
Raugintų kopūstų mišrainė su obuoliais ir morkomis
Paruošimo laikas:
Apie 5 min
INGREDIENTAI:
šiek tiek | druska |
1 vienetas | svogūnai |
šiek tiek | cukrus |
1 vienetas | obuoliai |
1 vienetas | morkos |
500 gramų | rauginti kopūstai |
50 gramų | aliejaus |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 5 min
Obuolį ir morką sutarkuokite arba supjaustykite, susmulkinkite svogūną ir viską suberkite į raugintus kopūstus. Įdėkite truputį cukraus, druskos ir viską sumaišykite. Mišrainę užpilkite aliejumi.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Mišrainė „Grybukų laukelis“
-
Mišrainė su vištiena, avokadais ir salierais
-
Žirnelių salotos su kumpiu
-
Mišrainė „Žiemą skrodžia žaluma“
-
Sodo salotos
-
Grybų mišrainė su žirneliais
-
Mišrainė su fermentiniu sūriu, burokėliais ir krabų lazdelėm
-
Rusiška mišrainė su grybais
-
Krevečių ir makaronų salotos
-
Senovinės kaimiškos agurkų salotos
-
Pomidorai ir krabų lazdelės
-
Pupų salotos
-
Salotos
-
Burokėlių salotos su feta sūriu
-
Salotos su brokoliais, pomidorais ir kiaušiniais
-
Margoji mišrainė su majonezu
-
Salotos su šparagais
-
Ryžiai su pievagrybiais
-
Mišrainė "Auksinė žuvelė"
-
Brokolių salotos su vištiena
Raugintų kopūstų mišrainė su obuoliais ir morkomis
Komentarai:
4
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Druska
-
Svogūnai,
1 vienetas - Cukrus
-
Obuoliai,
1 vienetas -
Morkos,
1 vienetas -
Rauginti kopūstai,
500 gramų -
Aliejus,
50 gramų - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Obuolį ir morką sutarkuokite arba supjaustykite, susmulkinkite svogūną ir viską suberkite į raugintus kopūstus. Įdėkite truputį cukraus, druskos ir viską sumaišykite. Mišrainę užpilkite aliejumi.
Reklama:
Komentarai (4)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...