
Raugintų kopūstų mišrainė su obuoliais ir morkomis
Paruošimo laikas:
Apie 5 min
INGREDIENTAI:
šiek tiek | druska |
1 vienetas | svogūnai |
šiek tiek | cukrus |
1 vienetas | obuoliai |
1 vienetas | morkos |
500 gramų | rauginti kopūstai |
50 gramų | aliejaus |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 5 min
Obuolį ir morką sutarkuokite arba supjaustykite, susmulkinkite svogūną ir viską suberkite į raugintus kopūstus. Įdėkite truputį cukraus, druskos ir viską sumaišykite. Mišrainę užpilkite aliejumi.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Neringos salotos
-
Silkių salotos su grybais ir daržovėmis
-
Marinuotų burokėlių salotos
-
Burokėlių salotos su pupelėmis
-
Prahos salotos
-
Salotos "Ananasas"
-
Kumpio mišrainė
-
Rudmėsių salotos
-
Bulvių salotos su vištiena
-
Kuskuso salotos
-
Kopūstų ir daržovių salotos
-
Baltoji mišrainė kitaip
-
Skanios salotos su sūriu ir kumpiu
-
Skaniosios baklažanų ir pomidorų salotos
-
Cezario salotos
-
Sloksniuota mišrainė "Širdutė"
-
Jautienos mišrainė
-
Balta mišrainė (baltoji mišrainė)
-
Burokėlių ir pupelių salotos
-
Pomidorų ir dešrelių salotos
Raugintų kopūstų mišrainė su obuoliais ir morkomis
Komentarai:
4
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Druska
-
Svogūnai,
1 vienetas - Cukrus
-
Obuoliai,
1 vienetas -
Morkos,
1 vienetas -
Rauginti kopūstai,
500 gramų -
Aliejus,
50 gramų - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Obuolį ir morką sutarkuokite arba supjaustykite, susmulkinkite svogūną ir viską suberkite į raugintus kopūstus. Įdėkite truputį cukraus, druskos ir viską sumaišykite. Mišrainę užpilkite aliejumi.
Reklama:
Komentarai (4)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...