1. Pekino kopūstą suplėšyti nedideliais lapeliais.
2. Pusę paprikos, pomidorą supjaustyti mažais kubeliais.
3. Svogūną supjaustyti nedideliais šiaudeliais.
4. Sūrį supjaustyti labai plonai kvadratėliais.
5. Vištienos krūtinėlę supjaustyti pailgais gabalėliais.
6. Iškloti lėkštes pekino kopūstu, ant jo dėti padažą (ingredientus padažui sumaišyti).
7. Ant padažu patepto kopūsto dėti pomidorus ir paprikas, uždėti sūrio ir skrebučių.
8. Vėl tepti padažo.
9. Barstyti svogūną.
10. Uždėti vištieną ir ant jos dar užtepti padažo.
Skanaus!

„Sužadėtinių“ salotos
Paruošimo laikas:
Apie 5 min
INGREDIENTAI:
šiek tiek | prieskoniai (padažui) |
šiek tiek | bazilikas (padažui) |
1 sauja | duona (skrudinta, balta) |
1 vienetas | pekino kopūstai (nedidelis) |
6 valgomieji šaukštai | majonezas (padažui) |
1 vienetas | paprika |
1 vienetas | svogūnai (mėlynieji) |
80 gramų | sūris („Brinza“) |
1 vienetas | pomidorai |
1 vienetas | vištienos filė (kepta) |
1 arbatinis šaukštelis | aliejaus (padažui) |
šiek tiek | vanduo (padažui) |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 5 min
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Tuno salotos
-
Mišrainė „Sanpaulija“
-
Apsnigtos salotos su silke, sūriu, daržovėmis ir razinomis
-
Salotėlės
-
Vištienos salotos su kriaušėmis
-
Salotos su perlinėmis kruopomis
-
Skani sūrio mišrainė
-
Baltoji mišrainė kitaip
-
Marinuoti kiaušiniai
-
Daniškos salotos
-
Bavarijos salotos
-
Salotos su jūros kopūstais ir žuvimi
-
Mišrainė "Naujametinis burbulas" su jautiena
-
Vištu širdelių ir pievagrybių salotos
-
Salotos su liežuviu
-
Pomidorų ir dešrelių salotos
-
Salotos Kalėdų stalui
-
Salotos „Vištiena su kompanija“
-
Lengva silkė
-
Tuno salotos
„Sužadėtinių“ salotos
Komentarai:
1
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Prieskoniai, padažui
- Bazilikas, padažui
-
Duona, skrudinta, balta,
1 sauja -
Pekino kopūstai, nedidelis,
1 vienetas -
Majonezas, padažui,
6 valgomieji šaukštai -
Paprika,
1 vienetas -
Svogūnai, mėlynieji,
1 vienetas -
Sūris, „Brinza“,
80 gramų -
Pomidorai,
1 vienetas -
Vištienos filė, kepta,
1 vienetas -
Aliejus, padažui,
1 arbatinis šaukštelis - Vanduo, padažui
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
1. Pekino kopūstą suplėšyti nedideliais lapeliais.
2. Pusę paprikos, pomidorą supjaustyti mažais kubeliais.
3. Svogūną supjaustyti nedideliais šiaudeliais.
4. Sūrį supjaustyti labai plonai kvadratėliais.
5. Vištienos krūtinėlę supjaustyti pailgais gabalėliais.
6. Iškloti lėkštes pekino kopūstu, ant jo dėti padažą (ingredientus padažui sumaišyti).
7. Ant padažu patepto kopūsto dėti pomidorus ir paprikas, uždėti sūrio ir skrebučių.
8. Vėl tepti padažo.
9. Barstyti svogūną.
10. Uždėti vištieną ir ant jos dar užtepti padažo.
Skanaus!
Reklama:
Komentarai (1)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...