Varškės sausainiai
AUTORIUS:
Vita
Porcijų skaičius: 22
Paruošimo laikas: Apie 45 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 22
200 gramų margarinas
200 gramų varškė
2 stiklinės miltai
1 arbatinis šaukštelis soda
2 valgomieji šaukštai grietinė
1 vienetas kiaušiniai
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min
Ant didelės lentelės peiliu sukapojame margariną su miltais. Kai jie pavirsta trupiniais, dedame pertrintą varškę ir grietinę, sumaišyta su soda.Toliau, viską kapojame, kol produktai sulimpa į tešlą.Tešlą atšaldome,tada iškočiojame ir išspaudžiame iš jos 10 cm apvalius gabalėlius.Vienoje lėkštėje išplakame kiaušinį, o į kitą - įberiame cukraus.Tešlos gabalėlius viena puse vilgome į kiaušinio plakinį, o po to į cukrų. Gabalėlius lenkiame per pusę cukrumi į vidų ir dar kartą per pusę. Dedami į kepimo popieriumi ištiestą skardą. Kepame 220 °C temp., kol gražiai pagelsta.

Populiariausi receptai šią savaitę

Varškės sausainiai

Komentarai: 1
Akcijos:
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
TAIP
NE
  • Paruošimo laikas:
  • Porcijų skaičius: 22
Ingredientai:
Gaminimo eiga:

Ant didelės lentelės peiliu sukapojame margariną su miltais. Kai jie pavirsta trupiniais, dedame pertrintą varškę ir grietinę, sumaišyta su soda.Toliau, viską kapojame, kol produktai sulimpa į tešlą.Tešlą atšaldome,tada iškočiojame ir išspaudžiame iš jos 10 cm apvalius gabalėlius.Vienoje lėkštėje išplakame kiaušinį, o į kitą - įberiame cukraus.Tešlos gabalėlius viena puse vilgome į kiaušinio plakinį, o po to į cukrų. Gabalėlius lenkiame per pusę cukrumi į vidų ir dar kartą per pusę. Dedami į kepimo popieriumi ištiestą skardą. Kepame 220 °C temp., kol gražiai pagelsta.

Receptą atsiuntė Vita
Reklama:

Komentarai (1)


Daugiau receptų