Brokolių košė
INGREDIENTAI:
800 gramų | brokoliai |
3 valgomieji šaukštai | sviestas |
2.5 valgomojo šaukšto | kvietiniai miltai |
0.5 stiklinės | pienas |
šiek tiek | česnakas |
šiek tiek | petražolės |
šiek tiek | druska |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Brokoliai išverdami, atvėsinami, sumalami. Miltai pakepinami svieste ir atskiedžiami sultiniu, kuriame virė brokoliai. Padažas užpilamas ant brokolių, pasūdoma, įdedama sutrinto česnako ir dar kaitinama 10—15 min. Patiekalas apibarstomas susmulkintais petražolių lapeliais.
Populiariausi receptai šią savaitę
- Gardi ir sveika rudųjų ryžių košė
- Bulvių košė
- Graikiškos bulvės
- Žiedinių kopūstų tyrė
- Avižinių dribsnių košė su vaisiais
- Porai su ryžiais
- Ropių piure
- Manų košė su obuoliais ir razinomis
- Penkių grūdų košė su spirgučiu padažu
- Kiauliena troškinta su ryžiais ir pomidorais
- Manų apkepas su razinomis
- Virti žirniai
- Žirnių ir bulvių košė
- Moliūgų košė su medumi
- Sauliaus manų košė
- Kepta manų košė su pasukomis
- Morkų košė su kiaušiniais
- Žirnių tyrė
- Biri perlinių kruopų košė
- Lęšių ir ryžių pikantiška košė
Brokolių košė
Komentarai:
7
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
-
Brokoliai,
800 gramų -
Sviestas,
3 valgomieji šaukštai -
Kvietiniai miltai,
2.5 valgomojo šaukšto -
Pienas,
0.5 stiklinės - Česnakas
- Petražolės
- Druska
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Brokoliai išverdami, atvėsinami, sumalami. Miltai pakepinami svieste ir atskiedžiami sultiniu, kuriame virė brokoliai. Padažas užpilamas ant brokolių, pasūdoma, įdedama sutrinto česnako ir dar kaitinama 10—15 min. Patiekalas apibarstomas susmulkintais petražolių lapeliais.
Reklama:
Komentarai (7)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...