Mielinė širdelė
AUTORIUS:
Rima
Porcijų skaičius: 2
Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val
Autorius apie receptą: Mielinės tešlos širdelės su trintomis, šaldytomis avietėmis. Mielinės tešlos širdelės su trintomis, šaldytomis avietėmis. Rima
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 2
200 mililitrų pienas
6 valgomieji šaukštai miltai
2 valgomieji šaukštai grietinė
1 valgomasis šaukštas cukrus
2 arbatiniai šaukšteliai vanilinis cukrus
20 gramų sviestas
5 gramai sausų mielių
Patiekiant:
4 valgomieji šaukštai aviečių uogienės
Kepimui:
šiek tiek aliejaus
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val
1.
Kiaušinius išplaku su cukrumi ir vaniliniu cukrumi iki purumo. Į kiaušinių masę pilu pieną, dedu grietinę, sijoju miltus sumaišytus su sausomis mielėmis, pridedu minkšto sviesto. Tešlą gerai išmaišau, tešla gana tiršta, jei reikia pridedu miltų, palieku šiltai, kad pakiltų apie 1 valandą.
2.
Kepu su trupučiu aliejaus, ant nedidelės ugnies. Skanauju su uogiene.

Populiariausi receptai šią savaitę

Mielinė širdelė

Komentarai: 1
Akcijos:
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
TAIP
NE
  • Paruošimo laikas:
  • Porcijų skaičius: 2
Ingredientai: Patiekiant: Kepimui:
Autoriaus žodis: Mielinės tešlos širdelės su trintomis, šaldytomis avietėmis. Rima
Gaminimo eiga:
  1. Kiaušinius išplaku su cukrumi ir vaniliniu cukrumi iki purumo. Į kiaušinių masę pilu pieną, dedu grietinę, sijoju miltus sumaišytus su sausomis mielėmis, pridedu minkšto sviesto. Tešlą gerai išmaišau, tešla gana tiršta, jei reikia pridedu miltų, palieku šiltai, kad pakiltų apie 1 valandą.

  2. Kepu su trupučiu aliejaus, ant nedidelės ugnies. Skanauju su uogiene.

Receptą atsiuntė Rima
Reklama:

Komentarai (1)


Daugiau receptų