
Studentiški pusryčiai
Paruošimo laikas:
Apie 5 min
INGREDIENTAI:
2 vienetai | kiaušiniai |
2 valgomieji šaukštai | kvietiniai miltai |
šiek tiek | vanduo |
100 gramų | kiauliena (kumpis arba dešra) |
2 riekės | duona (balta) |
šiek tiek | prieskoniai |
šiek tiek | druska |
šiek tiek | pipirai (juodieji) |
šiek tiek | aliejaus (kepimui) |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 5 min
Duoną, ir kumpį (arba dešrą) supjaustome ir paskrudiname sudedame įkaitintoje keptuvėje su aliejumi.Į dubenėlį sumušame kiaušinius, juos gerai iki putų išplakame dedame miltus ir įpilame vandens, viską pagardiname druska, prieskoniais,juodaisiais pipirais ir išplakame. Gautą masę supilame ant pakepintos duonos ir kumpio, paskirstytų po visą keptuvę. Kepame tol kol apskrunda apatinė kepinio dalis, perpjauname į keturias dalis ir apverčiame kita puse. Apkepiname taip, kad apskrustų. Galime patiekti su kečupu, arba padažu padarytu iš kečupo ir mojonezo.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Varškės apkepas su razinomis
-
Kiaušiniai garuose
-
Varškės apkepas su žemuogėm
-
Varškės kukulaičiai
-
Varškės apkepas
-
Greitas bulvių apkepas
-
Varškės apkepėlis
-
Špinatų apkepas
-
Ant žarijų keptas sūris
-
Varškėtukas
-
Austrijos varškėtis
-
Varškės apkepas su persikais
-
Varškės apkepas su asiūkliais
-
Varškės apkepas su razinomis
-
Pyragas su braškėmis ir žele
-
Suflė su žirneliais
-
Varškės apkepas su vyšniomis
-
Greitas varškės apkepas
-
Kepenėlių kepsneliai
-
Varškės apkepas su bananais
Studentiški pusryčiai
Komentarai:
1
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Kiaušiniai,
2 vienetai -
Kvietiniai miltai,
2 valgomieji šaukštai - Vanduo
-
Kiauliena, kumpis arba dešra,
100 gramų -
Duona, balta,
2 riekės - Prieskoniai
- Druska
- Pipirai, juodieji
- Aliejus, kepimui
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Duoną, ir kumpį (arba dešrą) supjaustome ir paskrudiname sudedame įkaitintoje keptuvėje su aliejumi.Į dubenėlį sumušame kiaušinius, juos gerai iki putų išplakame dedame miltus ir įpilame vandens, viską pagardiname druska, prieskoniais,juodaisiais pipirais ir išplakame. Gautą masę supilame ant pakepintos duonos ir kumpio, paskirstytų po visą keptuvę. Kepame tol kol apskrunda apatinė kepinio dalis, perpjauname į keturias dalis ir apverčiame kita puse. Apkepiname taip, kad apskrustų. Galime patiekti su kečupu, arba padažu padarytu iš kečupo ir mojonezo.
Reklama:
Komentarai (1)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...