Nuplautas, be kotelių rūgštynes sumaišykite su druska (nepjaustykite, kad galėtumėte lengviau nuplauti prieš vartojimą). Po to jas sudėkite į stiklainį, suspauskite, kad neliktų oro. Rūgštynės turi būti apsemtos sultimis. Uždarykite dangtelį ir laikykite šaldytuve.
Prieš vartojant nuplaukite.
Sūdytos rūgštynės žiemai
INGREDIENTAI:
200 gramų | rūgštynės |
50 gramų | druska |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Populiariausi receptai šią savaitę
- Sveikuolių pusryčiai
- Linksmoji bulvių košė
- Manų apkepas su razinomis
- Kiauliena troškinta su ryžiais ir pomidorais
- Bulvių košė su spirgais
- Airijos bulvių košė
- Vištiena su bulvių koše
- Avižinė košė su vaisiais
- Žirnių tyrė
- Žemaitiška žirnių košė su spirgais
- Vaivorikštinė bulvių košė
- Tarkuotų bulvių košė
- Bulvių košės kamuoliukai su krevetėmis ir sūriu
- Kepti ryžiai
- Skani grikių košė
- Ženšenio šaknies tyrelė
- Manų košė su vaisiais
- Desertinė grikių košė
- Itališka manų kruopų sriuba
- Skani avižinė košė
Sūdytos rūgštynės žiemai
Komentarai:
6
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
-
Rūgštynės,
200 gramų -
Druska,
50 gramų - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Nuplautas, be kotelių rūgštynes sumaišykite su druska (nepjaustykite, kad galėtumėte lengviau nuplauti prieš vartojimą). Po to jas sudėkite į stiklainį, suspauskite, kad neliktų oro. Rūgštynės turi būti apsemtos sultimis. Uždarykite dangtelį ir laikykite šaldytuve.
Prieš vartojant nuplaukite.
Reklama:
Komentarai (6)
-
Zodė
2017-08-15 22:29
Ar savo sultyse?
-
as
2011-05-01 21:48
RGSTYNES GERIAU BLANSIRUOTI IR UZVAKUOTI BE DRUSKOS.VAIZDAS NE KOKS BET SKONIS GERAS :super: :super: :super:
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...