200 gramų | makaronai |
400 gramų | kiauliena (malta) |
300 gramų | pomidorų padažas |
1 vienetas | svogūnai |
1 valgomasis šaukštas | sviestas |
2 valgomieji šaukštai | grietinė |
2 vienetai | paprika (raudonos) |
šiek tiek | druska |
2 valgomieji šaukštai | aliejaus |
šiek tiek | pipirai |
šiek tiek | prieskoniai |
Populiariausi receptai šią savaitę
- Au gratin tagliatelle makaronai
- Pasta Marino
- Varškės apkepas su ryžiais
- Nuostabioji paelija
- Saidos filė su ryžiais
- Makaronų apkepas
- Tagliatelle su grybų padažu
- Naminių makaronų suktinukai su mėsa
- Moliūgų ir ryžių apkepas
- Sojos faršas su makaronais
- Ryžiai kiniškai su kukurūzais ir kalendromis
- Spagetti makaronai su mėsos padažu
- Tagliatelle su krevetėmis
- Lazanija su sūriu ir kiauliena
- Plovas
- Vištiena su ryžiais
- Penne makaronai su mėsos padažu
- Tagliatelle Bolognese
- Ideali vakarienė (spageti su daržovėmis)
- Porai su ryžiais
Makaronai su faršu
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 4
-
Makaronai,
200 gramų -
Kiauliena, malta,
400 gramų -
Pomidorų padažas,
300 gramų -
Svogūnai,
1 vienetas -
Sviestas,
1 valgomasis šaukštas -
Grietinė,
2 valgomieji šaukštai -
Paprika, raudonos,
2 vienetai - Druska
-
Aliejus,
2 valgomieji šaukštai - Pipirai
- Prieskoniai
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Pagal nuorodas ant pakuotės virkite makaronus dideliame kiekyje pasūdyto vandens.
Nulupkite ir supjaustykite svogūną. Nuplaukite, išimkite sėklas ir juostelėmis supjaustykite paprikas. Keptuvėje su riebalais pakepinkite svogūnus ir paprikas. Sudėkite mėsos faršą ir kepkite kartu, kol faršas pakeis spalvą ir pasidarys birus. Pagardinkite druska, pipirais, prieskoniais. Sudėkite pomidorų padažą ir dar šiek tiek patroškinkite.
Makaronams išvirus įdėkite sviestą ir grietinę. Išmaišykite. Sudėkite faršą su paprikomis, svogūnais ir pomidorų padažu ir viską gerai išmaišykite.