Marinuoti baravykai
INGREDIENTAI:
šiek tiek | juodieji pipirai |
šiek tiek | krapai |
šiek tiek | lauro lapų |
šiek tiek | petražolės |
0.5 kilogramo | baravykai |
šiek tiek | druska |
0.5 stiklinės | aliejaus |
šiek tiek | citrinos rūgštis |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Nuvalyti grybai supjaustomi ir užpilti aliejumi, troškinami, kol suminkštės. Tada pasūdomi, pridedama prieskonių, užpilama verdančiu vandeniu tiek, kad būtų apsemti, ir verdama dar 20 min. Grybams išvirus, įpilama pagal skonį rūgšties ir įberiama supjaustytų žalumynų. Grybai tiekiami ataušę.
Populiariausi receptai šią savaitę
- Roterdamo riekelės
- Terrine kalakutienos ir vištienos
- Farširuota lydeka
- Keptos duonos užkandis prie alaus
- Vėrinukai su kumpiu
- Aštriai saldi kalakutienos užtepelė
- Pica lavaše jaukiems žiemos vakaras
- Įdaryti pomidorai
- Užkandiniai spirgučiai prie alaus
- Gardžios duonos lazdelės
- Aštrūs antienos kukuliukai
- Olgos šventinė silkutė
- Įdaryti pomidorai
- Žalumynų indeliai su krevetėmis
- Įdaryti kiaušiniai "Musmirės"
- Karališki pusryčiai
- Piciukai
- Rūkyta lašiša su grūdėta varške
- Silkė su svogūniukais
- Cukinija su feta sūriu
Marinuoti baravykai
Komentarai:
14
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
- Juodieji pipirai
- Krapai
- Lauro lapai
- Petražolės
-
Baravykai,
0.5 kilogramo - Druska
-
Aliejus,
0.5 stiklinės - Citrinos rūgštis
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Nuvalyti grybai supjaustomi ir užpilti aliejumi, troškinami, kol suminkštės. Tada pasūdomi, pridedama prieskonių, užpilama verdančiu vandeniu tiek, kad būtų apsemti, ir verdama dar 20 min. Grybams išvirus, įpilama pagal skonį rūgšties ir įberiama supjaustytų žalumynų. Grybai tiekiami ataušę.
Reklama:
Komentarai (14)
-
Tekle
2010-08-27 19:36
nesipratau, kodel receptas vadinasi 'marinuoti baravykai', o recepto pabaigoje sakinys "Grybai tiekiami ataušę." %-)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...