Padažui papildomai reikės: 2,5 šaukšto grietinės, 4 kiaušinių tryniai, truputį druskos. Padažui kiaušinių tryniai, grietinė, druska sumaišoma ir pakaitinama, bet neužvirinama.
Patisonai nulupami, supjaustomi vidutinio dydžio gabalėliais ir išverdami pasūdytame vandenyje. Nusunkti apkepinami svieste ir užpilami padažu.

Virti patisonai padaže
INGREDIENTAI:
600 gramų | patisonai |
2.5 valgomojo šaukšto | sviestas |
šiek tiek | druska |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Užkandis "Margas pavasario stalas"
-
Graikiško stiliaus vištienos gabaliukai su pomidorais
-
Naminiai čipsai su avokado padažu
-
Skrudintos duonos sumuštiniai
-
Lavašo suktinukai
-
Paprikų valtelės
-
Žirnių ankščių užkandis
-
Krevetėmis įdaryti pomidorai
-
Sūrio sausainiai
-
Kepeninis paštetas su putpelių kiaušinukais
-
Silkės užkandėlė
-
Vištiena medaus - garstyčių padaže
-
Hamburgeris
-
Įdaryti obuoliai
-
Silkė su plakta grietine
-
Su sūriu ir pomidorais kepti baklažanai
-
Piršteliai su aguonomis
-
Krevetės patale
-
Užkandis su ZIGMO silke ir tepamu sūriu Philadelphia
-
Originalūs sumuštiniai
Virti patisonai padaže
Komentarai:
6
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
-
Patisonai,
600 gramų -
Sviestas,
2.5 valgomojo šaukšto - Druska
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Padažui papildomai reikės: 2,5 šaukšto grietinės, 4 kiaušinių tryniai, truputį druskos. Padažui kiaušinių tryniai, grietinė, druska sumaišoma ir pakaitinama, bet neužvirinama.
Patisonai nulupami, supjaustomi vidutinio dydžio gabalėliais ir išverdami pasūdytame vandenyje. Nusunkti apkepinami svieste ir užpilami padažu.
Reklama:
Komentarai (6)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...