
Raugintų kopūstų mišrainė su obuoliais ir morkomis
Paruošimo laikas:
Apie 5 min
INGREDIENTAI:
šiek tiek | druska |
1 vienetas | svogūnai |
šiek tiek | cukrus |
1 vienetas | obuoliai |
1 vienetas | morkos |
500 gramų | rauginti kopūstai |
50 gramų | aliejaus |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 5 min
Obuolį ir morką sutarkuokite arba supjaustykite, susmulkinkite svogūną ir viską suberkite į raugintus kopūstus. Įdėkite truputį cukraus, druskos ir viską sumaišykite. Mišrainę užpilkite aliejumi.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Žuvies salotos
-
Salotos su alyvuogėmis, feta sūriu ir keptu moliūgu
-
Žiemos mišrainė
-
Mišrainė su kalakutiena
-
Salotos
-
Salotos su liežuviu
-
Burokėlių salotos
-
Krabų salotos
-
Kalmarų salotos su kiaušiniais
-
Grybų salotos su rūkytu kumpiu
-
Ryžių makaronų ir krabų lazdelių salotos
-
Silkė su burokėliais ir žirneliais
-
Kuskusas su jūros kopūstais ir rūkyta antiena
-
Mišarine "Paberžis"
-
Mišrainė "Dovana"
-
Salotos "Kačiukai"
-
Vištienos salotos
-
Skanioji Jolantos mišrainė
-
Silkutė su morkomis ir pievagrybiais
-
Kalmarų salotos su grybais
Raugintų kopūstų mišrainė su obuoliais ir morkomis
Komentarai:
4
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Druska
-
Svogūnai,
1 vienetas - Cukrus
-
Obuoliai,
1 vienetas -
Morkos,
1 vienetas -
Rauginti kopūstai,
500 gramų -
Aliejus,
50 gramų - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Obuolį ir morką sutarkuokite arba supjaustykite, susmulkinkite svogūną ir viską suberkite į raugintus kopūstus. Įdėkite truputį cukraus, druskos ir viską sumaišykite. Mišrainę užpilkite aliejumi.
Reklama:
Komentarai (4)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...