Padažui papildomai reikės: 2,5 šaukšto grietinės, 4 kiaušinių tryniai, truputį druskos. Padažui kiaušinių tryniai, grietinė, druska sumaišoma ir pakaitinama, bet neužvirinama.
Patisonai nulupami, supjaustomi vidutinio dydžio gabalėliais ir išverdami pasūdytame vandenyje. Nusunkti apkepinami svieste ir užpilami padažu.
Virti patisonai padaže
INGREDIENTAI:
| 600 gramų | patisonai |
| 2.5 valgomojo šaukšto | sviestas |
| šiek tiek | druska |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Marinuota silkės filė
-
Lašišos ir agurko užkandis
-
Kiaušinių ir svogūnų „košė“
-
Kepti aguročiai su slyvomis
-
Įdaryti pomidorai
-
Užkandiniai spirgučiai prie alaus
-
Dešrelės spiralėje
-
Patroškintos didžiosios tigrinės krevetės
-
Keptuvėje keptas varškės sūris
-
Pusryčių agurkėlių sumuštinukai
-
Kepti svogūnai tešloje
-
Benedikto kiaušiniai su ZIGMO lašiša
-
Agurkų užkandis su varškės mase
-
Silkė su raudonu grybų padažu
-
Buritos (burritos)
-
Naminiai čipsai su avokado padažu
-
Silkė burokėlių patale
-
Užkandis "Žiemos puokštė"
-
Silkė su burokėliais
-
Pikantiškos sraigės
Virti patisonai padaže
Komentarai:
6
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
akcijas
TAIP
NE
-
Patisonai,
600 gramų -
Sviestas,
2.5 valgomojo šaukšto - Druska
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Padažui papildomai reikės: 2,5 šaukšto grietinės, 4 kiaušinių tryniai, truputį druskos. Padažui kiaušinių tryniai, grietinė, druska sumaišoma ir pakaitinama, bet neužvirinama.
Patisonai nulupami, supjaustomi vidutinio dydžio gabalėliais ir išverdami pasūdytame vandenyje. Nusunkti apkepinami svieste ir užpilami padažu.
Reklama:
Komentarai (6)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...
