Padažui papildomai reikės: 2,5 šaukšto grietinės, 4 kiaušinių tryniai, truputį druskos. Padažui kiaušinių tryniai, grietinė, druska sumaišoma ir pakaitinama, bet neužvirinama.
Patisonai nulupami, supjaustomi vidutinio dydžio gabalėliais ir išverdami pasūdytame vandenyje. Nusunkti apkepinami svieste ir užpilami padažu.

Virti patisonai padaže
INGREDIENTAI:
600 gramų | patisonai |
2.5 valgomojo šaukšto | sviestas |
šiek tiek | druska |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Silkė burokėlių patale
-
Karališkos krevetės
-
Silkių bokšteliai
-
Arvydo kepintos cukinijos
-
Įdaryti vištiena pomidorai
-
Sumuštiniai su sūriu
-
Blynelių suktinukai su lašiša ir žirnelių kremu
-
Brinza su jogurtu ir ridikėliais
-
Vyniotinis iš faršo ir sūrio
-
Naminė pica
-
Galva
-
Sūrio ir krabų lazdelių gniūžtės
-
Keptos bulvės ispaniškai (Patatas Bravas)
-
Silkė su virtomis daržovėmis ir krienų su majonezu padažu
-
Kumpio suktinukai
-
Helovyno voriukai
-
Pyragėliai su krabų lazdelėmis
-
Omletas
-
Traški pitos užkandėlė su sūrio padažu
-
Kibinai
Virti patisonai padaže
Komentarai:
6
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
-
Patisonai,
600 gramų -
Sviestas,
2.5 valgomojo šaukšto - Druska
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Padažui papildomai reikės: 2,5 šaukšto grietinės, 4 kiaušinių tryniai, truputį druskos. Padažui kiaušinių tryniai, grietinė, druska sumaišoma ir pakaitinama, bet neužvirinama.
Patisonai nulupami, supjaustomi vidutinio dydžio gabalėliais ir išverdami pasūdytame vandenyje. Nusunkti apkepinami svieste ir užpilami padažu.
Reklama:
Komentarai (6)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...