Virti varškėčiai su braškiniu padažu
AUTORIUS:
Jurgita
Porcijų skaičius: 2
Paruošimo laikas: Apie 5 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 2
250 gramų varškė (pusriebė)
2 valgomieji šaukštai cukrus
1 vienetas kiaušiniai
šiek tiek druska
180 mililitrų miltai
šiek tiek grietinė
šiek tiek braškės (šviežiai trintos (su cukrumi))
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 5 min
Varškę sutrinti su cukrumi, kiaušiniu. Įberti druskos žiupsnelį, berti miltus ir užminkyti tešlą. Formuoti cilindrus ir supjaustyti 1 cm riekelėmis. Dėti į pasūdytą verdantį vandenį ir iškilus pavirti dar kelias minutes. Pasiruošti padažą: kelis šaukštus grietinės sumaišyti su šviežiai trintomis braškėmis (naudojau užšaldytas trintas braškes su cukrumi). išvirtus ir nuvarvintus varškėčius dėti į serviravimo indus ir aplieti padažu.

Skanaus!

Populiariausi receptai šią savaitę

Virti varškėčiai su braškiniu padažu

Akcijos:
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
TAIP
NE
  • Paruošimo laikas:
  • Porcijų skaičius: 2
Ingredientai:
Gaminimo eiga:

Varškę sutrinti su cukrumi, kiaušiniu. Įberti druskos žiupsnelį, berti miltus ir užminkyti tešlą. Formuoti cilindrus ir supjaustyti 1 cm riekelėmis. Dėti į pasūdytą verdantį vandenį ir iškilus pavirti dar kelias minutes. Pasiruošti padažą: kelis šaukštus grietinės sumaišyti su šviežiai trintomis braškėmis (naudojau užšaldytas trintas braškes su cukrumi). išvirtus ir nuvarvintus varškėčius dėti į serviravimo indus ir aplieti padažu.

Skanaus!

Receptą atsiuntė Jurgita
Reklama:

Komentarai


Daugiau receptų