
Omletas su grybais
Porcijų skaičius:
1
Paruošimo laikas:
Apie 20 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 1
2 vienetai | kiaušiniai |
2 valgomieji šaukštai | pienas |
1 vienetas | svogūnai |
0.5 stiklinės | pievagrybiai |
30 gramų | sūris (fermentinis) |
šiek tiek | augalinio aliejaus |
20 gramų | sviestas |
šiek tiek | druska |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 20 min
1.
Svogūną supjaustyti ir apkepti įkaitintame aliejuje iki ausinės spalvos. Tada į keptuvę sudėti pusiau perpjautus pievagrybius ir kepti minutę laiko.
2.
Kiaušinius išplakti su žiupsneliu druskos. Keptuvėje ištirpinti sviestą ir supilti kiaušinių plakinį ir kepti pora minučių. Tada, vienoje omleto pusėje, sudėti keptuvės turinį, mentele perlenkti omletą ir dar keletą minučių kepti.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Stebuklingas omletas
-
Kiaušinienė su pienu
-
Olandiškas omletas
-
Močiutės varškės ir bulvių blyneliai
-
Varškės apkepėlis
-
Dvisluoksnis varškės apkepas
-
Austrijos varškėtis
-
Varškėtukas
-
Varškės apkepas
-
Grill sūris
-
Omletas su prieskoniniais žalumynais
-
Greitas ir skanus varškės apkepas
-
Varškės apkepas
-
Varškės blyneliai
-
Burokėlių blynai su varške
-
Gardus varškės apkepas
-
Bananiniai varškėčiai
-
Dešrelės su įdaru
-
Omletas "Kitaip"
-
Varškės apkepas su razinomis
Omletas su grybais
Komentarai:
2
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 1
-
Kiaušiniai,
2 vienetai -
Pienas,
2 valgomieji šaukštai -
Svogūnai,
1 vienetas -
Pievagrybiai,
0.5 stiklinės -
Sūris, fermentinis,
30 gramų - Augalinis aliejus
-
Sviestas,
20 gramų - Druska
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Svogūną supjaustyti ir apkepti įkaitintame aliejuje iki ausinės spalvos. Tada į keptuvę sudėti pusiau perpjautus pievagrybius ir kepti minutę laiko.
Kiaušinius išplakti su žiupsneliu druskos. Keptuvėje ištirpinti sviestą ir supilti kiaušinių plakinį ir kepti pora minučių. Tada, vienoje omleto pusėje, sudėti keptuvės turinį, mentele perlenkti omletą ir dar keletą minučių kepti.
Reklama:
Komentarai (2)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...