500 mililitrų | grietinėlės, 35% (33-35 %) | |
200 mililitrų | pienas | |
200 mililitrų | kava (šalta) | |
200 gramų | cukrus | |
20 gramų | želatina | |
šiek tiek | šokoladas (kamuoliukai, kukurūziniai arba kitokie) | |
200 mililitrų | vanduo (virintas, šaltas) | |
Papuošimui: | ||
šiek tiek | mėta |
Populiariausi receptai šią savaitę
- Varškės desertas
- Ryžių pudingas su braškėmis
- Desertas "Skanumėlis"
- Braškių želės saldainiai
- Spurgos pavakariams
- Saldainiai "Saldi fantazija"
- Žele desertas
- Varškės desertas su trintais juodaisiais serbentais
- Varškės desertas
- Tortas "Mozaika"
- Vaniliniai drebučiai žemuogių skraistėje
- Ledų tortas su šokolado batonėliais
- Varškės kremas su vaisiais
- Desertas "Vojei"
- Karameliniai saldainiai su riešutais
- Arbūzų tortas
- Braškinis tiramisu
- Krepšeliai su grūdėta varške ir persikais
- Gaivus gardėsis "Avietėlė"
- Svarainių ir manų putėsiai
Kavos desertas su šokoladiniais kamuoliukais
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 6
-
Grietinėlė, 35%, 33-35 %,
500 mililitrų -
Pienas,
200 mililitrų -
Kava, šalta,
200 mililitrų -
Cukrus,
200 gramų -
Želatina,
20 gramų - Šokoladas, kamuoliukai, kukurūziniai arba kitokie
-
Vanduo, virintas, šaltas,
200 mililitrų - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
- Mėta
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Želatiną užpilti vandeniu ir palikti 30 - 60 min. išbrinkti. Kaitinti (neužvirus) ir nuolat maišyti, kol granulės ištirps.
Grietinėlę išplakti su cukrumi. Supilti atvėsusią želatiną ir gerai išmaišyti. Padalinti masę į dvi dalis.
Į vieną grietinėlės masę supilti kavą ir gerai išmaišyti. Į kitą - pieną ir gerai išmaišyti.
Į deserto indelius išpilstyti lygiomis dalimis masę su kava ir padėti į šaldytuvą sustingti. Sustingus masei, ant desertų dėti šokoladinių kamuoliukų sluoksnį ir išpilstyti antrąją masę. Padėti į šaldytuvą sustingti.
Sustingus desertams, berti ant viršaus šokolado kamuoliukus ir patiekti su mėtų šakelėmis.