Šventinė kiaulienos armonikėlė
Porcijų skaičius:
10
Paruošimo laikas:
Daugiau nei 1 val
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 10
| 1 vienetas | kiauliena (nugarinė) |
| 100 gramų | sūris (fermentinis) |
| 2 vienetai | pomidorai |
| 2 vienetai | svogūnai |
| 3 valgomieji šaukštai | majonezas |
| 2 skiltelės | česnakas |
| 1 žiupsnelis | mairūnas |
| 1 pundelis | krapai |
| šiek tiek | druska |
| šiek tiek | pipirai |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val
Nugarinę supjaustyti maždaug 1,5 cm juostelėmis (pjauti ne iki galo, palikti kokius 2 cm neperpjautus) Pabarstyti prieskoniais ir įtrinti.Supjaustyti sūrį, pomidorą ir svogūną. Kiekvieną įpjovimą ištepti majonezu, dėti pomidoro, svogūno ir sūrio gabalėlius,užbarstyti mairūno ir išspausto česnako.Dėti į folija,apačioje padėti keletas lauro lapelių,pašlakstyti alyvuogių aliejumi.Kepti orkaitėje uždengus folija 60 min. atidengus 15 min.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Laukinis sūris
-
Įdarytos cukinijos
-
Varškėčiai su klevų sirupu
-
Pyragas su braškėmis ir žele
-
Varškės ir morkų apkepas
-
Varškės apkepas
-
Varškės apkepas
-
Varškės ir sūrio apkepas
-
Bananiniai varškėčiai
-
Varškės ir manų apkepas
-
Dvisluoksnis varškės apkepas
-
Margaritos varškės apkepas
-
Mėtiniai varškėčiai
-
Kiaušinienė su pienu
-
Varškės apkepėlis
-
Virti varškėčiai su braškiniu padažu
-
Varškės blyneliai
-
Šventinė višta
-
Varškės apkepas su šokolado glaistu
-
"Ponios cepelinai"
Šventinė kiaulienos armonikėlė
Komentarai:
3
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 10
-
Kiauliena, nugarinė,
1 vienetas -
Sūris, fermentinis,
100 gramų -
Pomidorai,
2 vienetai -
Svogūnai,
2 vienetai -
Majonezas,
3 valgomieji šaukštai -
Česnakas,
2 skiltelės -
Mairūnas,
1 žiupsnelis -
Krapai,
1 pundelis - Druska
- Pipirai
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Nugarinę supjaustyti maždaug 1,5 cm juostelėmis (pjauti ne iki galo, palikti kokius 2 cm neperpjautus) Pabarstyti prieskoniais ir įtrinti.Supjaustyti sūrį, pomidorą ir svogūną. Kiekvieną įpjovimą ištepti majonezu, dėti pomidoro, svogūno ir sūrio gabalėlius,užbarstyti mairūno ir išspausto česnako.Dėti į folija,apačioje padėti keletas lauro lapelių,pašlakstyti alyvuogių aliejumi.Kepti orkaitėje uždengus folija 60 min. atidengus 15 min.
Reklama:
Komentarai (3)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...
