
Brokolių košė
INGREDIENTAI:
800 gramų | brokoliai |
3 valgomieji šaukštai | sviestas |
2.5 valgomojo šaukšto | kvietiniai miltai |
0.5 stiklinės | pienas |
šiek tiek | česnakas |
šiek tiek | petražolės |
šiek tiek | druska |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Brokoliai išverdami, atvėsinami, sumalami. Miltai pakepinami svieste ir atskiedžiami sultiniu, kuriame virė brokoliai. Padažas užpilamas ant brokolių, pasūdoma, įdedama sutrinto česnako ir dar kaitinama 10—15 min. Patiekalas apibarstomas susmulkintais petražolių lapeliais.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Perlinės kruopos su grybais ir daržovėmis
-
Avižinės košės apkepas
-
Sorų kruopų košė
-
Mango ir bananų tyrė
-
Bulvių košės kamuoliukai su krevetėmis ir sūriu
-
Manų košė su obuoliais ir razinomis
-
Manų ir moliūgų košė
-
Manų košė su riešutais
-
Pusryčių košė su miško uogomis
-
Manų košė su vaisiais
-
Apelsinų skonio manų pudingas
-
Moliūgų-obuolių džemas
-
Puri ryžių košė
-
Bulvių košė su sūriu
-
Vaisinė avižinė košė
-
Airijos bulvių košė
-
Skani grikių košė
-
Sūdytos rūgštynės žiemai
-
Karamelinė košė
-
Avižinės košės pudingas
Brokolių košė
Komentarai:
7
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
-
Brokoliai,
800 gramų -
Sviestas,
3 valgomieji šaukštai -
Kvietiniai miltai,
2.5 valgomojo šaukšto -
Pienas,
0.5 stiklinės - Česnakas
- Petražolės
- Druska
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Brokoliai išverdami, atvėsinami, sumalami. Miltai pakepinami svieste ir atskiedžiami sultiniu, kuriame virė brokoliai. Padažas užpilamas ant brokolių, pasūdoma, įdedama sutrinto česnako ir dar kaitinama 10—15 min. Patiekalas apibarstomas susmulkintais petražolių lapeliais.
Reklama:
Komentarai (7)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...