Purus varškės sūrio apkepas
Porcijų skaičius:
5
Paruošimo laikas:
Apie 1 val
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 5
500 gramų | varškės sūris |
200 gramų | fermentinio sūrio |
3 vienetai | kiaušiniai |
100 mililitrų | pienas |
5 valgomieji šaukštai | manų kruopos |
1 arbatinis šaukštelis | vanilinis cukrus |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val
1.
Manus užpilti pienu. Palaukti kol išbrinks.
2.
Kiaušinius išplakti su cukrumi. Varškės sūrį gerai sutrinti, sumaišyti su manais, kiaušiniais ir cukrumi, smulkiai tarkuotu sūriu. Viską labai gerai išmaišyti. Masę sukrėsti į aliejumi sutepta kepimo formą. Kepti kol gražiai apskrus.
Populiariausi receptai šią savaitę
- Skanus varškės apkepas
- Varškėtukas
- Varškės apkepas
- Špinatų apkepas su varške
- Apkepas su uogomis
- Bulvių ir kamambero apkepas
- Bulvių ir varškės apkepas
- Varškės apkepas su juodaisiais serbentais
- Purus varškės apkepas
- Brokolių apkepas
- Varškėtis su obuoliais
- Varškės ir sūrio apkepas
- Varškės apkepas su asiūkliais
- Varškės apkepas
- Varškės ir ryžių apkepas
- Purus rikota apkepas
- Varškės apkepas su vyšniomis
- Varškės apkepas
- Varškės apkepas su mėlynėmis
- Paprastas varškės apkepas
Purus varškės sūrio apkepas
Komentarai:
3
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 5
-
Varškės sūris,
500 gramų -
Fermentinis sūris,
200 gramų -
Kiaušiniai,
3 vienetai -
Pienas,
100 mililitrų -
Manų kruopos,
5 valgomieji šaukštai -
Vanilinis cukrus,
1 arbatinis šaukštelis - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Manus užpilti pienu. Palaukti kol išbrinks.
Kiaušinius išplakti su cukrumi. Varškės sūrį gerai sutrinti, sumaišyti su manais, kiaušiniais ir cukrumi, smulkiai tarkuotu sūriu. Viską labai gerai išmaišyti. Masę sukrėsti į aliejumi sutepta kepimo formą. Kepti kol gražiai apskrus.
Reklama:
Komentarai (3)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...