Padažui papildomai reikės: 2,5 šaukšto grietinės, 4 kiaušinių tryniai, truputį druskos. Padažui kiaušinių tryniai, grietinė, druska sumaišoma ir pakaitinama, bet neužvirinama.
Patisonai nulupami, supjaustomi vidutinio dydžio gabalėliais ir išverdami pasūdytame vandenyje. Nusunkti apkepinami svieste ir užpilami padažu.

Virti patisonai padaže
INGREDIENTAI:
600 gramų | patisonai |
2.5 valgomojo šaukšto | sviestas |
šiek tiek | druska |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Zombių akytės
-
Vištos spurgos
-
Pica su pomidorais ir dešra
-
Dideli Guliverio pirštai
-
Triušienos mėsos iešmeliai
-
Rūkyta lašiša su grūdėta varške
-
Lietuviški "sushiai"
-
Vaisių buketas
-
Pusryčiai puodelyje
-
Perverti sumuštinukai švediškam stalui
-
Suši
-
Bulvių košės kamuoliukai su krevetėmis ir sūriu
-
Sūdytos lašišos receptas
-
Kalakutienos kepsneliai
-
Švediški vėžiai
-
Česnakiniai šonkauliukai
-
Fokačija su pagardais
-
Krekeriai su avokadų piure
-
Virtų kiaušinių pusryčiai
-
Burokėliai su silke ir karštomis bulvėmis
Virti patisonai padaže
Komentarai:
6
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
-
Patisonai,
600 gramų -
Sviestas,
2.5 valgomojo šaukšto - Druska
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Padažui papildomai reikės: 2,5 šaukšto grietinės, 4 kiaušinių tryniai, truputį druskos. Padažui kiaušinių tryniai, grietinė, druska sumaišoma ir pakaitinama, bet neužvirinama.
Patisonai nulupami, supjaustomi vidutinio dydžio gabalėliais ir išverdami pasūdytame vandenyje. Nusunkti apkepinami svieste ir užpilami padažu.
Reklama:
Komentarai (6)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...