Padažui papildomai reikės: 2,5 šaukšto grietinės, 4 kiaušinių tryniai, truputį druskos. Padažui kiaušinių tryniai, grietinė, druska sumaišoma ir pakaitinama, bet neužvirinama.
Patisonai nulupami, supjaustomi vidutinio dydžio gabalėliais ir išverdami pasūdytame vandenyje. Nusunkti apkepinami svieste ir užpilami padažu.
Virti patisonai padaže
INGREDIENTAI:
| 600 gramų | patisonai |
| 2.5 valgomojo šaukšto | sviestas |
| šiek tiek | druska |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Pikantiškos morkytės
-
Kaimiška rūkyta dešra
-
Keptos bulvės ispaniškai (Patatas Bravas)
-
Cukinijų užkanda
-
Traškučiai iš bulvių košės
-
Skrudintos alyvuogės
-
Užkandis su silke stiklinėje
-
Vytinta išpjova
-
Girti čeburėkai
-
Įdaryti kiaušiniai
-
Įdaryti kiaušiniai
-
Sūrio kremu įdaryta paprika
-
Sumuštiniai su sūriu
-
Sumuštiniai su silke ir obuoliais
-
Krabų lazdelės tešloje
-
Baltoji trobelė
-
Karamelizuotos ančiukų širdelės
-
Vabaliukai
-
Sūrio ir krabų lazdelių sumuštiniai
-
Vasaros ežiukas
Virti patisonai padaže
Komentarai:
6
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
akcijas
TAIP
NE
-
Patisonai,
600 gramų -
Sviestas,
2.5 valgomojo šaukšto - Druska
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Padažui papildomai reikės: 2,5 šaukšto grietinės, 4 kiaušinių tryniai, truputį druskos. Padažui kiaušinių tryniai, grietinė, druska sumaišoma ir pakaitinama, bet neužvirinama.
Patisonai nulupami, supjaustomi vidutinio dydžio gabalėliais ir išverdami pasūdytame vandenyje. Nusunkti apkepinami svieste ir užpilami padažu.
Reklama:
Komentarai (6)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...
