Sluoksniuotos tešlos krepšeliai
AUTORIUS:
Paruošimo laikas: Apie 5 min
INGREDIENTAI:
550 gramų tešla (sluoksniuota)
800 gramų grybai
1 vienetas svogūnai
5 valgomieji šaukštai grietinė
300 gramų sūris (fermentinis)
šiek tiek druska
šiek tiek juodieji pipirai (malti)
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 5 min
Sluoksniuotą tešlą supjaustykite 8 x 8 cm kvadratėliais. Tešlos kvadratėlius įtieskite į popierines keksiukų formeles.

Kepkite apie 5 minutes 200° C orkaitėje.

Grybus ir svogūnus susmulkinkite ir pakepinkite 5 min.

Grybus ir svogūnus sumaišykite su grietine ir prieskoniais.

Į tešlos krepšelius pridėkite grybų ir grietinės masės, viršų apibarstykite sutarkuotu sūriu.

Grąžinkite į orkaitę 10-15 minučių.

Populiariausi receptai šią savaitę

Sluoksniuotos tešlos krepšeliai

  • Paruošimo laikas:
Ingredientai:
Gaminimo eiga:

Sluoksniuotą tešlą supjaustykite 8 x 8 cm kvadratėliais. Tešlos kvadratėlius įtieskite į popierines keksiukų formeles.

Kepkite apie 5 minutes 200° C orkaitėje.

Grybus ir svogūnus susmulkinkite ir pakepinkite 5 min.

Grybus ir svogūnus sumaišykite su grietine ir prieskoniais.

Į tešlos krepšelius pridėkite grybų ir grietinės masės, viršų apibarstykite sutarkuotu sūriu.

Grąžinkite į orkaitę 10-15 minučių.

Reklama:

Komentarai


Daugiau receptų