
Brokolių košė
INGREDIENTAI:
800 gramų | brokoliai |
3 valgomieji šaukštai | sviestas |
2.5 valgomojo šaukšto | kvietiniai miltai |
0.5 stiklinės | pienas |
šiek tiek | česnakas |
šiek tiek | petražolės |
šiek tiek | druska |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Brokoliai išverdami, atvėsinami, sumalami. Miltai pakepinami svieste ir atskiedžiami sultiniu, kuriame virė brokoliai. Padažas užpilamas ant brokolių, pasūdoma, įdedama sutrinto česnako ir dar kaitinama 10—15 min. Patiekalas apibarstomas susmulkintais petražolių lapeliais.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Mango ir bananų tyrė
-
Linksmoji bulvių košė
-
Grikiai termose
-
Perlinių kruopų košė su spirgučiais
-
Perlinių kruopų košė su tunu
-
Sūdytos rūgštynės žiemai
-
Manų košės kukuliai
-
Kepta manų košė su pasukomis
-
Kepti ryžiai
-
Raudonieji ryžiai su vištiena ir daržovėmis
-
Pievagrybių apkepas su bulvių koše
-
Melionų- manų košė
-
Silkė su manų koše
-
Manų košė su moliūgu
-
Graikiškos bulvės
-
Obuolių košė
-
Graikiški spagečiai su malta mėsa
-
Virti žirniai
-
Avižinė košė
-
Grikių košė su daržovėm
Brokolių košė
Komentarai:
7
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
-
Brokoliai,
800 gramų -
Sviestas,
3 valgomieji šaukštai -
Kvietiniai miltai,
2.5 valgomojo šaukšto -
Pienas,
0.5 stiklinės - Česnakas
- Petražolės
- Druska
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Brokoliai išverdami, atvėsinami, sumalami. Miltai pakepinami svieste ir atskiedžiami sultiniu, kuriame virė brokoliai. Padažas užpilamas ant brokolių, pasūdoma, įdedama sutrinto česnako ir dar kaitinama 10—15 min. Patiekalas apibarstomas susmulkintais petražolių lapeliais.
Reklama:
Komentarai (7)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...