Mėgiamų ingredientų galite dėti daugiau.
Ananasą perpjaukite per pusę (išilgai). Išskaptuokite ir supjaustykite kubeliais.
Vynuoges, geriausia be kauliukų, perpjauti per pusę.
Sūrį smulkiai sutarkuoti.
Salotas susmulkinti ir viską sumaišyti su sutrintais česnakais, majonezu ir druska.
Salotas sudėti į ananasų puseles.
Labai skanu!

Salotos "Ananasas"
Paruošimo laikas:
Apie 5 min
INGREDIENTAI:
1 sauja | kedro riešutai (riešutai) |
3 skiltelės | česnakas |
šiek tiek | majonezas |
šiek tiek | druska |
1 vienetas | ananasų |
1 vienetas | salotos (gūželė) |
250 gramų | vynuogės |
300 gramų | vištienos filė (kepta arba virta) |
50 gramų | parmezano sūris |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 5 min
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Liežuvio salotos
-
Vištienos ir ananasų mišrainė
-
Grilyje keptos salotos su mėsa
-
Salotos su slyvomis
-
Daniškos salotos
-
Bulvių salotos su kopūstais
-
Kuskuso salotos
-
Salotos su liežuviu
-
Ryžių salotų gaminimas
-
Švežių kopūstų salotos
-
Paprastos raugintų kopūstų salotos
-
Ryžių salotos
-
Karštos šparagų salotos
-
Mišrainė su fermentiniu sūriu, burokėliais ir krabų lazdelėm
-
Kukurūzų mišrainė
-
Karštos salotos su kumpiu
-
Salotos „Irida“
-
Tuno salotos stiklinėse
-
Balta mišrainė (baltoji mišrainė)
-
Ryžiai su pievagrybiais
Salotos "Ananasas"
Komentarai:
1
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Kedro riešutai, riešutai,
1 sauja -
Česnakas,
3 skiltelės - Majonezas
- Druska
-
Ananasai,
1 vienetas -
Salotos, gūželė,
1 vienetas -
Vynuogės,
250 gramų -
Vištienos filė, kepta arba virta,
300 gramų -
Parmezano sūris,
50 gramų - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Mėgiamų ingredientų galite dėti daugiau.
Ananasą perpjaukite per pusę (išilgai). Išskaptuokite ir supjaustykite kubeliais.
Vynuoges, geriausia be kauliukų, perpjauti per pusę.
Sūrį smulkiai sutarkuoti.
Salotas susmulkinti ir viską sumaišyti su sutrintais česnakais, majonezu ir druska.
Salotas sudėti į ananasų puseles.
Labai skanu!
Reklama:
Komentarai (1)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...