| 500 gramų | šerniena (kepenys) |
| 250 gramų | kiauliena (virta, riebi) |
| 75 gramai | sviestas |
| 1 valgomasis šaukštas | grietinė |
| 1 stiklinė | pienas |
| 3 vienetai | kiaušiniai |
| 2 vienetai | svogūnai |
| šiek tiek | druska |
| šiek tiek | kvapieji pipirai |
| 1 stiklinė | sultinys (nuo mėsos) |
| 2 valgomieji šaukštai | kvietiniai miltai |
| šiek tiek | aliejaus (kepimui) |
Į puodą įpilame nepilną stiklinę sultinio, sudedame maltą masę, grietinę, sviestą, įmušame kiaušinį, įberiame prieskonių. Maišydami verdame apie 15 min.
Iš omletui skirtų produktų paruošiame skystą tešlą ir iškepame 6 (arba daugiau) plonus omletus.
4 omletus sudedame vieną šalia kito, kad kiekvieno omleto kraštas truputį uždengtų kito kraštą.
Ant omletų dedame pašteto masę, susukame vyniotinį, įvyniojame jį į foliją ir atšaldome.
Ant likusių 2 omletų dedame po 2 šaukštus pašteto ir surišame su poru ryšulėlius.
Atvėsusį paštetą supjaustome ir papuošiame.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Varškės apkepas su šokolado glaistu
-
Kiaušinienė kumpio puodelyje
-
Tinginių pyragas
-
Varškės ir bulvių plokštainis
-
Vaikiški aštuonkojai
-
Škotiški kiaušiniai
-
Austrijos varškėtis
-
Varškės blyneliai
-
Pyragas su braškėmis ir žele
-
Aromatingieji varškėčiai
-
Greitas omletas
-
Varškės ir sūrio apkepas
-
Vidos tinginėliai
-
Omletas "Kitaip"
-
Dvisluoksnis varškės apkepas
-
Bulvių ir kamambero apkepas
-
Omletas su grybais
-
Varškės kukulaičiai
-
Spurgečiai
-
Varškės apkepas
Omletas su šernienos paštetu
akcijas
- Paruošimo laikas:
-
Šerniena, kepenys,
500 gramų -
Kiauliena, virta, riebi,
250 gramų -
Sviestas,
75 gramai -
Grietinė,
1 valgomasis šaukštas -
Pienas,
1 stiklinė -
Kiaušiniai,
3 vienetai -
Svogūnai,
2 vienetai - Druska
- Kvapieji pipirai
-
Sultinys, nuo mėsos,
1 stiklinė -
Kvietiniai miltai,
2 valgomieji šaukštai - Aliejus, kepimui
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Šerno kepenis išverdame piene ant nedidelės ugnies, nuolat stebėdami, kad neprisviltų. Kai kepenys atvėsta, jas sumalame kartu su virta kiauliena ir susmulkintais bei pakeptais svogūnais.
Į puodą įpilame nepilną stiklinę sultinio, sudedame maltą masę, grietinę, sviestą, įmušame kiaušinį, įberiame prieskonių. Maišydami verdame apie 15 min.
Iš omletui skirtų produktų paruošiame skystą tešlą ir iškepame 6 (arba daugiau) plonus omletus.
4 omletus sudedame vieną šalia kito, kad kiekvieno omleto kraštas truputį uždengtų kito kraštą.
Ant omletų dedame pašteto masę, susukame vyniotinį, įvyniojame jį į foliją ir atšaldome.
Ant likusių 2 omletų dedame po 2 šaukštus pašteto ir surišame su poru ryšulėlius.
Atvėsusį paštetą supjaustome ir papuošiame.
Komentarai (2)
-
Dizia Pinpiukas Valode
2011-03-10 13:56
Ka sakyt pease of shit
