Makaronus išvirti ir perlieti šaltu vandeniu. Pievagrybius ir agurkus supjaustyti smulkiais kubeliais, svogūną - šiaudeliais. Sudėjus prieskonius, išmaišyti su majonezu.
Į šią mišrainę dėkite konservuotus, o ne marinuotus pievagrybius, nes gali gautis per rūgšti. Rūgšties pakanka nuo raugintų agurkų.
Makaronų mišrainė su pievagrybiais
Paruošimo laikas:
Apie 10 min
INGREDIENTAI:
250 gramų | makaronai |
500 mililitrų | pievagrybiai (konservuoti) |
100 gramų | rauginti agurkai |
1 vienetas | svogūnai (mėlynas) |
šiek tiek | krapai |
šiek tiek | juodieji pipirai |
šiek tiek | druska |
4 valgomieji šaukštai | majonezas |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 10 min
Populiariausi receptai šią savaitę
- Mišrainė „Grybukų laukelis“
- Salotos su mėsa
- Mišrainė "Grybukas"
- Mišrainė krepšelyje
- Krevečių salotos su kriaušėmis
- Salotos „Drakoniukas 2012“
- Tunų ir kukurūzų salotos
- Sluoksniuotos silkės salotos
- Azijos salotos
- Mišrainė su krabais
- Jautienos salotos
- Salotos su vištiena
- Itališkos salotos
- Škvalas
- Vištienos ir triušienos salotos
- Velykinės salotos "Saulė"
- Šparaginių pupelių ir pomidorų salotos
- Grybų salotos su bulvėmis
- Slovakiška mišrainė
- Balta mišrainė
Makaronų mišrainė su pievagrybiais
Komentarai:
2
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Makaronai,
250 gramų -
Pievagrybiai, konservuoti,
500 mililitrų -
Rauginti agurkai,
100 gramų -
Svogūnai, mėlynas,
1 vienetas - Krapai
- Juodieji pipirai
- Druska
-
Majonezas,
4 valgomieji šaukštai - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Makaronus išvirti ir perlieti šaltu vandeniu. Pievagrybius ir agurkus supjaustyti smulkiais kubeliais, svogūną - šiaudeliais. Sudėjus prieskonius, išmaišyti su majonezu.
Į šią mišrainę dėkite konservuotus, o ne marinuotus pievagrybius, nes gali gautis per rūgšti. Rūgšties pakanka nuo raugintų agurkų.
Reklama:
Komentarai (2)
-
kristina
2010-12-30 17:11
skani misraine :-) :-( ;-) :-D
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...