Didelėje keptuvėje virš vidutinės ugnies ištirpinkite sviestą arba margariną. Supilkite rudąjį cukrų ir, jei norite, bananų likerį. Maišydami virkite, kol cukrus ištirps. Sudėkite bananus ir, jei norite, romą. Pastoviai maišydami virkite, kol mišinys pradės burbuliuoti.
Patiekite tučtuojau su prancūziškais skrebučiais, vafliais arba ledais.
Pabarstykite cinamonu.
Išeiga: 1,3 stiklinės.

Bananų užkandis
INGREDIENTAI:
0.25 stiklinės | sviestas |
0.6 stiklinės | cukrus (rudas) |
1 valgomasis šaukštas | likeris (bananų) |
2 vienetai | bananai (supjaustyti) |
2 valgomieji šaukštai | romas |
šiek tiek | cinamonas |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Bulvių košė su "lepeškom"
-
Ženšenio šaknies tyrelė
-
Grikių plovas su vištiena
-
Kopūstienė su grybais
-
Bulvių košė su grybais
-
Pievagrybių apkepas su bulvių koše
-
Manų košė su obuoliais ir razinomis
-
Žirnienė su grybais
-
Linksmoji bulvių košė
-
Kepti obuoliai
-
Spagečiai su pomidorų padažu
-
Pikantiški ryžiai su apelsinais
-
Ropių piure
-
Vaikiška tyrelė
-
Bolivinė balanda su brokolių ir pievagrybių padažu
-
Morkų košė su kiaušiniais
-
Špinatų tyrė
-
Perlinės kruopos su grybais ir daržovėmis
-
Graikiški spagečiai su malta mėsa
-
Ryžių košė su obuoliais, razinomis ir cinamonu
Bananų užkandis
Komentarai:
3
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
-
Sviestas,
1/4 stiklinės -
Cukrus, rudas,
3/5 stiklinės -
Likeris, bananų,
1 valgomasis šaukštas -
Bananai, supjaustyti,
2 vienetai -
Romas,
2 valgomieji šaukštai - Cinamonas
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Didelėje keptuvėje virš vidutinės ugnies ištirpinkite sviestą arba margariną. Supilkite rudąjį cukrų ir, jei norite, bananų likerį. Maišydami virkite, kol cukrus ištirps. Sudėkite bananus ir, jei norite, romą. Pastoviai maišydami virkite, kol mišinys pradės burbuliuoti.
Patiekite tučtuojau su prancūziškais skrebučiais, vafliais arba ledais.
Pabarstykite cinamonu.
Išeiga: 1,3 stiklinės.
Reklama:
Komentarai (3)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...