10 gramų | kepimo milteliai |
100 gramų | sviestas |
100 gramų | cukraus pudra |
400 gramų | kvietiniai miltai |
3 vienetai | kiaušiniai (tryniai) |
2 valgomieji šaukštai | vanduo |
2 valgomieji šaukštai | aliejaus |
1 vienetas | apelsinų |
Apelsiną gerai nuplaukite. Įberkite tarkuotos apelsino žievelės (1 arbatinį šaukštelį).
Tešlą gerai išminkykite.
Suformuokite norimos formos sausainius. Galite tešlos lakštą iškočioti ir supjaustyti peiliu, kaip Jums patogiau. :)
Kepti sausainius 180° C orkaitėje 15 minučių.
Man gavosi 40 sausainių.
Populiariausi receptai šią savaitę
- Melomakarona - graikiškoms Kalėdoms
- Sausainiai "Bučinukai" su varške ir cinamonu
- Kūčiukai (šlyžikai)
- Sausučiai
- Songoko sausainiai
- Traškūs sausainiai
- Mielieji šuniukai
- Imbieriniai sausainiai
- Mėlynių žvaigždutės
- Rozmarino ir moliūgo sėklų sausainiukai
- Sausainiai su obuoliais
- Imbieriniai sausainukai
- Krekeriai
- Žagarėliai “Gėlytės”
- Šokoladiniai sausainiai
- Sausainiai „Cappuccino“
- Orandžiniai keksiukai
- Imbieriniai Viktorijos sausainiai
- Morkų sausainiai
- Meduolinė karieta
Apelsininiai sausainiukai
- Paruošimo laikas:
-
Kepimo milteliai,
10 gramų -
Sviestas,
100 gramų -
Cukraus pudra,
100 gramų -
Kvietiniai miltai,
400 gramų -
Kiaušiniai, tryniai,
3 vienetai -
Vanduo,
2 valgomieji šaukštai -
Aliejus,
2 valgomieji šaukštai -
Apelsinai,
1 vienetas - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Į platų ir didelį dubenėlį superkite miltus, kepimo miltelius, sudėkite minkšto sviesto gabaliukus, suberkite cukraus pudrą, supilkite apelsinų sultis, išplaktus kiaušinio trynius, vandenį ir aliejų.
Apelsiną gerai nuplaukite. Įberkite tarkuotos apelsino žievelės (1 arbatinį šaukštelį).
Tešlą gerai išminkykite.
Suformuokite norimos formos sausainius. Galite tešlos lakštą iškočioti ir supjaustyti peiliu, kaip Jums patogiau. :)
Kepti sausainius 180° C orkaitėje 15 minučių.
Man gavosi 40 sausainių.