Sutarkuoti obuolius.
Kiaušinius išplakti su cukrumi ir medumi.
Į kiaušinių masę įmaišyti cinamoną, varškę, obuolius, razinas, graikinius riešutus.
Tešlą supilti į kepimo formą ir papuošti razinomis, obuoliais.
Kepti 180 laipsnių orkaitėje 20 min.
Mano „varškėtukas“ buvo keptas nelabai gilioje kepimo skardoje, todėl 20 minučių pakalo, tačiau jei Jūsų kepimo forma bus gilesnė ir mažesnė arba maišysite didesnį kiekį ingredientų, kepkite ilgiau.
Skanaus :)
Varškėtukas
Paruošimo laikas:
Apie 45 min
INGREDIENTAI:
| 0.5 valgomojo šaukšto | cukrus |
| 1 vienetas | obuoliai |
| 40 gramų | razinos |
| 50 gramų | graikiniai riešutai |
| 0.5 arbatinio šaukštelio | cinamonas |
| 250 gramų | varškė |
| 1 vienetas | kiaušiniai |
| 1 valgomasis šaukštas | medus |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Kiaušinienė su pienu
-
Varškės apkepas su žemuogėm
-
Omletas su paprika
-
Varškės ir morkų apkepas
-
Varškės apkepas
-
Grill sūris
-
Nuostabieji varškėčiai su uogomis
-
Varškės apkepas su šokolado glaistu
-
Omletas su prieskoniniais žalumynais
-
Varškės ir manų apkepas
-
Varškės apkepas
-
Cukinijos su varškės įdaru
-
Varškės apkepas
-
Cukinija su varškės įdaru
-
Greitas omletas
-
Kiaušinienė kumpio puodelyje
-
Omletas "Kitaip"
-
Varškės apkepas
-
Tinginių pyragas
-
Bulvių ir kamambero apkepas
Varškėtukas
Komentarai:
1
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Cukrus,
0.5 valgomojo šaukšto -
Obuoliai,
1 vienetas -
Razinos,
40 gramų -
Graikiniai riešutai,
50 gramų -
Cinamonas,
0.5 arbatinio šaukštelio -
Varškė,
250 gramų -
Kiaušiniai,
1 vienetas -
Medus,
1 valgomasis šaukštas - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Sutarkuoti obuolius.
Kiaušinius išplakti su cukrumi ir medumi.
Į kiaušinių masę įmaišyti cinamoną, varškę, obuolius, razinas, graikinius riešutus.
Tešlą supilti į kepimo formą ir papuošti razinomis, obuoliais.
Kepti 180 laipsnių orkaitėje 20 min.
Mano „varškėtukas“ buvo keptas nelabai gilioje kepimo skardoje, todėl 20 minučių pakalo, tačiau jei Jūsų kepimo forma bus gilesnė ir mažesnė arba maišysite didesnį kiekį ingredientų, kepkite ilgiau.
Skanaus :)
Reklama:
Komentarai (1)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...
