
Brokolių košė
INGREDIENTAI:
800 gramų | brokoliai |
3 valgomieji šaukštai | sviestas |
2.5 valgomojo šaukšto | kvietiniai miltai |
0.5 stiklinės | pienas |
šiek tiek | česnakas |
šiek tiek | petražolės |
šiek tiek | druska |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Brokoliai išverdami, atvėsinami, sumalami. Miltai pakepinami svieste ir atskiedžiami sultiniu, kuriame virė brokoliai. Padažas užpilamas ant brokolių, pasūdoma, įdedama sutrinto česnako ir dar kaitinama 10—15 min. Patiekalas apibarstomas susmulkintais petražolių lapeliais.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Gardi ir sveika rudųjų ryžių košė
-
Špinatų tyrė
-
Perlinių kruopų košė
-
Ženšenio šaknies tyrelė
-
Grikių košė su daržovėm
-
Airijos bulvių košė
-
Aukso spalvos šilkinė moliūgų košė
-
RYŽIŲ KOŠĖ SU MOLIŪGU ŽVALIAM RYTUI
-
Avižinė košė su džiovintais vaisiais
-
Grikių košė su pievagrybių padažu
-
Arvydo paprasta grikių košė
-
Desertinė košė ir mažiems, ir dideliems
-
Moliūgų ir obuolių košė
-
Ruginė košė
-
Vištiena su bulvių koše
-
Grikių košė su dešrele ir avokadu
-
Graikiški spagečiai su malta mėsa
-
Manų apkepas su razinomis
-
Kopūstienė su grybais
-
Manų košė su riešutais
Brokolių košė
Komentarai:
7
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
-
Brokoliai,
800 gramų -
Sviestas,
3 valgomieji šaukštai -
Kvietiniai miltai,
2.5 valgomojo šaukšto -
Pienas,
0.5 stiklinės - Česnakas
- Petražolės
- Druska
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Brokoliai išverdami, atvėsinami, sumalami. Miltai pakepinami svieste ir atskiedžiami sultiniu, kuriame virė brokoliai. Padažas užpilamas ant brokolių, pasūdoma, įdedama sutrinto česnako ir dar kaitinama 10—15 min. Patiekalas apibarstomas susmulkintais petražolių lapeliais.
Reklama:
Komentarai (7)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...