Žuvies salotos
Porcijų skaičius:
4
Paruošimo laikas:
Apie 20 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
| 1 vienetas | skumbrė (karšto rūkymo) |
| 200 gramų | ryžiai (virti) |
| 1 vienetas | agurkų |
| 2 vienetai | kiaušiniai (virti) |
| 150 gramų | majonezas „mangomajo“ |
| 2 vienetai | svogūnų laiškai |
| 8 lapai | petražolės |
| 0.5 žiupsnelio | juodieji pipirai (malti) |
| 0.5 žiupsnelio | kvapieji pipirai (malti) |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 20 min
1.
Į dubenį supilti virtus ryžius, kubeliais pjaustytus agurkus ir kiaušinius, susmulkintus svogūnų laiškus, majonezą „MangoMajo“, pabarstyti pipirais ir sumaišyti.
2.
Skumbrei nulupti odelę, išimti kaulus, minkštimą susmulkinti ir sudėti ant sumaišytų salotų.
Puošti petražolių lapeliais, o patiekti su skrudintos baltos duonos riekele.
Puošti petražolių lapeliais, o patiekti su skrudintos baltos duonos riekele.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Jautienos salotos
-
Itališkos salotos
-
Salotos su liežuviu
-
Salotos su kumpiu
-
Moliūgo salotos
-
Baravykų salotos
-
Salotos su vištiena ir pupelėmis
-
Karštos kukurūzų salotos
-
Salotos su krabų lazdelėmis
-
Bulvių mišrainė
-
Keptos krevečių salotos
-
Grūdėtos varškės salotos
-
Kumpio mišrainė
-
Mišrios salotos
-
Salotos su jūros kopūstais ir žuvimi
-
Sočios pupelių, kumpio ir ananasų salotos
-
Velykinės salotos "Saulė"
-
Tuno salotos
-
Salotos su ančiuviais
-
Veršienos su granatais salotos
Žuvies salotos
Komentarai:
2
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 4
-
Skumbrė, karšto rūkymo,
1 vienetas -
Ryžiai, virti,
200 gramų -
Agurkai,
1 vienetas -
Kiaušiniai, virti,
2 vienetai -
Majonezas „MangoMajo“,
150 gramų -
Svogūnų laiškai,
2 vienetai -
Petražolės,
8 lapai -
Juodieji pipirai, malti,
0.5 žiupsnelio -
Kvapieji pipirai, malti,
0.5 žiupsnelio - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Į dubenį supilti virtus ryžius, kubeliais pjaustytus agurkus ir kiaušinius, susmulkintus svogūnų laiškus, majonezą „MangoMajo“, pabarstyti pipirais ir sumaišyti.
Skumbrei nulupti odelę, išimti kaulus, minkštimą susmulkinti ir sudėti ant sumaišytų salotų.
Puošti petražolių lapeliais, o patiekti su skrudintos baltos duonos riekele.
Reklama:
Komentarai (2)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...
