
Žuvies salotos
Porcijų skaičius:
4
Paruošimo laikas:
Apie 20 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
1 vienetas | skumbrė (karšto rūkymo) |
200 gramų | ryžiai (virti) |
1 vienetas | agurkų |
2 vienetai | kiaušiniai (virti) |
150 gramų | majonezas „mangomajo“ |
2 vienetai | svogūnų laiškai |
8 lapai | petražolės |
0.5 žiupsnelio | juodieji pipirai (malti) |
0.5 žiupsnelio | kvapieji pipirai (malti) |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 20 min
1.
Į dubenį supilti virtus ryžius, kubeliais pjaustytus agurkus ir kiaušinius, susmulkintus svogūnų laiškus, majonezą „MangoMajo“, pabarstyti pipirais ir sumaišyti.
2.
Skumbrei nulupti odelę, išimti kaulus, minkštimą susmulkinti ir sudėti ant sumaišytų salotų.
Puošti petražolių lapeliais, o patiekti su skrudintos baltos duonos riekele.
Puošti petražolių lapeliais, o patiekti su skrudintos baltos duonos riekele.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Bavarijos salotos
-
Mišrainė su fermentiniu sūriu, burokėliais ir krabų lazdelėm
-
Daržovių salotos su graikiniais riešutais ir sūriu
-
Salotos "Ananasas"
-
Silkės, bulvių ir kiaušinių salotos
-
Sluoksniuota mišrainė "Pelių namelis"
-
Mišrainė „Žiemą skrodžia žaluma“
-
Žirnelių salotos su kumpiu
-
Bulgariškos pupelių salotos
-
Mišrainė "Naujametinis burbulas" su jautiena
-
Salotos „Jūros troškinys“
-
Japoniškos salotos
-
Pievagrybiai su svogūnais
-
Pomidorų ir grybų salotos
-
Tunų ir kukurūzų salotos
-
Skanios paukštienos ir ananasų salotos
-
Kumpio salotos su pievagrybiais
-
Rūkytos menkės salotos
-
Salotos
-
Salotos su persikais ir kumpiu
Žuvies salotos
Komentarai:
2
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 4
-
Skumbrė, karšto rūkymo,
1 vienetas -
Ryžiai, virti,
200 gramų -
Agurkai,
1 vienetas -
Kiaušiniai, virti,
2 vienetai -
Majonezas „MangoMajo“,
150 gramų -
Svogūnų laiškai,
2 vienetai -
Petražolės,
8 lapai -
Juodieji pipirai, malti,
0.5 žiupsnelio -
Kvapieji pipirai, malti,
0.5 žiupsnelio - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Į dubenį supilti virtus ryžius, kubeliais pjaustytus agurkus ir kiaušinius, susmulkintus svogūnų laiškus, majonezą „MangoMajo“, pabarstyti pipirais ir sumaišyti.
Skumbrei nulupti odelę, išimti kaulus, minkštimą susmulkinti ir sudėti ant sumaišytų salotų.
Puošti petražolių lapeliais, o patiekti su skrudintos baltos duonos riekele.
Reklama:
Komentarai (2)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...