Rusiška mišrainė su grybais
Paruošimo laikas:
Apie 5 min
INGREDIENTAI:
| 4 vienetai | grybai (konservuoti) |
| 1 vienetas | bulvių |
| 2 valgomieji šaukštai | rauginti kopūstai |
| 1 vienetas | morkos |
| 1 vienetas | burokėliai |
| 0.5 vieneto | svogūnai (laiškai) |
| 0.5 vieneto | rauginti agurkai |
| 1 valgomasis šaukštas | grietinė |
| šiek tiek | druska |
| šiek tiek | svogūnai (laiškai) |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 5 min
Bulvė, morka, burokėlis (virti), raugintas agurkas, svogūnas supjaustomi kubeliais ar gabalėliais, pridedama kopūstų ir palaistoma grietine ar salotų padažu. Viskas pasūdoma ir išmaišoma. Apibarstoma smulkiai supjaustytais svogūnų laiškais. Puošiama smulkiais grybais ir daržovėmis, įeinančiomis į mišrainės sudėtį.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Mišrainė "Auksinė žuvelė"
-
Mišrainė valgomam krepšelyje
-
Sočios pupelių, kumpio ir ananasų salotos
-
Bulvių salotos su kumpiu
-
Arvydo avokadų-pomidorų salotos su parūkyta paprika
-
Saldžiarūgštės raugintų kopūstų salotos
-
Krabų lazdelių ir sūrio salotos "Morkytė"
-
Salotos su vištiena
-
Karštos salotos su kumpiu
-
Margoji mišrainė su majonezu
-
Makaronų salotos su virta dešra ir daržovėmis
-
Angliškos salotos
-
Vištienos salotos su ananasais
-
Prancūziškos salotos
-
Raugintų kopūstų mišrainė su obuoliais ir morkomis
-
Vištienos salotos
-
Bulvių salotos su lašiša
-
Salotos su vištiena
-
Marinuotų burokėlių salotos
-
Veršienos su granatais salotos
Rusiška mišrainė su grybais
Komentarai:
4
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Grybai, konservuoti,
4 vienetai -
Bulvės,
1 vienetas -
Rauginti kopūstai,
2 valgomieji šaukštai -
Morkos,
1 vienetas -
Burokėliai,
1 vienetas -
Svogūnai, laiškai,
0.5 vieneto -
Rauginti agurkai,
0.5 vieneto -
Grietinė,
1 valgomasis šaukštas - Druska
- Svogūnai, laiškai
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Bulvė, morka, burokėlis (virti), raugintas agurkas, svogūnas supjaustomi kubeliais ar gabalėliais, pridedama kopūstų ir palaistoma grietine ar salotų padažu. Viskas pasūdoma ir išmaišoma. Apibarstoma smulkiai supjaustytais svogūnų laiškais. Puošiama smulkiais grybais ir daržovėmis, įeinančiomis į mišrainės sudėtį.
Reklama:
Komentarai (4)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...
