Žuvies salotos
Porcijų skaičius:
4
Paruošimo laikas:
Apie 20 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
1 vienetas | skumbrė (karšto rūkymo) |
200 gramų | ryžiai (virti) |
1 vienetas | agurkų |
2 vienetai | kiaušiniai (virti) |
150 gramų | majonezas „mangomajo“ |
2 vienetai | svogūnų laiškai |
8 lapai | petražolės |
0.5 žiupsnelio | juodieji pipirai (malti) |
0.5 žiupsnelio | kvapieji pipirai (malti) |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 20 min
1.
Į dubenį supilti virtus ryžius, kubeliais pjaustytus agurkus ir kiaušinius, susmulkintus svogūnų laiškus, majonezą „MangoMajo“, pabarstyti pipirais ir sumaišyti.
2.
Skumbrei nulupti odelę, išimti kaulus, minkštimą susmulkinti ir sudėti ant sumaišytų salotų.
Puošti petražolių lapeliais, o patiekti su skrudintos baltos duonos riekele.
Puošti petražolių lapeliais, o patiekti su skrudintos baltos duonos riekele.
Populiariausi receptai šią savaitę
- Salotos su vištiena
- Žirnelių salotos su dešra
- Salotos „Jūros troškinys“
- Baravykų salotos
- Bulvių mišrainė
- Tuno salotos
- Skaniosios salotos
- Salotos su tunu
- Silkės salotos šventėms
- Vištienos ir triušienos salotos
- Salotos su mėsa
- Grūdėtos varškės su daržovėmis salotos
- Salotos su lašiša ir majonezo bei jogurto padažu
- Mišrainė su rūkyta vištiena
- Brokolių salotos
- Kopūstų ir pomidorų mišrainė
- Salotos
- Šviežių burokėlių salotos
- Bulvinė mišrainė
- Jolantos sočioji mišrainė
Žuvies salotos
Komentarai:
2
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 4
-
Skumbrė, karšto rūkymo,
1 vienetas -
Ryžiai, virti,
200 gramų -
Agurkai,
1 vienetas -
Kiaušiniai, virti,
2 vienetai -
Majonezas „MangoMajo“,
150 gramų -
Svogūnų laiškai,
2 vienetai -
Petražolės,
8 lapai -
Juodieji pipirai, malti,
0.5 žiupsnelio -
Kvapieji pipirai, malti,
0.5 žiupsnelio - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Į dubenį supilti virtus ryžius, kubeliais pjaustytus agurkus ir kiaušinius, susmulkintus svogūnų laiškus, majonezą „MangoMajo“, pabarstyti pipirais ir sumaišyti.
Skumbrei nulupti odelę, išimti kaulus, minkštimą susmulkinti ir sudėti ant sumaišytų salotų.
Puošti petražolių lapeliais, o patiekti su skrudintos baltos duonos riekele.
Reklama:
Komentarai (2)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...