
Raugintų kopūstų mišrainė su obuoliais ir morkomis
Paruošimo laikas:
Apie 5 min
INGREDIENTAI:
šiek tiek | druska |
1 vienetas | svogūnai |
šiek tiek | cukrus |
1 vienetas | obuoliai |
1 vienetas | morkos |
500 gramų | rauginti kopūstai |
50 gramų | aliejaus |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 5 min
Obuolį ir morką sutarkuokite arba supjaustykite, susmulkinkite svogūną ir viską suberkite į raugintus kopūstus. Įdėkite truputį cukraus, druskos ir viską sumaišykite. Mišrainę užpilkite aliejumi.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Jautienos salotos
-
Burokėlių mišrainė su džiovintomis slyvomis
-
Sloksniuota mišrainė "Širdutė"
-
Silkės salotos su obuoliais ir svogūnais
-
Karštos salotos su kumpiu
-
Džiovinti grybai su troškintais burokėliais
-
Margosios salotos
-
Burokėlių salotos
-
Švežių kopūstų salotos
-
Pomidorų ir žiedinių kopūstų salotos
-
Vinigretas
-
Sluoksniuota vištienos mišrainė
-
Silkės salotos
-
Salotos "Ananasas"
-
Grybų ir obuolių salotos
-
Krabų lazdelių ir rūgštynių salotos
-
Salotos su jautiena
-
Salotos su liežuviu
-
Brokolių salotos
-
Salotos su jūros kopūstais
Raugintų kopūstų mišrainė su obuoliais ir morkomis
Komentarai:
4
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Druska
-
Svogūnai,
1 vienetas - Cukrus
-
Obuoliai,
1 vienetas -
Morkos,
1 vienetas -
Rauginti kopūstai,
500 gramų -
Aliejus,
50 gramų - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Obuolį ir morką sutarkuokite arba supjaustykite, susmulkinkite svogūną ir viską suberkite į raugintus kopūstus. Įdėkite truputį cukraus, druskos ir viską sumaišykite. Mišrainę užpilkite aliejumi.
Reklama:
Komentarai (4)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...