Didelėje keptuvėje virš vidutinės ugnies ištirpinkite sviestą arba margariną. Supilkite rudąjį cukrų ir, jei norite, bananų likerį. Maišydami virkite, kol cukrus ištirps. Sudėkite bananus ir, jei norite, romą. Pastoviai maišydami virkite, kol mišinys pradės burbuliuoti.
Patiekite tučtuojau su prancūziškais skrebučiais, vafliais arba ledais.
Pabarstykite cinamonu.
Išeiga: 1,3 stiklinės.

Bananų užkandis
INGREDIENTAI:
0.25 stiklinės | sviestas |
0.6 stiklinės | cukrus (rudas) |
1 valgomasis šaukštas | likeris (bananų) |
2 vienetai | bananai (supjaustyti) |
2 valgomieji šaukštai | romas |
šiek tiek | cinamonas |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Bulvių košė su sūriu
-
Ryžių košė
-
Raudonieji ryžiai su vištiena ir daržovėmis
-
Bulvių košė su grybais
-
Rytietiškas rizotas
-
Pievagrybių apkepas su bulvių koše
-
Lešiai su džiovintais vaisiais ir riešutais
-
Grikiai su vištiena
-
Kepta manų košė su pasukomis
-
Kukurūzų kruopų košė
-
Graikiškos bulvės
-
Žirnių tyrė
-
Ryžių košė su cukinija
-
Bulvių košė su spirgais
-
Lęšių ir ryžių pikantiška košė
-
Bulvių košės kamuoliukai su krevetėmis ir sūriu
-
Moliūginė košė
-
Vištiena su bulvių koše
-
Žemaitiška žirnių košė su spirgais
-
Moliūgų ir obuolių košė
Bananų užkandis
Komentarai:
3
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
-
Sviestas,
1/4 stiklinės -
Cukrus, rudas,
3/5 stiklinės -
Likeris, bananų,
1 valgomasis šaukštas -
Bananai, supjaustyti,
2 vienetai -
Romas,
2 valgomieji šaukštai - Cinamonas
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Didelėje keptuvėje virš vidutinės ugnies ištirpinkite sviestą arba margariną. Supilkite rudąjį cukrų ir, jei norite, bananų likerį. Maišydami virkite, kol cukrus ištirps. Sudėkite bananus ir, jei norite, romą. Pastoviai maišydami virkite, kol mišinys pradės burbuliuoti.
Patiekite tučtuojau su prancūziškais skrebučiais, vafliais arba ledais.
Pabarstykite cinamonu.
Išeiga: 1,3 stiklinės.
Reklama:
Komentarai (3)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...