60 gramų | sviestas |
60 gramų | medus |
2 vienetai | kiaušiniai |
1 arbatinis šaukštelis | soda (nugesinta) |
300 gramų | kvietiniai miltai |
šiek tiek | imbieras |
šiek tiek | kardamonas |
šiek tiek | cinamonas |
šiek tiek | cukrus |
Viską dar kartą gerai išmaišyt ir palikt tešlą kelioms valandoms.
Tada iškočiot kuo ploniau ir kepti 180 laipsnių karštumo orkaitėje apie 10 min.
Populiariausi receptai šią savaitę
- Kalėdinės dėžutės
- Kalėdinė eglutė
- Baltijos pyragėliai
- Kriaušinės skarelės
- Sausainiai "Smėlio juostos"
- Sausainiai su migdolais
- Redos sausainiai
- Austriški šokoladiniai sausainiai
- Sausainiai macarons
- Melomakarona - graikiškoms Kalėdoms
- Avižiniai sausainiai
- Kakaviniai sausainiai su baltojo šokolado kremu
- Biskočiai
- Sausainiai su varške ir cinamonu
- Sausainiai „Pirštukai“
- Sausainukai "Sraigės"
- Naminiai riestainiukai
- Traškūs sausainiai
- Voveraitės
- Sausainiai
Imbieriniai sausainiai
- Paruošimo laikas:
-
Sviestas,
60 gramų -
Medus,
60 gramų -
Kiaušiniai,
2 vienetai -
Soda, nugesinta,
1 arbatinis šaukštelis -
Kvietiniai miltai,
300 gramų - Imbieras
- Kardamonas
- Cinamonas
- Cukrus
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Karštoje vonelėje, dubenyje, įstatytame į puodą su verdančiu vandeniu, ištirpinti sviestą, medų ir cukrų. Supilti išplaktus kiaušinius į ištirpusį sviestą, medų ir cukrų ir gerai išmaišyt. Supilti ir nugesintą sodą, su šlakeliu acto ar citrinos sulčių. Atskirame inde sumaišyti miltus su prieskoniais ir į šį mišinį supilti ištirpintą sviestą, medų, cukrų ir kiaušinius.
Viską dar kartą gerai išmaišyt ir palikt tešlą kelioms valandoms.
Tada iškočiot kuo ploniau ir kepti 180 laipsnių karštumo orkaitėje apie 10 min.
Komentarai (3)
-
kamile
2010-02-04 11:41
turetu buti skanus :super2: :super2: :parselis: :soku2: