
Omletas su grybais
Porcijų skaičius:
1
Paruošimo laikas:
Apie 20 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 1
2 vienetai | kiaušiniai |
2 valgomieji šaukštai | pienas |
1 vienetas | svogūnai |
0.5 stiklinės | pievagrybiai |
30 gramų | sūris (fermentinis) |
šiek tiek | augalinio aliejaus |
20 gramų | sviestas |
šiek tiek | druska |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 20 min
1.
Svogūną supjaustyti ir apkepti įkaitintame aliejuje iki ausinės spalvos. Tada į keptuvę sudėti pusiau perpjautus pievagrybius ir kepti minutę laiko.
2.
Kiaušinius išplakti su žiupsneliu druskos. Keptuvėje ištirpinti sviestą ir supilti kiaušinių plakinį ir kepti pora minučių. Tada, vienoje omleto pusėje, sudėti keptuvės turinį, mentele perlenkti omletą ir dar keletą minučių kepti.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Šašlykas granatų sulčių marinate
-
Varškės ir manų apkepas
-
Varškės apkepas
-
Špinatų apkepas
-
Varškės blyneliai
-
Ant žarijų keptas sūris
-
Nuostabieji varškėčiai su uogomis
-
Aromatingieji varškėčiai
-
Greitas varškės apkepas
-
Varškės apkepas
-
Kepenėlių kepsneliai
-
Varškėtukai
-
Greitas omletas
-
Varškės apkepas su razinomis
-
Kiaušinių plakinyje kepti brokoliai ir krevetės
-
"Ponios cepelinai"
-
Virtinukai
-
Skanus varškės apkepas
-
Šventinė kiaulienos armonikėlė
-
Škotiški kiaušiniai
Omletas su grybais
Komentarai:
2
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 1
-
Kiaušiniai,
2 vienetai -
Pienas,
2 valgomieji šaukštai -
Svogūnai,
1 vienetas -
Pievagrybiai,
0.5 stiklinės -
Sūris, fermentinis,
30 gramų - Augalinis aliejus
-
Sviestas,
20 gramų - Druska
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Svogūną supjaustyti ir apkepti įkaitintame aliejuje iki ausinės spalvos. Tada į keptuvę sudėti pusiau perpjautus pievagrybius ir kepti minutę laiko.
Kiaušinius išplakti su žiupsneliu druskos. Keptuvėje ištirpinti sviestą ir supilti kiaušinių plakinį ir kepti pora minučių. Tada, vienoje omleto pusėje, sudėti keptuvės turinį, mentele perlenkti omletą ir dar keletą minučių kepti.
Reklama:
Komentarai (2)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...