Varškės virtinukai
AUTORIUS:
Miglė
Porcijų skaičius: 5
Paruošimo laikas: Apie 30 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 5
1.2 kilogramo varškė
180 gramų miltai
2 vienetai kiaušiniai
80 gramų cukrus
1 arbatinis šaukštelis druska
30 gramų sviestas
240 gramų grietinė
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min
Varškę pertrinti per sietelį (galite pirkti jau sutrintą) ir sumaišyti su miltais, kiaušiniais, druska ir cukrumi. Išminkyti tešlą (0,5- 0,8 cm storio).

Formelių pagalba formuoti virtinukus , tada dėti į užvirusį vandenį ir virti ant mažos ugnies 4- 5 minutes.

Pagamintus ir neišvirtus virtinukus, galima šaldyti ir kitą kartą tereikės tik išvirti :)

Populiariausi receptai šią savaitę

Varškės virtinukai

Komentarai: 1
Akcijos:
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
TAIP
NE
  • Paruošimo laikas:
  • Porcijų skaičius: 5
Ingredientai:
Gaminimo eiga:

Varškę pertrinti per sietelį (galite pirkti jau sutrintą) ir sumaišyti su miltais, kiaušiniais, druska ir cukrumi. Išminkyti tešlą (0,5- 0,8 cm storio).

Formelių pagalba formuoti virtinukus , tada dėti į užvirusį vandenį ir virti ant mažos ugnies 4- 5 minutes.

Pagamintus ir neišvirtus virtinukus, galima šaldyti ir kitą kartą tereikės tik išvirti :)

Receptą atsiuntė Miglė
Reklama:

Komentarai (1)


  • Roberta 2015-11-25 22:58

    Vaikuciai tokius varskecius dievina :)


Daugiau receptų