Padažui papildomai reikės: 2,5 šaukšto grietinės, 4 kiaušinių tryniai, truputį druskos. Padažui kiaušinių tryniai, grietinė, druska sumaišoma ir pakaitinama, bet neužvirinama.
Patisonai nulupami, supjaustomi vidutinio dydžio gabalėliais ir išverdami pasūdytame vandenyje. Nusunkti apkepinami svieste ir užpilami padažu.

Virti patisonai padaže
INGREDIENTAI:
600 gramų | patisonai |
2.5 valgomojo šaukšto | sviestas |
šiek tiek | druska |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Įdaryti pomidorai
-
Kepti kukurūzai
-
Užkandis su aitriosiomis paprikomis CHIPOTLE
-
Sumuštiniai su lašiša
-
Skanios "Bačkutės"
-
Kūčiukai
-
Orkaitėje keptas omletas su daržovėmis
-
Varškės sūris su kmynais
-
Užkandžiai šulinėliuose su pikantiška mišraine, krevetėmis ir ikrais
-
Įdarytos bandelės
-
Keptos krevetės
-
Lavašo suktinukai su rūkyta vištiena ir majonezu
-
Sojos faršas su makaronais
-
Traškūs svogūnų žiedai
-
Česnakiniai šonkauliukai
-
Šokoladiniai vaisiai
-
Sultingas Kebabas
-
Silkė pataluose su granato sėklomis
-
Trapūs,sultingi kibinai
-
Sūrio lazdelės
Virti patisonai padaže
Komentarai:
6
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
-
Patisonai,
600 gramų -
Sviestas,
2.5 valgomojo šaukšto - Druska
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Padažui papildomai reikės: 2,5 šaukšto grietinės, 4 kiaušinių tryniai, truputį druskos. Padažui kiaušinių tryniai, grietinė, druska sumaišoma ir pakaitinama, bet neužvirinama.
Patisonai nulupami, supjaustomi vidutinio dydžio gabalėliais ir išverdami pasūdytame vandenyje. Nusunkti apkepinami svieste ir užpilami padažu.
Reklama:
Komentarai (6)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...