Brokolių košė
INGREDIENTAI:
| 800 gramų | brokoliai |
| 3 valgomieji šaukštai | sviestas |
| 2.5 valgomojo šaukšto | kvietiniai miltai |
| 0.5 stiklinės | pienas |
| šiek tiek | česnakas |
| šiek tiek | petražolės |
| šiek tiek | druska |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Brokoliai išverdami, atvėsinami, sumalami. Miltai pakepinami svieste ir atskiedžiami sultiniu, kuriame virė brokoliai. Padažas užpilamas ant brokolių, pasūdoma, įdedama sutrinto česnako ir dar kaitinama 10—15 min. Patiekalas apibarstomas susmulkintais petražolių lapeliais.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
RYŽIŲ KOŠĖ SU MOLIŪGU ŽVALIAM RYTUI
-
Grikių košė su pievagrybių padažu
-
Vaivorikštinė bulvių košė
-
Avižinės košės apkepas
-
Kepti ryžiai
-
Avižinių dribsnių košė su cinamonu
-
Grikiai termose
-
Perlinių kruopų košė su spirgučiais
-
Avižinė košė su moliūgų tyre
-
Pievagrybiai su ryžiais grietinės padaže
-
Žirnienė su grybais
-
Grikių plovas su vištiena
-
Karamelinė košė
-
Šventinis grikių rizotas
-
Užkandėlės su tunu šventiniam stalui
-
Avižinių dribsnių apkepas su obuoliais
-
Manų apkepas su razinomis
-
Grikių košė su sūriu
-
Žirnių tyrė
-
Virti žirniai
Brokolių košė
Komentarai:
7
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
akcijas
TAIP
NE
-
Brokoliai,
800 gramų -
Sviestas,
3 valgomieji šaukštai -
Kvietiniai miltai,
2.5 valgomojo šaukšto -
Pienas,
0.5 stiklinės - Česnakas
- Petražolės
- Druska
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Brokoliai išverdami, atvėsinami, sumalami. Miltai pakepinami svieste ir atskiedžiami sultiniu, kuriame virė brokoliai. Padažas užpilamas ant brokolių, pasūdoma, įdedama sutrinto česnako ir dar kaitinama 10—15 min. Patiekalas apibarstomas susmulkintais petražolių lapeliais.
Reklama:
Komentarai (7)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...
