125 gramai | kvietiniai miltai |
0.5 arbatinio šaukštelio | kepimo milteliai |
šiek tiek | druska |
75 gramai | sviestas |
75 gramai | cukrus |
1 vienetas | kiaušiniai |
2 lašai | romas (ekstraktas) |
30 gramų | juodojo šokolado |
50 gramų | migdolai (drožlės) |
Populiariausi receptai šią savaitę
- Sausainiai macarons
- Obuolių sausainiai
- Trapūs žagarėliai
- Dribsnių sausainiai
- Mini raguoliai
- Sausainiai su šokolado gabaliukais
- Greitas sausaininis pyragas
- Sausainiai su cukraus glazūra
- Sausainiai su kakava ir aitriosiomis paprikomis
- Žaliosios eglutės
- Trys muškietininkai - sausainiukai
- Traškieji sausainiukai
- Sausainiai "Obuoliai pataluose"
- Sausainiukai-pumpačiukai
- Šokoladiniai biskvitai
- Minkšti juodojo šokolado sausainiai
- Šokoladiniai sausainiai
- Sausainiai su varške ir cinamonu
- Sluoksniuotas traškus tešlainių desertas su "POÉMA Creme" (pagal Darių Dabrovolską)
- Traškūs šokoladiniai sausainiai
Migdoliniai sausainiai
- Paruošimo laikas:
-
Kvietiniai miltai,
125 gramai -
Kepimo milteliai,
0.5 arbatinio šaukštelio - Druska
-
Sviestas,
75 gramai -
Cukrus,
75 gramai -
Kiaušiniai,
1 vienetas -
Romas, ekstraktas,
2 lašai -
Juodasis šokoladas,
30 gramų -
Migdolai, drožlės,
50 gramų - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Miltus, kepimo miltelius ir druską suberkite į didelį dubenį. Įpjaustykite sviestą, kol jis primins smulkius trupinius. Įmaišykite cukrų, kiaušinį ir romo bei vanilės esencijas. Palaikykite tešlą šaldytuve apie 30 minučių. Šokoladą sutarkuokite stambia tarka ir įmaišykite į tešlą. Dar palaikykite 30 minučių šaldytuve. Iš tešlos formuokite 1,5 cm dydžio rutuliukus ir dėkite į kepimo skardą. Ant jų dėkite migdolų drožles. Kepkite 12 – 15 minučių, kol švelniai paruduos 180 0C. Palikite maždaug 5 minutes atvėsti, kol truputį sukietės. Skanaus :)
Komentarai (4)
-
Dainora
2015-12-22 18:09
Kaip suprasti - "Įpjaustykite sviestą, kol jis primins smulkius trupinius",