
Sūdytų ir rūkytų silkių mišrainė
Paruošimo laikas:
Apie 5 min
INGREDIENTAI:
2 vienetai | silkė (rūkyta) |
0.5 vieneto | silkė (rūkyta) |
1 vienetas | kiaušiniai (virtas) |
1 vienetas | rauginti agurkai |
2 vienetai | obuoliai (rūgštūs) |
3 vienetai | svogūnai |
0.5 stiklinės | majonezas |
0.5 stiklinės | grietinė (35 riebumo) |
šiek tiek | druska |
šiek tiek | cukrus |
šiek tiek | acto |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 5 min
Išmirkytos, išvalytos silkės bei rūkyta silkė supjaustomos kvadratėliais. Svogūnai smulkiai sukapojami, o visos daržovės supjaustomos kvadratėliais. Viskas sumaišoma, apšlakstoma actu ar citrinos sultimis ir užpilama iki putų išplakta grietinė su majonezu.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Jautienos salotos
-
Japoniškos ryžių salotos
-
Pupelių salotos su skrebučiais
-
Ypatingosios kiaušinių salotos
-
Šparaginių pupelių salotos
-
Marinuoti kiaušiniai
-
Makaronų salotos su tunu
-
Bulvių mišrainė
-
Bajoriškos salotos
-
Skanioji Jolantos mišrainė
-
Salotos su brokoliais, vynuogėmis ir kumpiu
-
Salotos su garuose virta ZIGMO lašišos file
-
Makaronų-pomidorų mišrainė
-
Sodo salotos
-
Skanios paukštienos ir ananasų salotos
-
Keptos krevečių salotos
-
Prahos salotos
-
Slovakiška mišrainė
-
Burokėlių mišrainė su silke
-
Šventiškos salotos su argulomis
Sūdytų ir rūkytų silkių mišrainė
Komentarai:
1
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Silkė, rūkyta,
2 vienetai -
Silkė, rūkyta,
0.5 vieneto -
Kiaušiniai, virtas,
1 vienetas -
Rauginti agurkai,
1 vienetas -
Obuoliai, rūgštūs,
2 vienetai -
Svogūnai,
3 vienetai -
Majonezas,
0.5 stiklinės -
Grietinė, 35 riebumo,
0.5 stiklinės - Druska
- Cukrus
- Actas
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Išmirkytos, išvalytos silkės bei rūkyta silkė supjaustomos kvadratėliais. Svogūnai smulkiai sukapojami, o visos daržovės supjaustomos kvadratėliais. Viskas sumaišoma, apšlakstoma actu ar citrinos sultimis ir užpilama iki putų išplakta grietinė su majonezu.
Reklama:
Komentarai (1)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...