Brokolių košė
INGREDIENTAI:
| 800 gramų | brokoliai |
| 3 valgomieji šaukštai | sviestas |
| 2.5 valgomojo šaukšto | kvietiniai miltai |
| 0.5 stiklinės | pienas |
| šiek tiek | česnakas |
| šiek tiek | petražolės |
| šiek tiek | druska |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Brokoliai išverdami, atvėsinami, sumalami. Miltai pakepinami svieste ir atskiedžiami sultiniu, kuriame virė brokoliai. Padažas užpilamas ant brokolių, pasūdoma, įdedama sutrinto česnako ir dar kaitinama 10—15 min. Patiekalas apibarstomas susmulkintais petražolių lapeliais.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Vištiena su bulvių koše
-
Kiauliena troškinta su ryžiais ir pomidorais
-
Vištiena su ryžiais
-
Aukso spalvos šilkinė moliūgų košė
-
Ropių piure
-
Gardi ir sveika rudųjų ryžių košė
-
Morkų košė su obuoliais
-
Spagečiai su pomidorų padažu
-
Žemaitiška žirnių košė su spirgais
-
Desertinė avižinė košė
-
Moliūginė košė
-
Žiedinių kopūstų tyrė
-
Šventinis grikių rizotas
-
Svarainių ir manų putėsiai
-
Morkų košė su kiaušiniais
-
Špinatų tyrė
-
Manų košė su moliūgu
-
Avižinių dribsnių apkepas su obuoliais
-
Biri grikių košė
-
Užkandėlės su tunu šventiniam stalui
Brokolių košė
Komentarai:
7
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
akcijas
TAIP
NE
-
Brokoliai,
800 gramų -
Sviestas,
3 valgomieji šaukštai -
Kvietiniai miltai,
2.5 valgomojo šaukšto -
Pienas,
0.5 stiklinės - Česnakas
- Petražolės
- Druska
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Brokoliai išverdami, atvėsinami, sumalami. Miltai pakepinami svieste ir atskiedžiami sultiniu, kuriame virė brokoliai. Padažas užpilamas ant brokolių, pasūdoma, įdedama sutrinto česnako ir dar kaitinama 10—15 min. Patiekalas apibarstomas susmulkintais petražolių lapeliais.
Reklama:
Komentarai (7)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...
