Studentiški pusryčiai
Paruošimo laikas:
Apie 5 min
INGREDIENTAI:
| 2 vienetai | kiaušiniai |
| 2 valgomieji šaukštai | kvietiniai miltai |
| šiek tiek | vanduo |
| 100 gramų | kiauliena (kumpis arba dešra) |
| 2 riekės | duona (balta) |
| šiek tiek | prieskoniai |
| šiek tiek | druska |
| šiek tiek | pipirai (juodieji) |
| šiek tiek | aliejaus (kepimui) |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 5 min
Duoną, ir kumpį (arba dešrą) supjaustome ir paskrudiname sudedame įkaitintoje keptuvėje su aliejumi.Į dubenėlį sumušame kiaušinius, juos gerai iki putų išplakame dedame miltus ir įpilame vandens, viską pagardiname druska, prieskoniais,juodaisiais pipirais ir išplakame. Gautą masę supilame ant pakepintos duonos ir kumpio, paskirstytų po visą keptuvę. Kepame tol kol apskrunda apatinė kepinio dalis, perpjauname į keturias dalis ir apverčiame kita puse. Apkepiname taip, kad apskrustų. Galime patiekti su kečupu, arba padažu padarytu iš kečupo ir mojonezo.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Varškės ir manų apkepas
-
Grill sūris
-
Kiaušinienė su varške
-
Varškės apkepas su razinomis
-
Varškės apkepas su cukinija ir paprika
-
Cukinija su varškės įdaru
-
Spurgečiai
-
Varškės apkepas
-
Varškėčiai su džiovintais vaisiais
-
Gardus varškės apkepas
-
Burokėlių blynai su varške
-
Varškės apkepas su asiūkliais
-
Varškės apkepas su persikais
-
Omletas "Kitaip"
-
Suflė su žirneliais
-
Kiaušinių plakinyje kepti brokoliai ir krevetės
-
Varškės ir sūrio apkepas
-
Škotiški kiaušiniai
-
Močiutės varškės ir bulvių blyneliai
-
Ant žarijų keptas sūris
Studentiški pusryčiai
Komentarai:
1
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Kiaušiniai,
2 vienetai -
Kvietiniai miltai,
2 valgomieji šaukštai - Vanduo
-
Kiauliena, kumpis arba dešra,
100 gramų -
Duona, balta,
2 riekės - Prieskoniai
- Druska
- Pipirai, juodieji
- Aliejus, kepimui
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Duoną, ir kumpį (arba dešrą) supjaustome ir paskrudiname sudedame įkaitintoje keptuvėje su aliejumi.Į dubenėlį sumušame kiaušinius, juos gerai iki putų išplakame dedame miltus ir įpilame vandens, viską pagardiname druska, prieskoniais,juodaisiais pipirais ir išplakame. Gautą masę supilame ant pakepintos duonos ir kumpio, paskirstytų po visą keptuvę. Kepame tol kol apskrunda apatinė kepinio dalis, perpjauname į keturias dalis ir apverčiame kita puse. Apkepiname taip, kad apskrustų. Galime patiekti su kečupu, arba padažu padarytu iš kečupo ir mojonezo.
Reklama:
Komentarai (1)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...
