
Purus varškės sūrio apkepas
Porcijų skaičius:
5
Paruošimo laikas:
Apie 1 val
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 5
500 gramų | varškės sūris |
200 gramų | fermentinio sūrio |
3 vienetai | kiaušiniai |
100 mililitrų | pienas |
5 valgomieji šaukštai | manų kruopos |
1 arbatinis šaukštelis | vanilinis cukrus |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val
1.
Manus užpilti pienu. Palaukti kol išbrinks.
2.
Kiaušinius išplakti su cukrumi. Varškės sūrį gerai sutrinti, sumaišyti su manais, kiaušiniais ir cukrumi, smulkiai tarkuotu sūriu. Viską labai gerai išmaišyti. Masę sukrėsti į aliejumi sutepta kepimo formą. Kepti kol gražiai apskrus.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Greitas varškės apkepas
-
Varškės ir moliūgų apkepas
-
Purus varškės apkepas
-
Varškės ir sūrio apkepas
-
Varškės apkepas
-
Austrijos varškėtis
-
Purus varškės sūrio apkepas
-
Varškės apkepas su bananais
-
Varškės apkepas su manų kruopomis
-
Varškės apkepas
-
Varškės apkepas
-
Varškės apkepas su ryžiais
-
Skanus varškės apkepas
-
Varškės apkepėlis
-
Varškės ir sūrio apkepas
-
Brokolių apkepas
-
Varškės apkepas su persikais
-
Gardus varškės apkepas
-
Varškės apkepas
-
Varškės ir morkų apkepas
Purus varškės sūrio apkepas
Komentarai:
3
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 5
-
Varškės sūris,
500 gramų -
Fermentinis sūris,
200 gramų -
Kiaušiniai,
3 vienetai -
Pienas,
100 mililitrų -
Manų kruopos,
5 valgomieji šaukštai -
Vanilinis cukrus,
1 arbatinis šaukštelis - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Manus užpilti pienu. Palaukti kol išbrinks.
Kiaušinius išplakti su cukrumi. Varškės sūrį gerai sutrinti, sumaišyti su manais, kiaušiniais ir cukrumi, smulkiai tarkuotu sūriu. Viską labai gerai išmaišyti. Masę sukrėsti į aliejumi sutepta kepimo formą. Kepti kol gražiai apskrus.
Reklama:
Komentarai (3)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...