Padažui papildomai reikės: 2,5 šaukšto grietinės, 4 kiaušinių tryniai, truputį druskos. Padažui kiaušinių tryniai, grietinė, druska sumaišoma ir pakaitinama, bet neužvirinama.
Patisonai nulupami, supjaustomi vidutinio dydžio gabalėliais ir išverdami pasūdytame vandenyje. Nusunkti apkepinami svieste ir užpilami padažu.
Virti patisonai padaže
INGREDIENTAI:
600 gramų | patisonai |
2.5 valgomojo šaukšto | sviestas |
šiek tiek | druska |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Populiariausi receptai šią savaitę
- Salotos „Antikvaras“
- Kiaušiniai – vėžliukai
- Sūri širdelė
- Skanusis daržovių šašlykas
- Šventinė kiaušinių užkandėlė
- Aštrios krevetės grilyje
- Sluoksniuotos tešlos krepšeliai
- Cukinijų užkanda
- Užkandis "Margas pavasario stalas"
- Kiaušininė užkandėlė
- Plikyti pyragaičiai su lašiša
- Brusketa
- Jautienos "Fajitas" / Fajitas de res
- Rūkyti naminiai vijūnai
- Žiemos skanumynas
- Šokoladiniai vaisiai
- Šaltiena greitpuodyje
- Įdaryti kiaušiniai
- Sūrio lazdelės
- Sluoksniuotos tešlos suktinukai/bandelės "Gardumėlis"
Virti patisonai padaže
Komentarai:
6
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
-
Patisonai,
600 gramų -
Sviestas,
2.5 valgomojo šaukšto - Druska
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Padažui papildomai reikės: 2,5 šaukšto grietinės, 4 kiaušinių tryniai, truputį druskos. Padažui kiaušinių tryniai, grietinė, druska sumaišoma ir pakaitinama, bet neužvirinama.
Patisonai nulupami, supjaustomi vidutinio dydžio gabalėliais ir išverdami pasūdytame vandenyje. Nusunkti apkepinami svieste ir užpilami padažu.
Reklama:
Komentarai (6)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...