1. Pekino kopūstą suplėšyti nedideliais lapeliais.
2. Pusę paprikos, pomidorą supjaustyti mažais kubeliais.
3. Svogūną supjaustyti nedideliais šiaudeliais.
4. Sūrį supjaustyti labai plonai kvadratėliais.
5. Vištienos krūtinėlę supjaustyti pailgais gabalėliais.
6. Iškloti lėkštes pekino kopūstu, ant jo dėti padažą (ingredientus padažui sumaišyti).
7. Ant padažu patepto kopūsto dėti pomidorus ir paprikas, uždėti sūrio ir skrebučių.
8. Vėl tepti padažo.
9. Barstyti svogūną.
10. Uždėti vištieną ir ant jos dar užtepti padažo.
Skanaus!

„Sužadėtinių“ salotos
Paruošimo laikas:
Apie 5 min
INGREDIENTAI:
šiek tiek | prieskoniai (padažui) |
šiek tiek | bazilikas (padažui) |
1 sauja | duona (skrudinta, balta) |
1 vienetas | pekino kopūstai (nedidelis) |
6 valgomieji šaukštai | majonezas (padažui) |
1 vienetas | paprika |
1 vienetas | svogūnai (mėlynieji) |
80 gramų | sūris („Brinza“) |
1 vienetas | pomidorai |
1 vienetas | vištienos filė (kepta) |
1 arbatinis šaukštelis | aliejaus (padažui) |
šiek tiek | vanduo (padažui) |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 5 min
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Keptos salotos su vištiena
-
Burokėlių salotos su džiovintomis slyvomis
-
Krevečių salotos su kriaušėmis
-
Bulvių salotos
-
Salotos „Spark“
-
Mišarine "Paberžis"
-
Pievagrybiai su svogūnais
-
Švežių kopūstų salotos
-
Salotos su krabų lazdelėmis
-
Salotos
-
Mišrainė su fermentiniu sūriu, burokėliais ir krabų lazdelėm
-
Šviežių daržovių salotos su tunu ir fetos sūriu
-
Bulvių mišrainė
-
Bulvių salotos
-
Grybų salotos su rūkytu kumpiu
-
Olgos salotų receptas
-
Marinuoti kiaušiniai
-
Įdaryti kiaušiniai ,,Paukščiukai''
-
Grybų salotos su daržovėmis
-
Daržovių salotos su graikiniais riešutais ir sūriu
„Sužadėtinių“ salotos
Komentarai:
1
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Prieskoniai, padažui
- Bazilikas, padažui
-
Duona, skrudinta, balta,
1 sauja -
Pekino kopūstai, nedidelis,
1 vienetas -
Majonezas, padažui,
6 valgomieji šaukštai -
Paprika,
1 vienetas -
Svogūnai, mėlynieji,
1 vienetas -
Sūris, „Brinza“,
80 gramų -
Pomidorai,
1 vienetas -
Vištienos filė, kepta,
1 vienetas -
Aliejus, padažui,
1 arbatinis šaukštelis - Vanduo, padažui
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
1. Pekino kopūstą suplėšyti nedideliais lapeliais.
2. Pusę paprikos, pomidorą supjaustyti mažais kubeliais.
3. Svogūną supjaustyti nedideliais šiaudeliais.
4. Sūrį supjaustyti labai plonai kvadratėliais.
5. Vištienos krūtinėlę supjaustyti pailgais gabalėliais.
6. Iškloti lėkštes pekino kopūstu, ant jo dėti padažą (ingredientus padažui sumaišyti).
7. Ant padažu patepto kopūsto dėti pomidorus ir paprikas, uždėti sūrio ir skrebučių.
8. Vėl tepti padažo.
9. Barstyti svogūną.
10. Uždėti vištieną ir ant jos dar užtepti padažo.
Skanaus!
Reklama:
Komentarai (1)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...