
Jautienos mišrainė
Porcijų skaičius:
6
Paruošimo laikas:
Apie 1 val
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 6
400 gramų | žirneliai (konservuoti) |
250 gramų | jautiena |
3 vienetai | bulvių (virtos su lupena) |
2 vienetai | kiaušiniai (virti) |
3 vienetai | agurkų (rauginti ar marinuoti) |
šiek tiek | druska |
šiek tiek | pipirai |
šiek tiek | majonezas |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val
1.
Jautieną išvirkite pasūdytame vandenyje kartu su pipirais. Ataušintą susmulkinkite.
2.
Išvirtas bulves su lupena ataušinkite, nulupkite ir supjaustykite kubeliais. Kiaušinius, agurkus supjaustykite taip pat.
3.
Į dubenį sudėkite mėsą, supjaustytus produktus, suberkite žirnelius ir išmaišykite su majonezu.
Skanaus.
Skanaus.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Grybų salotos su rūkytu kumpiu
-
Jevgenijaus Šuklino čempionų salotos
-
Širdžių salotos
-
Karštos kukurūzų salotos
-
Kumpio su sūriu salotos
-
Vištienos salotos su ananasais
-
Makaronų-pomidorų mišrainė
-
Salotos su liežuviu
-
Mišrainė su krabais
-
Daržovių salotos su graikiniais riešutais ir sūriu
-
Salotos su kumpiu
-
Itališkos salotos
-
Tunų salotos
-
Salotos su mėsa
-
Makaronų ir kumpelio mišrainė
-
Skanios salotos paprikų puodeliuose
-
Bajoriškos salotos
-
Pievagrybių mišrainė
-
Trispalvės salotos
-
Kumpio salotos krepšeliuose
Jautienos mišrainė
Komentarai:
1
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 6
-
Žirneliai, konservuoti,
400 gramų -
Jautiena,
250 gramų -
Bulvės, virtos su lupena,
3 vienetai -
Kiaušiniai, virti,
2 vienetai -
Agurkai, rauginti ar marinuoti,
3 vienetai - Druska
- Pipirai
- Majonezas
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Jautieną išvirkite pasūdytame vandenyje kartu su pipirais. Ataušintą susmulkinkite.
Išvirtas bulves su lupena ataušinkite, nulupkite ir supjaustykite kubeliais. Kiaušinius, agurkus supjaustykite taip pat.
Į dubenį sudėkite mėsą, supjaustytus produktus, suberkite žirnelius ir išmaišykite su majonezu.
Skanaus.
Reklama:
Komentarai (1)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...