
Brokolių košė
INGREDIENTAI:
800 gramų | brokoliai |
3 valgomieji šaukštai | sviestas |
2.5 valgomojo šaukšto | kvietiniai miltai |
0.5 stiklinės | pienas |
šiek tiek | česnakas |
šiek tiek | petražolės |
šiek tiek | druska |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Brokoliai išverdami, atvėsinami, sumalami. Miltai pakepinami svieste ir atskiedžiami sultiniu, kuriame virė brokoliai. Padažas užpilamas ant brokolių, pasūdoma, įdedama sutrinto česnako ir dar kaitinama 10—15 min. Patiekalas apibarstomas susmulkintais petražolių lapeliais.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Morkų košė su obuoliais
-
Bulvių košė
-
Graikiški spagečiai su malta mėsa
-
Ryžių košė su vaisiais
-
Sorų kruopų košė
-
Morkų ir bulvių košė
-
Grikių košė su grybais
-
Grikių rizotas
-
Avižinių dribsnių košė su cinamonu
-
Žemaitiška žirnių košė su spirgais
-
Raudonieji ryžiai su vištiena ir daržovėmis
-
Desertinė košė ir mažiems, ir dideliems
-
Ženšenio šaknies tyrelė
-
Melionų- manų košė
-
Bulvių košės kamuoliukai su krevetėmis ir sūriu
-
Makaroniada
-
Gardi ir sveika rudųjų ryžių košė
-
Kvietinė košė
-
Avižinė košė su vaisiais
-
Grikiai termose
Brokolių košė
Komentarai:
7
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
-
Brokoliai,
800 gramų -
Sviestas,
3 valgomieji šaukštai -
Kvietiniai miltai,
2.5 valgomojo šaukšto -
Pienas,
0.5 stiklinės - Česnakas
- Petražolės
- Druska
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Brokoliai išverdami, atvėsinami, sumalami. Miltai pakepinami svieste ir atskiedžiami sultiniu, kuriame virė brokoliai. Padažas užpilamas ant brokolių, pasūdoma, įdedama sutrinto česnako ir dar kaitinama 10—15 min. Patiekalas apibarstomas susmulkintais petražolių lapeliais.
Reklama:
Komentarai (7)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...