
Rusiška mišrainė su grybais
Paruošimo laikas:
Apie 5 min
INGREDIENTAI:
4 vienetai | grybai (konservuoti) |
1 vienetas | bulvių |
2 valgomieji šaukštai | rauginti kopūstai |
1 vienetas | morkos |
1 vienetas | burokėliai |
0.5 vieneto | svogūnai (laiškai) |
0.5 vieneto | rauginti agurkai |
1 valgomasis šaukštas | grietinė |
šiek tiek | druska |
šiek tiek | svogūnai (laiškai) |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 5 min
Bulvė, morka, burokėlis (virti), raugintas agurkas, svogūnas supjaustomi kubeliais ar gabalėliais, pridedama kopūstų ir palaistoma grietine ar salotų padažu. Viskas pasūdoma ir išmaišoma. Apibarstoma smulkiai supjaustytais svogūnų laiškais. Puošiama smulkiais grybais ir daržovėmis, įeinančiomis į mišrainės sudėtį.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Tortilijų tortukas su tunu
-
Pekino salotos su tunu
-
Bulvių mišrainė su fermentiniu sūriu
-
Salierų salotos su riešutais
-
Karštos šparagų salotos
-
Salotos „Spark“
-
Makaronų mišrainė su vištiena
-
Baravykų salotos su padažu
-
Baravykų salotos
-
Sodo salotos
-
Mišarine "Paberžis"
-
Jevgenijaus Šuklino čempionų salotos
-
Sočioji mišrainė
-
Vištienos salotos su vynuogėmis
-
Grybų salotos
-
Mišrainė "Gulbių ežeras"
-
Salotos su menkėmis
-
Daržovių salotos su skrebučiais
-
Baltosios salotos
-
Valentino salotos
Rusiška mišrainė su grybais
Komentarai:
4
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Grybai, konservuoti,
4 vienetai -
Bulvės,
1 vienetas -
Rauginti kopūstai,
2 valgomieji šaukštai -
Morkos,
1 vienetas -
Burokėliai,
1 vienetas -
Svogūnai, laiškai,
0.5 vieneto -
Rauginti agurkai,
0.5 vieneto -
Grietinė,
1 valgomasis šaukštas - Druska
- Svogūnai, laiškai
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Bulvė, morka, burokėlis (virti), raugintas agurkas, svogūnas supjaustomi kubeliais ar gabalėliais, pridedama kopūstų ir palaistoma grietine ar salotų padažu. Viskas pasūdoma ir išmaišoma. Apibarstoma smulkiai supjaustytais svogūnų laiškais. Puošiama smulkiais grybais ir daržovėmis, įeinančiomis į mišrainės sudėtį.
Reklama:
Komentarai (4)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...