Omletas su šernienos paštetu
AUTORIUS:
Paruošimo laikas: Apie 5 min
INGREDIENTAI:
500 gramų šerniena (kepenys)
250 gramų kiauliena (virta, riebi)
75 gramai sviestas
1 valgomasis šaukštas grietinė
1 stiklinė pienas
3 vienetai kiaušiniai
2 vienetai svogūnai
šiek tiek druska
šiek tiek kvapieji pipirai
1 stiklinė sultinys (nuo mėsos)
2 valgomieji šaukštai kvietiniai miltai
šiek tiek aliejaus (kepimui)
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 5 min
Šerno kepenis išverdame piene ant nedidelės ugnies, nuolat stebėdami, kad neprisviltų. Kai kepenys atvėsta, jas sumalame kartu su virta kiauliena ir susmulkintais bei pakeptais svogūnais.
Į puodą įpilame nepilną stiklinę sultinio, sudedame maltą masę, grietinę, sviestą, įmušame kiaušinį, įberiame prieskonių. Maišydami verdame apie 15 min.
Iš omletui skirtų produktų paruošiame skystą tešlą ir iškepame 6 (arba daugiau) plonus omletus.
4 omletus sudedame vieną šalia kito, kad kiekvieno omleto kraštas truputį uždengtų kito kraštą.
Ant omletų dedame pašteto masę, susukame vyniotinį, įvyniojame jį į foliją ir atšaldome.
Ant likusių 2 omletų dedame po 2 šaukštus pašteto ir surišame su poru ryšulėlius.
Atvėsusį paštetą supjaustome ir papuošiame.

Populiariausi receptai šią savaitę

Omletas su šernienos paštetu

Komentarai: 1
Akcijos:
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
TAIP
NE
  • Paruošimo laikas:
Ingredientai:
Gaminimo eiga:

Šerno kepenis išverdame piene ant nedidelės ugnies, nuolat stebėdami, kad neprisviltų. Kai kepenys atvėsta, jas sumalame kartu su virta kiauliena ir susmulkintais bei pakeptais svogūnais.
Į puodą įpilame nepilną stiklinę sultinio, sudedame maltą masę, grietinę, sviestą, įmušame kiaušinį, įberiame prieskonių. Maišydami verdame apie 15 min.
Iš omletui skirtų produktų paruošiame skystą tešlą ir iškepame 6 (arba daugiau) plonus omletus.
4 omletus sudedame vieną šalia kito, kad kiekvieno omleto kraštas truputį uždengtų kito kraštą.
Ant omletų dedame pašteto masę, susukame vyniotinį, įvyniojame jį į foliją ir atšaldome.
Ant likusių 2 omletų dedame po 2 šaukštus pašteto ir surišame su poru ryšulėlius.
Atvėsusį paštetą supjaustome ir papuošiame.

Reklama:

Komentarai (1)


  • Dizia Pinpiukas Valode 2011-03-10 13:56

    Ka sakyt pease of shit


Daugiau receptų