1. Pekino kopūstą suplėšyti nedideliais lapeliais.
2. Pusę paprikos, pomidorą supjaustyti mažais kubeliais.
3. Svogūną supjaustyti nedideliais šiaudeliais.
4. Sūrį supjaustyti labai plonai kvadratėliais.
5. Vištienos krūtinėlę supjaustyti pailgais gabalėliais.
6. Iškloti lėkštes pekino kopūstu, ant jo dėti padažą (ingredientus padažui sumaišyti).
7. Ant padažu patepto kopūsto dėti pomidorus ir paprikas, uždėti sūrio ir skrebučių.
8. Vėl tepti padažo.
9. Barstyti svogūną.
10. Uždėti vištieną ir ant jos dar užtepti padažo.
Skanaus!
„Sužadėtinių“ salotos
Paruošimo laikas:
Apie 5 min
INGREDIENTAI:
| šiek tiek | prieskoniai (padažui) |
| šiek tiek | bazilikas (padažui) |
| 1 sauja | duona (skrudinta, balta) |
| 1 vienetas | pekino kopūstai (nedidelis) |
| 6 valgomieji šaukštai | majonezas (padažui) |
| 1 vienetas | paprika |
| 1 vienetas | svogūnai (mėlynieji) |
| 80 gramų | sūris („Brinza“) |
| 1 vienetas | pomidorai |
| 1 vienetas | vištienos filė (kepta) |
| 1 arbatinis šaukštelis | aliejaus (padažui) |
| šiek tiek | vanduo (padažui) |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 5 min
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Pievagrybiai su svogūnais
-
Ispaniškos salotos
-
Silkė su obuoliais ar pomidorais
-
Keptos duonos su pupelėmis salotos
-
Jautienos mišrainė
-
Paturbinta baltai marga mišrainė
-
Cukinija su ančiuviais
-
Burokėlių ir brokolių salotos
-
Pavasarinės salotos su vištiena
-
Grūdėtos varškės su daržovėmis salotos
-
Vištienos salotos su ananasais
-
Vištienos salotos
-
Džiovinti grybai su troškintais burokėliais
-
Burokėlių salotos
-
Bulvių salotos su lašiša
-
Silkė su džiovintom slyvom ir graikiškais riešutais
-
Sloksniuota mišrainė "Širdutė"
-
Sodo salotos
-
Fetos sūrio ir daržovių salotos
-
Makaronų mišraine su majonezu
„Sužadėtinių“ salotos
Komentarai:
1
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Prieskoniai, padažui
- Bazilikas, padažui
-
Duona, skrudinta, balta,
1 sauja -
Pekino kopūstai, nedidelis,
1 vienetas -
Majonezas, padažui,
6 valgomieji šaukštai -
Paprika,
1 vienetas -
Svogūnai, mėlynieji,
1 vienetas -
Sūris, „Brinza“,
80 gramų -
Pomidorai,
1 vienetas -
Vištienos filė, kepta,
1 vienetas -
Aliejus, padažui,
1 arbatinis šaukštelis - Vanduo, padažui
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
1. Pekino kopūstą suplėšyti nedideliais lapeliais.
2. Pusę paprikos, pomidorą supjaustyti mažais kubeliais.
3. Svogūną supjaustyti nedideliais šiaudeliais.
4. Sūrį supjaustyti labai plonai kvadratėliais.
5. Vištienos krūtinėlę supjaustyti pailgais gabalėliais.
6. Iškloti lėkštes pekino kopūstu, ant jo dėti padažą (ingredientus padažui sumaišyti).
7. Ant padažu patepto kopūsto dėti pomidorus ir paprikas, uždėti sūrio ir skrebučių.
8. Vėl tepti padažo.
9. Barstyti svogūną.
10. Uždėti vištieną ir ant jos dar užtepti padažo.
Skanaus!
Reklama:
Komentarai (1)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...
