„Sužadėtinių“ salotos
AUTORIUS:
Paruošimo laikas: Apie 5 min
INGREDIENTAI:
šiek tiek prieskoniai (padažui)
šiek tiek bazilikas (padažui)
1 sauja duona (skrudinta, balta)
1 vienetas pekino kopūstai (nedidelis)
6 valgomieji šaukštai majonezas (padažui)
1 vienetas paprika
1 vienetas svogūnai (mėlynieji)
80 gramų sūris („Brinza“)
1 vienetas pomidorai
1 vienetas vištienos filė (kepta)
1 arbatinis šaukštelis aliejaus (padažui)
šiek tiek vanduo (padažui)
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 5 min
1. Pekino kopūstą suplėšyti nedideliais lapeliais.
2. Pusę paprikos, pomidorą supjaustyti mažais kubeliais.
3. Svogūną supjaustyti nedideliais šiaudeliais.
4. Sūrį supjaustyti labai plonai kvadratėliais.
5. Vištienos krūtinėlę supjaustyti pailgais gabalėliais.
6. Iškloti lėkštes pekino kopūstu, ant jo dėti padažą (ingredientus padažui sumaišyti).
7. Ant padažu patepto kopūsto dėti pomidorus ir paprikas, uždėti sūrio ir skrebučių.
8. Vėl tepti padažo.
9. Barstyti svogūną.
10. Uždėti vištieną ir ant jos dar užtepti padažo.
Skanaus!

Populiariausi receptai šią savaitę

„Sužadėtinių“ salotos

Komentarai: 1
Akcijos:
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
TAIP
NE
  • Paruošimo laikas:
Ingredientai:
Gaminimo eiga:

1. Pekino kopūstą suplėšyti nedideliais lapeliais.
2. Pusę paprikos, pomidorą supjaustyti mažais kubeliais.
3. Svogūną supjaustyti nedideliais šiaudeliais.
4. Sūrį supjaustyti labai plonai kvadratėliais.
5. Vištienos krūtinėlę supjaustyti pailgais gabalėliais.
6. Iškloti lėkštes pekino kopūstu, ant jo dėti padažą (ingredientus padažui sumaišyti).
7. Ant padažu patepto kopūsto dėti pomidorus ir paprikas, uždėti sūrio ir skrebučių.
8. Vėl tepti padažo.
9. Barstyti svogūną.
10. Uždėti vištieną ir ant jos dar užtepti padažo.
Skanaus!

Reklama:

Komentarai (1)


Daugiau receptų