgomasis šaukštas - Druska
- Juodieji pipirai
- Aliejus
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Pipirų ankštys nuplaunamos, išimami jų sėklalizdžiai. Sardinės (kiekviena atskirai) šakutėmis padalijamos pusiau ir sumaišomos su biria ryžių koše, iš dėžutės išpiltu aliejumi, kapotais kiaušiniais, druska, pipirais bei petražolėmis. Šios masės prikemšamos pipirų ankštys. Jos 15 min. patroškinamos įkaitintame aliejuje (galima įpilti keletą šaukštų vandens) ir karštos, su balta duona paduodamos valgyti.
Reklama:
Komentarai (4)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...