
Žuvies salotos
Porcijų skaičius:
4
Paruošimo laikas:
Apie 20 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
1 vienetas | skumbrė (karšto rūkymo) |
200 gramų | ryžiai (virti) |
1 vienetas | agurkų |
2 vienetai | kiaušiniai (virti) |
150 gramų | majonezas „mangomajo“ |
2 vienetai | svogūnų laiškai |
8 lapai | petražolės |
0.5 žiupsnelio | juodieji pipirai (malti) |
0.5 žiupsnelio | kvapieji pipirai (malti) |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 20 min
1.
Į dubenį supilti virtus ryžius, kubeliais pjaustytus agurkus ir kiaušinius, susmulkintus svogūnų laiškus, majonezą „MangoMajo“, pabarstyti pipirais ir sumaišyti.
2.
Skumbrei nulupti odelę, išimti kaulus, minkštimą susmulkinti ir sudėti ant sumaišytų salotų.
Puošti petražolių lapeliais, o patiekti su skrudintos baltos duonos riekele.
Puošti petražolių lapeliais, o patiekti su skrudintos baltos duonos riekele.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Mišrainė "Gulbių ežeras"
-
Skanumynas
-
Silkės salotos su obuoliais ir svogūnais
-
Porų mišrainė su obuoliais
-
Burokėlių mišrainė
-
Salotos su kalakuto krūtinėle
-
Šparagų mišrainė
-
Salotos su avokadu ir feta
-
Vytintos jautienos salotos su melionu
-
Žuvies salotos
-
Silkių salotos
-
Silkė pataluose su granato sėklomis
-
Lengva silkė
-
Cezario salotos su majonezu (pagal Kristiną)
-
Arvydo avokadų-pomidorų salotos su parūkyta paprika
-
Salotos su jūros kopūstais ir žuvimi
-
Pupelių mišrainė
-
Skaniosios raugintų kopūstų salotos
-
Burokėlių mišrainė su džiovintomis slyvomis
-
Kepenėlių mišrainė su grybais
Žuvies salotos
Komentarai:
2
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 4
-
Skumbrė, karšto rūkymo,
1 vienetas -
Ryžiai, virti,
200 gramų -
Agurkai,
1 vienetas -
Kiaušiniai, virti,
2 vienetai -
Majonezas „MangoMajo“,
150 gramų -
Svogūnų laiškai,
2 vienetai -
Petražolės,
8 lapai -
Juodieji pipirai, malti,
0.5 žiupsnelio -
Kvapieji pipirai, malti,
0.5 žiupsnelio - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Į dubenį supilti virtus ryžius, kubeliais pjaustytus agurkus ir kiaušinius, susmulkintus svogūnų laiškus, majonezą „MangoMajo“, pabarstyti pipirais ir sumaišyti.
Skumbrei nulupti odelę, išimti kaulus, minkštimą susmulkinti ir sudėti ant sumaišytų salotų.
Puošti petražolių lapeliais, o patiekti su skrudintos baltos duonos riekele.
Reklama:
Komentarai (2)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...