Omletas su grybais
Porcijų skaičius:
1
Paruošimo laikas:
Apie 20 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 1
| 2 vienetai | kiaušiniai |
| 2 valgomieji šaukštai | pienas |
| 1 vienetas | svogūnai |
| 0.5 stiklinės | pievagrybiai |
| 30 gramų | sūris (fermentinis) |
| šiek tiek | augalinio aliejaus |
| 20 gramų | sviestas |
| šiek tiek | druska |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 20 min
1.
Svogūną supjaustyti ir apkepti įkaitintame aliejuje iki ausinės spalvos. Tada į keptuvę sudėti pusiau perpjautus pievagrybius ir kepti minutę laiko.
2.
Kiaušinius išplakti su žiupsneliu druskos. Keptuvėje ištirpinti sviestą ir supilti kiaušinių plakinį ir kepti pora minučių. Tada, vienoje omleto pusėje, sudėti keptuvės turinį, mentele perlenkti omletą ir dar keletą minučių kepti.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Varškės apkepas su šokolado glaistu
-
Varškės apkepas su juodaisiais serbentais
-
Grybų omletas
-
Įdarytos cukinijos
-
Omletas su kumpiu ir žirneliais
-
Greitas bulvių apkepas
-
Varškės apkepas
-
Nuostabieji varškėčiai su uogomis
-
Varškėčiai su džiovintais vaisiais
-
Bananiniai varškėčiai
-
Aromatingieji varškėčiai
-
Gardus varškės apkepas
-
Varškės apkepas su razinomis
-
Cukinija su varškės įdaru
-
Šventinė kiaulienos armonikėlė
-
Greitas varškės apkepas
-
Špinatų apkepas
-
Varškės apkepas su bananais
-
Tirolietiškas omletas su grybais
-
Varškės apkepas
Omletas su grybais
Komentarai:
2
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 1
-
Kiaušiniai,
2 vienetai -
Pienas,
2 valgomieji šaukštai -
Svogūnai,
1 vienetas -
Pievagrybiai,
0.5 stiklinės -
Sūris, fermentinis,
30 gramų - Augalinis aliejus
-
Sviestas,
20 gramų - Druska
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Svogūną supjaustyti ir apkepti įkaitintame aliejuje iki ausinės spalvos. Tada į keptuvę sudėti pusiau perpjautus pievagrybius ir kepti minutę laiko.
Kiaušinius išplakti su žiupsneliu druskos. Keptuvėje ištirpinti sviestą ir supilti kiaušinių plakinį ir kepti pora minučių. Tada, vienoje omleto pusėje, sudėti keptuvės turinį, mentele perlenkti omletą ir dar keletą minučių kepti.
Reklama:
Komentarai (2)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...
