
Brokolių košė
INGREDIENTAI:
800 gramų | brokoliai |
3 valgomieji šaukštai | sviestas |
2.5 valgomojo šaukšto | kvietiniai miltai |
0.5 stiklinės | pienas |
šiek tiek | česnakas |
šiek tiek | petražolės |
šiek tiek | druska |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Brokoliai išverdami, atvėsinami, sumalami. Miltai pakepinami svieste ir atskiedžiami sultiniu, kuriame virė brokoliai. Padažas užpilamas ant brokolių, pasūdoma, įdedama sutrinto česnako ir dar kaitinama 10—15 min. Patiekalas apibarstomas susmulkintais petražolių lapeliais.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Bulvių košė su varške
-
Slyvos manų kruopų košėje
-
Grikių košė su daržovėm
-
Spagečiai su pomidorų padažu
-
Manų apkepas su razinomis
-
Avižinė košė su džiovintais vaisiais
-
Sauliaus manų košė
-
Vištiena su bulvių koše
-
Užkandėlės su tunu šventiniam stalui
-
Vištiena su ryžiais
-
Svarainių ir manų putėsiai
-
Žirnių tyrė
-
Žirnių ir bulvių košė
-
Vaisinė avižinė košė
-
Tarkuotų bulvių košė
-
Perlinių kruopų košė
-
Bulvių košė su sūriu
-
Avižinės košės pudingas
-
Sorų kruopų košė
-
Aukso spalvos šilkinė moliūgų košė
Brokolių košė
Komentarai:
7
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
-
Brokoliai,
800 gramų -
Sviestas,
3 valgomieji šaukštai -
Kvietiniai miltai,
2.5 valgomojo šaukšto -
Pienas,
0.5 stiklinės - Česnakas
- Petražolės
- Druska
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Brokoliai išverdami, atvėsinami, sumalami. Miltai pakepinami svieste ir atskiedžiami sultiniu, kuriame virė brokoliai. Padažas užpilamas ant brokolių, pasūdoma, įdedama sutrinto česnako ir dar kaitinama 10—15 min. Patiekalas apibarstomas susmulkintais petražolių lapeliais.
Reklama:
Komentarai (7)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...