Makaronų mišrainė su pievagrybiais
AUTORIUS:
Paruošimo laikas: Apie 10 min
INGREDIENTAI:
250 gramų makaronai
500 mililitrų pievagrybiai (konservuoti)
100 gramų rauginti agurkai
1 vienetas svogūnai (mėlynas)
šiek tiek krapai
šiek tiek juodieji pipirai
šiek tiek druska
4 valgomieji šaukštai majonezas
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 10 min
Makaronus išvirti ir perlieti šaltu vandeniu. Pievagrybius ir agurkus supjaustyti smulkiais kubeliais, svogūną - šiaudeliais. Sudėjus prieskonius, išmaišyti su majonezu.

Į šią mišrainę dėkite konservuotus, o ne marinuotus pievagrybius, nes gali gautis per rūgšti. Rūgšties pakanka nuo raugintų agurkų.

Populiariausi receptai šią savaitę

Makaronų mišrainė su pievagrybiais

Komentarai: 1
Akcijos:
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
TAIP
NE
  • Paruošimo laikas:
Ingredientai:
Gaminimo eiga:

Makaronus išvirti ir perlieti šaltu vandeniu. Pievagrybius ir agurkus supjaustyti smulkiais kubeliais, svogūną - šiaudeliais. Sudėjus prieskonius, išmaišyti su majonezu.

Į šią mišrainę dėkite konservuotus, o ne marinuotus pievagrybius, nes gali gautis per rūgšti. Rūgšties pakanka nuo raugintų agurkų.

Reklama:

Komentarai (1)


  • kristina 2010-12-30 17:11

    skani misraine :-) :-( ;-) :-D


Daugiau receptų