2 vienetai | kiaušiniai |
2 valgomieji šaukštai | kvietiniai miltai |
šiek tiek | vanduo |
100 gramų | kiauliena (kumpis arba dešra) |
2 riekės | duona (balta) |
šiek tiek | prieskoniai |
šiek tiek | druska |
šiek tiek | pipirai (juodieji) |
šiek tiek | aliejaus (kepimui) |
Populiariausi receptai šią savaitę
- Margaritos varškės apkepas
- Špinatų apkepas
- Kiaušiniai garuose
- Varškės apkepas su bananais
- Virti varškėčiai su braškiniu padažu
- Omletas su paprika
- Aromatingieji varškėčiai
- Suflė su žirneliais
- Mėtiniai varškėčiai
- Varškėčiai su bulvėmis
- Vidos tinginėliai
- Omletas su šernienos paštetu
- Varškės apkepas
- Varškės ir morkų apkepas
- Varškės apkepėlis
- Škotiški kiaušiniai
- Omletas "Kitaip"
- Varškės apkepas su šokolado glaistu
- Močiutės varškės ir bulvių blyneliai
- Varškės ir sūrio apkepas
Studentiški pusryčiai
- Paruošimo laikas:
-
Kiaušiniai,
2 vienetai -
Kvietiniai miltai,
2 valgomieji šaukštai - Vanduo
-
Kiauliena, kumpis arba dešra,
100 gramų -
Duona, balta,
2 riekės - Prieskoniai
- Druska
- Pipirai, juodieji
- Aliejus, kepimui
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Duoną, ir kumpį (arba dešrą) supjaustome ir paskrudiname sudedame įkaitintoje keptuvėje su aliejumi.Į dubenėlį sumušame kiaušinius, juos gerai iki putų išplakame dedame miltus ir įpilame vandens, viską pagardiname druska, prieskoniais,juodaisiais pipirais ir išplakame. Gautą masę supilame ant pakepintos duonos ir kumpio, paskirstytų po visą keptuvę. Kepame tol kol apskrunda apatinė kepinio dalis, perpjauname į keturias dalis ir apverčiame kita puse. Apkepiname taip, kad apskrustų. Galime patiekti su kečupu, arba padažu padarytu iš kečupo ir mojonezo.