3 vienetai | želė (pakeliais) |
500 gramų | grietinė (kremui) |
100 gramų | vanilinis cukrus (kremui) |
1.5 valgomojo šaukšto | želatina (kremui) |
1 stiklinė | cukrus (kremui) |
šiek tiek | vaisiai (papuošimui) |
100 gramų | juodojo šokolado (papuošimui) |
Kremo paruošimas: 1,5 šaukšto želatinos ištirpinti 1,5 stiklinėje šalto virinto vandens, Į grietinę sudėję cukrų ir vanilinį cukrų išplakti, po to supilti paruošta želatina, viska išmaišyti, galima dar truputį įdėti citrinos rūgšties ar pastatyti kad sustingtų.
Kai kremas gavosi pilti sluoksniais želė ir grietinės žėlė. Pastatyti, kad gerai sustingtų. Tada puošti. Skanaus. ;]]
Populiariausi receptai šią savaitę
- Obuoliai šokolade
- Cake pops‘ai
- Vaisiai šokolade
- Sveikas vaisių desertas
- Rabarbarų drebučiai
- Pyragas su braškėmis ir žele
- Varškės desertas su vaisiais
- Aviečių sulčių drebučiai
- Pieniniai ledai
- Ledų desertas
- „McFlurry“ desertas
- Šokolado pudingas su abrikosų kremu
- Vaisinis desertas
- Varškės sūris su žele
- Sluoksniuotas traškus tešlainių desertas su "POÉMA Creme" (pagal Darių Dabrovolską)
- Gaivus varškės desertas
- Gervuogių musas
- Šokoladinis tortas
- Varškės kremas su apelsinais
- Saldus patiekalas
Lukos želė tortas
- Paruošimo laikas:
-
Želė, pakeliais,
3 vienetai -
Grietinė, kremui,
500 gramų -
Vanilinis cukrus, kremui,
100 gramų -
Želatina, kremui,
1.5 valgomojo šaukšto -
Cukrus, kremui,
1 stiklinė - Vaisiai, papuošimui
-
Juodasis šokoladas, papuošimui,
100 gramų - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Želė paruoškite taip, kaip parašyta ant pakelio, nors geriau būtu įdėti truputį želatinos, kad želė būtų standesnė.
Kremo paruošimas: 1,5 šaukšto želatinos ištirpinti 1,5 stiklinėje šalto virinto vandens, Į grietinę sudėję cukrų ir vanilinį cukrų išplakti, po to supilti paruošta želatina, viska išmaišyti, galima dar truputį įdėti citrinos rūgšties ar pastatyti kad sustingtų.
Kai kremas gavosi pilti sluoksniais želė ir grietinės žėlė. Pastatyti, kad gerai sustingtų. Tada puošti. Skanaus. ;]]