
Kavos desertas su šokoladiniais kamuoliukais
Porcijų skaičius:
6
Paruošimo laikas:
Daugiau nei 1 val
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 6
500 mililitrų | grietinėlės, 35% (33-35 %) | |
200 mililitrų | pienas | |
200 mililitrų | kava (šalta) | |
200 gramų | cukrus | |
20 gramų | želatina | |
šiek tiek | šokoladas (kamuoliukai, kukurūziniai arba kitokie) | |
200 mililitrų | vanduo (virintas, šaltas) | |
Papuošimui: | ||
šiek tiek | mėta |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val
1.
Želatiną užpilti vandeniu ir palikti 30 - 60 min. išbrinkti. Kaitinti (neužvirus) ir nuolat maišyti, kol granulės ištirps.
2.
Grietinėlę išplakti su cukrumi. Supilti atvėsusią želatiną ir gerai išmaišyti. Padalinti masę į dvi dalis.
3.
Į vieną grietinėlės masę supilti kavą ir gerai išmaišyti. Į kitą - pieną ir gerai išmaišyti.
4.
Į deserto indelius išpilstyti lygiomis dalimis masę su kava ir padėti į šaldytuvą sustingti. Sustingus masei, ant desertų dėti šokoladinių kamuoliukų sluoksnį ir išpilstyti antrąją masę. Padėti į šaldytuvą sustingti.
5.
Sustingus desertams, berti ant viršaus šokolado kamuoliukus ir patiekti su mėtų šakelėmis.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Obuoliai su varške
-
Šokoladinis kremas, glaistytas mėtine morengų mase
-
Kiaušinių baltymų tortas
-
Daniški pyragaičiai
-
Desertinis vasaros tortukas su Filadelfijos sūriu
-
Nekeptas sausainių tortas su chalva
-
Žėlė apelsino žievėje
-
Rabarbarų drebučiai
-
Varškės spurgos
-
Slyvų saldainiai "Tirpsta burnoje"
-
Vaisiųi ir varškės spurgos
-
Vasariški morengai
-
Karamelizuotos kriaušės su rikotos sūrio padažu
-
Bananinis desertas ant pagaliukų
-
Varškės sūris su žele
-
Grietinėlės ledai
-
Spanguolių putėsiai
-
Gaivioji želė
-
Jogurtinis torčiukas su vaisiais ir uogomis
-
Raudonųjų serbentų fantazija
Kavos desertas su šokoladiniais kamuoliukais
Komentarai:
2
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 6
-
Grietinėlė, 35%, 33-35 %,
500 mililitrų -
Pienas,
200 mililitrų -
Kava, šalta,
200 mililitrų -
Cukrus,
200 gramų -
Želatina,
20 gramų - Šokoladas, kamuoliukai, kukurūziniai arba kitokie
-
Vanduo, virintas, šaltas,
200 mililitrų - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
- Mėta
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Želatiną užpilti vandeniu ir palikti 30 - 60 min. išbrinkti. Kaitinti (neužvirus) ir nuolat maišyti, kol granulės ištirps.
Grietinėlę išplakti su cukrumi. Supilti atvėsusią želatiną ir gerai išmaišyti. Padalinti masę į dvi dalis.
Į vieną grietinėlės masę supilti kavą ir gerai išmaišyti. Į kitą - pieną ir gerai išmaišyti.
Į deserto indelius išpilstyti lygiomis dalimis masę su kava ir padėti į šaldytuvą sustingti. Sustingus masei, ant desertų dėti šokoladinių kamuoliukų sluoksnį ir išpilstyti antrąją masę. Padėti į šaldytuvą sustingti.
Sustingus desertams, berti ant viršaus šokolado kamuoliukus ir patiekti su mėtų šakelėmis.
Reklama:
Komentarai (2)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...