Makaronus išvirti ir perlieti šaltu vandeniu. Pievagrybius ir agurkus supjaustyti smulkiais kubeliais, svogūną - šiaudeliais. Sudėjus prieskonius, išmaišyti su majonezu.
Į šią mišrainę dėkite konservuotus, o ne marinuotus pievagrybius, nes gali gautis per rūgšti. Rūgšties pakanka nuo raugintų agurkų.

Makaronų mišrainė su pievagrybiais
Paruošimo laikas:
Apie 10 min
INGREDIENTAI:
250 gramų | makaronai |
500 mililitrų | pievagrybiai (konservuoti) |
100 gramų | rauginti agurkai |
1 vienetas | svogūnai (mėlynas) |
šiek tiek | krapai |
šiek tiek | juodieji pipirai |
šiek tiek | druska |
4 valgomieji šaukštai | majonezas |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 10 min
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Salotos su varške ir pomidorais
-
Mišrios salotos
-
Šparaginių pupelių salotos
-
Traškios salotos
-
Skanumynas
-
Silkės salotos
-
Baltoji mišrainė kitaip
-
Salotos "Vynuogė" su kininiais kopūstais
-
Silkės, bulvių ir kiaušinių salotos
-
Paturbinta baltai marga mišrainė
-
Salotos su ZIGMO lašiša, avokadais ir putpelių kiaušiniais
-
Salotos su pievagrybiais
-
Tortilijų tortukas su tunu
-
Pupelių salotos
-
Kumpio salotos krepšeliuose
-
Lengva silkė
-
Bulvių salotos
-
Salotos su avokadu
-
Salotos su džiovintais grybais
-
Virtų pupų mišrainė
Makaronų mišrainė su pievagrybiais
Komentarai:
2
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Makaronai,
250 gramų -
Pievagrybiai, konservuoti,
500 mililitrų -
Rauginti agurkai,
100 gramų -
Svogūnai, mėlynas,
1 vienetas - Krapai
- Juodieji pipirai
- Druska
-
Majonezas,
4 valgomieji šaukštai
Gaminimo eiga:
Makaronus išvirti ir perlieti šaltu vandeniu. Pievagrybius ir agurkus supjaustyti smulkiais kubeliais, svogūną - šiaudeliais. Sudėjus prieskonius, išmaišyti su majonezu.
Į šią mišrainę dėkite konservuotus, o ne marinuotus pievagrybius, nes gali gautis per rūgšti. Rūgšties pakanka nuo raugintų agurkų.
Reklama:
Komentarai (2)
-
kristina
2010-12-30 17:11
skani misraine :-) :-( ;-) :-D
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...