
Brokolių košė
INGREDIENTAI:
800 gramų | brokoliai |
3 valgomieji šaukštai | sviestas |
2.5 valgomojo šaukšto | kvietiniai miltai |
0.5 stiklinės | pienas |
šiek tiek | česnakas |
šiek tiek | petražolės |
šiek tiek | druska |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Brokoliai išverdami, atvėsinami, sumalami. Miltai pakepinami svieste ir atskiedžiami sultiniu, kuriame virė brokoliai. Padažas užpilamas ant brokolių, pasūdoma, įdedama sutrinto česnako ir dar kaitinama 10—15 min. Patiekalas apibarstomas susmulkintais petražolių lapeliais.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Grikių košė su pievagrybių padažu
-
Virti žirniai
-
Ryžiai kiniškai su kukurūzais ir kalendromis
-
Biri grikių košė
-
Gardi ir sveika rudųjų ryžių košė
-
Skani bulvių košė
-
Arvydo miežinė košė su razinomis "Gintarėliai"
-
Avižinės košės apkepas
-
Vištiena su bulvių koše
-
Airijos bulvių košė
-
Užkandėlės su tunu šventiniam stalui
-
Biri perlinių kruopų košė
-
Avižinių dribsnių košė su vaisiais
-
Desertinė avižinė košė
-
Grikių gėlės
-
Ryžiai su kiaušiniais
-
Arvydo paprasta grikių košė
-
Lietuviška kopūstienė
-
Lešiai su džiovintais vaisiais ir riešutais
-
Ropių piure
Brokolių košė
Komentarai:
7
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
-
Brokoliai,
800 gramų -
Sviestas,
3 valgomieji šaukštai -
Kvietiniai miltai,
2.5 valgomojo šaukšto -
Pienas,
0.5 stiklinės - Česnakas
- Petražolės
- Druska
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Brokoliai išverdami, atvėsinami, sumalami. Miltai pakepinami svieste ir atskiedžiami sultiniu, kuriame virė brokoliai. Padažas užpilamas ant brokolių, pasūdoma, įdedama sutrinto česnako ir dar kaitinama 10—15 min. Patiekalas apibarstomas susmulkintais petražolių lapeliais.
Reklama:
Komentarai (7)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...