
Brokolių košė
INGREDIENTAI:
800 gramų | brokoliai |
3 valgomieji šaukštai | sviestas |
2.5 valgomojo šaukšto | kvietiniai miltai |
0.5 stiklinės | pienas |
šiek tiek | česnakas |
šiek tiek | petražolės |
šiek tiek | druska |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Brokoliai išverdami, atvėsinami, sumalami. Miltai pakepinami svieste ir atskiedžiami sultiniu, kuriame virė brokoliai. Padažas užpilamas ant brokolių, pasūdoma, įdedama sutrinto česnako ir dar kaitinama 10—15 min. Patiekalas apibarstomas susmulkintais petražolių lapeliais.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Melionų- manų košė
-
Mango ir bananų tyrė
-
Ryžių košė su obuoliais, razinomis ir cinamonu
-
Sorų kruopų košė
-
Šventinis grikių rizotas
-
Skani manų košė
-
Grikių košė su grybais
-
Aukso spalvos šilkinė moliūgų košė
-
Manų košė
-
Avižinė košė su karamelizuotais obuoliais
-
Žirnių tyrė
-
Avižinių dribsnių košė su cinamonu
-
Kepti ryžiai
-
Lietuviška kopūstienė
-
Grikių košė su sūriu
-
Grikių rizotas
-
Rytietiškas rizotas
-
Skani avižinė košė
-
Ryžiai kiniškai su kukurūzais ir kalendromis
-
Pikantiški ryžiai su apelsinais
Brokolių košė
Komentarai:
7
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
-
Brokoliai,
800 gramų -
Sviestas,
3 valgomieji šaukštai -
Kvietiniai miltai,
2.5 valgomojo šaukšto -
Pienas,
0.5 stiklinės - Česnakas
- Petražolės
- Druska
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Brokoliai išverdami, atvėsinami, sumalami. Miltai pakepinami svieste ir atskiedžiami sultiniu, kuriame virė brokoliai. Padažas užpilamas ant brokolių, pasūdoma, įdedama sutrinto česnako ir dar kaitinama 10—15 min. Patiekalas apibarstomas susmulkintais petražolių lapeliais.
Reklama:
Komentarai (7)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...