Varškėtis su obuoliais
AUTORIUS:
silvijuma
Porcijų skaičius: 10
Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 10
50 gramų sviestas (minkštas)
5 vienetai kiaušiniai
500 gramų varškė (sausa)
200 gramų grietinė
2 valgomieji šaukštai cukrus
1 pakelis vanilinis cukrus
3 valgomieji šaukštai miltai
3 vienetai obuoliai
1 vienetas citrinos
2 arbatiniai šaukšteliai kepimo milteliai
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val
1.
Kiaušinių trynius atskirti nuo baltymų. Baltymus išplakti iki standžių putų, trynius išplakti su cukrumi ir sviestu iki vientisos masės.
2.
Į trynių masę sudėti miltus su kepimo milteliais ir išmaišyti. Paskui sudėti grietinę ir varškę bei vanilinį cukrų. Viską gerai išmaišyti.
3.
Masę supilti į kepimo formą išklotą kepimo popieriumi.
4.
Obuolius nuplauti išimti sėklas ir supjaustyti skiltelėmis (nelupti) ir jas pašlakstyti citrinos
sultimis ir dėti į keptuvę patušinti.
5.
Pyragą kepti iki 200°C temp. įkaitintoje orkaitėje apie 20 min. Išimtą pyragą ataušinti ir sudėti ant jo obuolių skilteles.

Skanaus.

Populiariausi receptai šią savaitę

Varškėtis su obuoliais

Komentarai: 2
Akcijos:
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
TAIP
NE
  • Paruošimo laikas:
  • Porcijų skaičius: 10
Ingredientai:
Gaminimo eiga:
  1. Kiaušinių trynius atskirti nuo baltymų. Baltymus išplakti iki standžių putų, trynius išplakti su cukrumi ir sviestu iki vientisos masės.

  2. Į trynių masę sudėti miltus su kepimo milteliais ir išmaišyti. Paskui sudėti grietinę ir varškę bei vanilinį cukrų. Viską gerai išmaišyti.

  3. Masę supilti į kepimo formą išklotą kepimo popieriumi.

  4. Obuolius nuplauti išimti sėklas ir supjaustyti skiltelėmis (nelupti) ir jas pašlakstyti citrinos
    sultimis ir dėti į keptuvę patušinti.

  5. Pyragą kepti iki 200°C temp. įkaitintoje orkaitėje apie 20 min. Išimtą pyragą ataušinti ir sudėti ant jo obuolių skilteles.

    Skanaus.

Receptą atsiuntė silvijuma
Reklama:

Komentarai (2)


Daugiau receptų